آفتابنیوز : آفتاب: عبدالرضا مومنی در جلسه تبادل سند همکاری مشترک بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قضاییه با مرکز مشاوران حقوقی وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه گفت: در قانون حمایت از خانواده تاسیس مراکز مشاوره پیش بینی شده که قضات، زوجین را قبل از طلاق به این مراکز معرفی کرده و زوجین نتیجه مذاکرات خود را به دادگاه منعکس کنند تا دادگاه تصمیم صحیح در رابطه با آنها را اتخاذ کند.
وی ادامه داد: گفته شد مشاورانی که در این مراکز فعالیت میکنند نباید استخدام جای دیگری باشند. اما با صحبت هایی که مطرح شد قرار شد آنها به صورت خصوصی فعالیت های خود را ادامه دهند و ساعتی از روز را در این مراکز بگذرانند.
رئیس مرکز مشاوران امور حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه بیان کرد: این مرکز در امر آموزش و صدور پروانه تجارب کافی دارد، اما در بخش مشاوره این تجربیات بیشتر نزد سازمان بهزیستی است که در این زمینه فعالیتهایی را داشته و توانستهاند به زوجین در حین طلاق کمکهای زیادی کنند.
مومنی تصریح کرد: در آییننامه این مرکز آمده که باید برای جذب مشاوران آزمونهایی برگزار شود که البته ما با توجه به اهمیت موضوع مشاوره معتقد هستیم که افرادی که در این مراکز مشغول به کار میشوند باید سخن آنها مورد قبول زوجین باشد، اما در تدوین دستور عمل این آیین نامه محدودیت هایی آمده است.
وی افزود: ما باید کمیته مشترکی را تشکیل و پروتکلی را تنظیم کنیم که در آن راه و روشها پیشبینی شود؛ لذا ما نباید اتکای زیادی به آمار داشته باشیم که از چه تعداد پرونده، چه تعداد از آنها منتهی به سازش شده است بلکه باید بیشتر به سمت ماهیتی فعالیت کنیم.
رئیس مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه با بیان اینکه انجام طلاق در برخی از موارد بهتر از ادامه زندگی زوجین است، گفت: ما باید کاری انجام دهیم که موثر باشد و تنها به فکر آمار و ارقام نباشیم.