کد خبر: ۲۹۵۶۶۰
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰

نامه دانشجویان بورسیه به محسنی اژه‌ای

وزارت علوم درحالی این اعمال خود را مبارزه با قانون‌گریزی و تمکین به قانون می‌داند که خود در جریان بررسی این پرونده‌ها از همان ابتدا مرتکب نقض‌های متعدد قوانین و زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی وحقوقی شده است.
آفتاب‌‌نیوز : جمعی از دانشجویان بورسیه گذشته با صدور نامه‌ای خطاب به سخنگوی قوه قضائیه مطالبی را درباره روند پیگیری و بررسی پرونده‌های خود در وزارت علوم و سایر مراجع قانونی کشور اعلام کردند.

به گزارش تسنیم، جمعی از دانشجویان بورسیه گذشته با عنوان (شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه گروه خادمین نظام) با صدور نامه‌ای خطاب به سخنگوی قوه قضائیه مطالبی را درباره روند اعلام شکایت خود از مراجع قضایی در این زمینه اعلام کردند.

در این نامه آمده است:

بسمه تعالی
معاون اول محترم قوه قضاییه
جناب آقای محسنی اژه ای
سلام علیکم

پیرو مصاحبه مورخه 14 /2 /94 جنابعالی با رسانه‌ها در خصوص دانشجویان بورسیه به استحضار حضرتعالی می‌رساند سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از ابتدای شروع به فعالیت دولت یازدهم تنها با رویکردی سیاسی نسبت به پرونده‌های دانشجویان بورسیه که برابر قانون جذب شده‌اند برخوردی قهری و خلاف عرف و انصاف نموده‌اند و به دلایل مختلف واهی اقدام به لغو بورس نموده‌اند که در این باب مطالبی چند به استحضار عالی می رسد. لازم است ابتدا روند بورس در دولت نهم و دهم وسپس لغو بورس در دولت یازدهم را ذکر نماییم:

الف: روند بورس دانشجویان در دولت دهم:

دانشجویان بورسیه برابر فراخوان عمومی از سوی اداره کل بورس وزارت علوم و تحقیقات و فناوری،  با ارایه مدارک و مستندات خود در روند بورسیه اعم از مصاحبه علمی و گزینش شرکت نموده و با تایید شورای مرکزی بورس وزارت علوم که دارای شخصیت حقوقی می‌باشد، به دانشگاه معرفی گردیده و ادامه تحصیل  داده‌اند، لذا به جهت ایجاد شدن حق مکتسب و تعهد پذیرفته شده از سوی دولت سابق، نقض تعهدات دولت قبل صرفا به‌علت وجود منازعات سیاسی و تسری آن به دانشجویان پذیرش شده، منطبق با هیچ یک از اصول حقوقی واخلاقی نمی‌باشد.

شایان ذکر اینکه طبق بند 3 ماده 5 آیین نامه اعزام سال 68 مرجع تصویب نهایی واگذاری بورس به متقاضیان واجد شرایط، "شورای مرکزی بورس" بوده که تمامی بورسیه ها به تایید آن شورا که مورد تایید و تنفیذ وزیر علوم وقت بوده است رسیده است ، همچنین برابرتبصره 1ماده 6 همان قانون جلسات‌ شورای‌ مرکزی‌ بورس با حضور اکثریت‌ اعضا رسمیت‌ یافته و تصمیمات‌ آن‌ با رای‌ موافق‌ اکثریت‌ اعضا ، قابلیت ‌ اجرا پیدا نموده است.

ب: لغو بورس توسط وزات علوم دولت یازدهم

وزارت علوم به سرپرستی آقای نجفی در مورخه 2/8/ 93 طی بخشنامه‌ای کاملاً سیاسی و غیرقانونی و بدون ابلاغ رسمی و یا قانونی به دانشجویان، اقدام به جلوگیری از تحصیل 36 نفر و همچنین  لغو بورس 840  نفر از دانشجویان بورسیه دکتری به ادله هایی واهی  نمود. همچنین آن وزارتخانه به جهت نشان دادن ژست قانونمداری با تشکیل کمیته تجدید نظر و البته بدون رعایت ضوابط  قانونی در بیانیه‌ای دیگردرمورخه 9/2/94  با ادامه بورس قریب به 10درصد از مجموع حدود 800 نفر اولیه موافقت و لکن آمار مشمولان محروم از تحصیل را از36نفر به 39 نفر افزایش و البته در بیاینیه مزبور تاکید می نماید برای دانشجویانی که فاقد جایابی می‌باشند امکان پرداخت شهریه دانشگاهی وجود ندارد به عبارتی دیگر این کمیته غیر قانونی عملاً  با توجه به هزینه های بسیار سنگین ادامه تحصیل در مقطع دکترا عملاً شرایط محرومیت از تحصیل 1200 نفر دانشجویان نخبه و متعهد دیگر را فراهم نمود (در اقدامی غیر قانونی بیش از 2000 نفر لغو بورس)

