آفتابنیوز : 
كيانوش راد، نماينده سابق مردم در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين كه قرار است زمان شروع مذاكرات اوليه بين ايران و سه كشور اروپايي طي دو هفتهي آينده مشخص شود، گفت: آنچه كه براي ايران اصل است اين است كه تمام تلاش خود را جهت پايان دادن به بررسي مسالهي هسته ای ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي انجام دهيم.
وي افزود: براي تعيين زمان مذاكرات تنها ايران نيست كه بايد تصميم بگيرد؛ علاوه بر سه كشور اروپايي موضوع مساله هسته ای ايران مورد توجه جامعه جهاني نيز است.
وي ابراز داشت: همچنين بايد تمام تلاش خود را جهت رفع ابهامات و ايجاد اعتماد به كار گيريم.
اين فعال سياسي با اشاره به وضعيت سياسي آمريكا و اروپا و گرفتاريهاي آنها در منطقه به ويژه عراق گفت: آنها تمايلي به اينكه هرچه زودتر پرونده ايران را به شوراي امنيت بفرستند و يا اينكه بدون محروم كردن ايران از خواست طبيعي و قانونياش در دستيابي به انرژي صلحآميز هسته ای اين پرونده را از دستور كار آژانس خارج كنند، ندارند.
وي افزود: اما اگر آمريكاييها در برخي موضوعات قانع شوند و وضعيتش در عراق رو به سامان رود در آن صورت اين احتمال قوي است كه فشار را بر ايران افزايش دهند.
كيانوش راد تصريح كرد: ايران در پرونده هستهاش با واقعيت پيچيده مواجه است؛ به نحوي كه نه به سادگي ميتواند به بهانه وقت تلف كردن اروپاييها خود را كنار كشيد و نه ميتواند به راحتي دنباله رو سياستهاي اروپايي و آمريكايي باشد.
وي تاكيد كرد: راه حل برون رفت از اين بن بست فقط گفتگو و مذاكره است.
اين نماينده سابق مجلس درباره علت تاخير در انجام مذاكرات اوليه بين طرفين در ماههاي گذشته كه امروز بحث آن به طور جدي مطرح شده است گفت: تغيير دولت و تيم هسته ای يكي از دلايل ايجاد بن بست در مذاكرات بود، اما اروپاييها به خوبي وضعيت و واقعيت ايران را درك كردند و بر اينكه راهي به جز مذاكره براي حل مساله هسته ای وجود ندارد، به تفاهم رسيدند.
وي با بيان اين كه شرايط فعلي حاكم بر روند بررسيهاي مساله هسته ای ايران اميدواركننده است، گفت: اما هيچ تضميني وجود ندارد كه در آينده چه تحولاتي رخ خواهد دهد. معتقدم بايد از برخي مواضع تاكتيكي اروپا در عقب انداختن زمان بررسي مساله هسته ای جلوگيري شود.
اين فعال سياسي گفت: با طولاني شدن روند بررسي مساله هسته ای مشخص نيست شرايط آينده به نفع ايران رقم خورد.
كيانوش راد ادامه داد: هر چه مجموعه دولت و نظام در بحث هسته ای گامهايي واقع بينانهتر بردارند و به ايجاد همگرايي داخلي كمك كنند، فشارها و تهديدات براي به انحراف كشاندن پروندهي هسته ای ايران خنثي خواهد شد.