آفتابنیوز : 
باقري لنكراني افزود: پيشنهاد لازم را براي برگشت اين يارانه به وزارت بهداشت به دولت دادهايم و شايد امسال اين يارانه به وزارت بهداشت برگردد.
رسول ديناروند، معاون غذا و داروي وزارت بهداشت نيز در توضيح اين مسئله گفت: يارانههاي دارويي تا سال گذشته از طرف دولت به وزارت بهداشت تخصيص داده مي شد اما امسال با فرض اينكه كه اين يارانه در انتهاي فرآيند مصرف دارو توسط سازمانهاي بيمه گر در اختيار بيماران قرار بگيرد با تشكيل وزارت رفاه و تامين اجتماعي در اختيار اين وزارتخانه قرار گرفت. اما وزارت رفاه و تامين اجتماعي عملا به جاي اينكه يارانه را به سازمانهاي بيمه گر پرداخت كند كماكان مانند گذشته اين يارانه را به شركتهاي وارداتي و توزيعي دارويي پرداخت ميكند كه كار را سخت كرده است.
وي افزود: در صورتي كه يارانه دارو در انتهاي فرآيند مصرف توسط سازمانهاي بيمه گر در اختيار بيمار قرار بگيرند هزينههاي واسطه و حاشيهاي شركتهاي توزيعي، توليدي دارويي و داروخانه ها را هم بايد پرداخت شود و قاعدتا به مبلغ بيشتري نياز دارد به همين علت وزارت رفاه اين مكانيزم را اجرا نكرده و هزينه هاي حاشيهاي پرداخت نمي شود و كماكان مانند گذشته يارانه دارو را در اختيار شركتهاي دارويي قرار مي دهد.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت ادامه داد: بازگشت يارانه دارو به وزارت بهداشت هنوز به تصويب نهايي نرسيده ولي اميدواريم كه در 6 ماه دوم امسال عملي شود و اعتبار آن در بودجه سال آينده وزارت بهداشت قرار بگيرد.
وي افزود: يارانه دارو و شيرخشك در سال جاري 224 ميليارد تومان است كه تاكنون فقط 100 ميليارد تومان آن اختصاص داده شده و بقيه آن هنوز از طريق سازمان مديريت و برنامه ريزي تخصيص داده نشده است.