جناب آقای  محسنی اژه‌ای

وزارت علوم درحالی این اعمال خود را مبارزه با قانون‌گریزی و تمکین به قانون می‌داند که خود در جریان بررسی این پرونده‌ها از همان ابتدا مرتکب نقض‌های متعدد قوانین و زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی وحقوقی شده است به‌ طوری که آن وزارتخانه در ابتدا جهت بررسی پرونده دانشجویان بورسیه  اقدام به  تشکیل کمیته‌ای تشریفاتی تحت عنوان کمیته «تعیین مصادیق» نمود بدون اینکه توجه داشته باشند به موجب قانون تنها کمیته قانونی صالح برای رسیدگی به دانشجویان بورسیه به موجب قانون اعزام به خارج سال 68 و آئین نامه دانشجویان بورسیه «شورای مرکزی بورس» با اعضاء مشخص می‌باشد.

تاسف‌بارتر اینکه نه تنها این کمیته تشریفاتی اقدام به صدور رای می نماید بلکه آراء صادره بدون اینکه به دانشجویان ابلاغ کتبی نیز شود تنها به صورت تلفنی اطلاع رسانی و از همان زمان نیز اجرا می‌گردد ؟!

همچنین وزارت علوم در راستای ادامه اعمال اقدامات غیرقانونی خود، همان اعضای کمیته بدوی را به‌عنوان کمیته تجدید نظر انتخاب می‌نمایند؟! که در دنیای حقوق به وسعت تاریخ بشریت اقدامی بی‌سابقه می‌باشد. شایان ذکر اینکه براساس مصوبه  630 مورخ 12/06/1387  شورای انقلاب فرهنگی اعضای کمیته رسیدگی به پرونده‌های دانشجویان،اساتید، علمی وآموزشی می بایست به تایید شورای انقلاب فرهنگی برسد. حال این سوال مطرح می گردد که آیا اعضاء کمیته‌های فوق الذکر به تایید شورا رسیده است؟جواب آن منفی است؟ چرا که اخیراً  در تاریخ 7/2/ 94 نامه‌ای با امضاء جناب آقای عبدالحسین فریدون به شورای انقلاب فرهنگی ارسال که این نامه در بردارنده معرفی اعضای شورای عالی تجدید نظر می‌باشد هرچند به تایید شورای انقلاب فرهنگی نرسیده است، اما خود گویایی اعمالی غیر قانونی است.

حال که خود وزارت علوم به غیر قانونی بودن این کمیته‌های تشکیل شده واقف است و از شورا جهت تشکیل اعضای کمیته تجدیدنظر استمداد طلبیده است  چرا در این مدت نه تنها با آبروی خانواده و دانشجویان بورسیه که در بین آنها صدها نفر خانواده شهدا، ایثاگران، نخبگان علمی ، ورزشی و... وجود دارد بازی کرده‌اند بلکه با سراسیمگی احکام ظالمانه‌ای صادر ودستور اجرای آن را نیز داده اند.

لازم به ذکر است دانشجویان بورسیه با ارائه شکایتی از کمیسیون اصل نود درخواست رسیدگی نموده که این کمیسیون پس از بررسی پرونده‌های دانشجویان بورسیه بر غیرقانونی بودن اعمال و احکام صادره توسط وزرات علوم اظهار نظر نموده، ولی متاسفانه افراد دست اندر کار در وزارت علوم به قانونی غیر از قوانین حزبی خویش پای بند نیستند.

معاون اول محترم قوه قضاییه

دانشجویان بورسیه در غربت روزهای که دل به قاطیعت دیوان عدالت اداری بسته بودند تا با ورود خود نقشه‌های شوم فتنه‌گران را برملا کند و علی رغم آگاهی و حتی اقرار و مصاحبه ریاست محترم دیوان عدالت اداری کشور به ظلم هایی که به دانشجویان و خانواده‌های آنها وارد گردیده، آن مرجع قضایی امیدمان را ناامید کرد و از عدم ورود گفتند و منع قانونی را مثال زدند، منعی که به صراحت قانون واقعا قانونی نبود.

