آفتابنیوز : 
محمدرضا رحيمنژاد با اشاره به اين كه مرحله جديد وضعيت پرونده هستهاي ايران در سطح بينالمللي، با آخرين جلسه نشست آژانس بينالمللي انرژي اتمي آغاز شده است، خاطرنشان كرد: ويژگي اين مرحله سريع شدن روند پيشرفت پرونده است، زيرا طرفهاي اروپايي و آمريكايي كه تمايل دارند فشار اصلي را در اين پرونده به ايران بياورند خواستههاي خود را به صورت كاملاً صريح براي اولين بار در سطح بينالمللي مطرح كردهاند.
وي افزود: غرب معتقد است كه اكنون با خارج شدن كشورهايي چون فرانسه از بحران اغتشاشات داخلي و آلمان از بحران تعيين صدر اعظم و همينطور حركت رژيم اشغالگر به سمت انتخابات نخستوزيري، جبهه متحد عليه فعاليتهاي هستهاي ايران قويتر شده و از طرف ديگر ايران فرصت چنداني براي اعمال سياستهاي خود در عرصه بينالمللي را ندارد. لذا بيانيه آژانس مبني بر الزام ايران براي تصويب پروتكل الحاقي نيز در همين راستا است.
رحيمنژاد با اشاره به اين كه چنين خواستهاي حالت طبيعي ندارد، تاكيد كرد: در روابط بينالمللي جايگاهي براي اعمال فشار يك سازمان بينالمللي بر دولت و مجلس يك كشور براي تصويب يك قانون وجود ندارد ولي اروپاييها و پشت سر آنها آمريكا و اسرائيل مايلند از وضعيت فعلي حداكثر بهرهبرداري را انجام دهند.
وي افزود: توجه محافل رسانهاي غرب به مشكلات داخلي ايران همچون مشكل اقتصادي در بورس و مشكلات حقوق بشري به خاطر آن است كه حداكثر توجه افكار عمومي جهان را به ضعف ايران در وضعيت فعلي از جهات گوناگون از جمله سياسي و اقتصادي جلب كنند و يك هماهنگي جهاني را براي فشار به ايران به وجود آورند.
اين استاد دانشگاه با حياتي خواندن عملكرد دستگاه سياست خارجي ايران در قبال اين مسئله تصريح كرد: آنچه در ادامه اتفاق خواهد افتاد كاملاً تحت تاثير اين مطلب است كه دستگاه سياست خارجي و مركزي چون سفارتخانه هاي ما تا چه حد بتواند ارتباطي مثبت با مسئولان كشورها و سازمانهاي گوناگون بينالمللي به ويژه سازمان ملل متحد، دبيركل سازمان و كشورهاي عضو شوراي امنيت ايجاد نمايد.
اين كارشناس روابط بينالملل تصريح كرد: در مقابل سياست كلي گروه سه اروپاييها و آمريكا در مورد پرونده هستهاي ايران كه اتكاي اصلي آن در به انزوا كشاندن كامل ايران در عرصههاي بينالمللي است، مثبتترين و مفيدترين اقدام از طرف ايران حركت در خلاف اين جهت است. يعني ما بايد به هر شكل و قيمتي از اين كه در عرصه بينالمللي در انزوا قرار بگيريم، جلوگيري كنيم و تا ميتوانيم به سمت ايجاد روابط مثبت و اعتمادزا با كشورهاي جهان در سطوح مختلف اقدام نماييم.