این روزها، روزهای غربت ما و شوکت کسانی می‌باشد که در سال 88 چه خسارت‌هایی را تحمیل نکردند. با کمال تاسف باید عرض کنیم، در این مدتی که وزارت علوم حرف از پرونده‌های بورسیه‌ها می‌زد، سازمان دانشجویان و دیگر مراجع قضایی که با وزارت علوم خواسته یا ناخواسته هماهنگ شده بودند، ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی را از ما دریغ می‌کردند. این درحالی بود که دانشجویان ستاره دار و گروهکی واساتید اخراجی از تمام امکانات وحقوق شهروندی برخوردار بودند. وحکایتی تلخ‌تر اینکه در جلسه‌ای که با چند تن از شورای انقلاب فرهنگی داشته ایم یکی از خواهران گرامی و دانشجویان بورسیه چنین اظهار داشت که؛ یکی از اساتید به من گفت: مگر می‌گذاریم شما با چادر بیاید دانشگاه و دکترا بگیرید وهیئت علمی هم بشوید؟! قطعا این همه ظلم و تهمت جز در سایه سکوت مسئولین قضایی امکانپذیر نبود؟ زیرا محیط را برای اعمال غیر قانونی خود امن می‌دیدند و به‌صورت فله‌ای هم احکام غیر قانونی صادر می‌کردند و هم تهمت وافتراء.

جناب آقای محسنی اژه‌ای

این روزها وزارت علوم در سایه سکوت نهاد قضایی احکامی را از کمیته غیرقانونی وخلق الساعه تجدید نظر صادر و به دانشگاه‌ها ابلاغ و اجرا نموده است که موجب گردیده  دانشجویان عمدتا متاهل، متعهد و متخصصی که سوابق علمی شان به تایید شورای مرکزی بورس رسیده و به قصد بورس شدن از شرایط کاری خود استعفا داده و نزدیک به سه چهار سال شرایط طاقت فرسای تحصیل را تحمل کرده اند از تحصیل هم خداحافظی نمایند و با از دست دادن سالهایی از بهترین لحظات عمر خود سرنوشت خود را به دست تقدیر بسپرند. مضافا اینکه وزارت در این بخشنامه های خود علاوه بر وارد کردن زیان شدید معنوی به دانشجویان، خسارت ادعایی وارده به خود را(که نزدیک صد میلیون برای هر فرد برآورد می‌شود) همچون محکمه ای صالح بر دوش دانشجویان نهاده است. لذا از آنجا که این مسلئه موجب زیان فوری و بلاجبران معنوی و مادی به حدود 3700 نفر از دانشجویان است تقاضای رسیدگی عاجل جهت رفع احکام ظالمانه‌ای را داریم که جز برمبناسی تفکر سیاسی وحزبی صادر نشده است.

جناب آقای محسنی اژه‌ای

در جمهوری اسلامی ایران کسانی که به مشی و رفتار شما آشنا هستند، به قاطعیت و درایت شما نیز ایمان دارند لذا امیدواریم شخص حضرتعالی با ورود به موضوع ، ضمن جلوگیری از احکام ظالمانه دستورات لازم جهت بررسی و رسیدگی قانونی را بنمایید. چرا که نه تنها پیش پا افتاده‌ترین اصول حقوقی و قانونی در روند بررسی پرونده دانشجویان نخبه، مومن و متعهد بورسیه صورت نگرفته بلکه متاسفانه کمترین میزان رعایت اخلاق و انصاف نیز رعایت نگردیده است.

لذا از آن مقام محترم تقاضا می‌گردد، ضمن حراست از قانون‌گرایی در دستگاه‌های اجرایی، از شکل‌گیری مواردی همچون موضوع فوق جلوگیری نماید. چرا که اگر قرار باشد هر دولتی با اعمال نظر شخصی و جناحی خود تصمیمات قانونی سابق را بی‌اعتبار سازد، انتظام جامعه و بالندگی نظام به مخاطره می‌افتد و هر چهار یا هشت سال یک بار باید شاهد مراجعه میلیون ها نفر به مراجع قضایی و انتظامی به علت عمل به مصوبات دولت قبلی باشیم.

دانشجویان بورسیه همچنین از قوه محترم قضائیه جمهوری اسلامی تقاضا دارند ضمن برخورد شدید قانونی با برخی مدیران سازمان امور دانشجویان و اداره بورس وزارت علوم که در یک سال اخیر ضمن برچسب زنی‌های گسترده در نگرانی و بلا‌تکلیفی خیل عظیمی از دانشجویان بورسیه نقش اساسی ایفا کرده و ضمنا دانشجویان را از حقوق قانونی خود محروم نموده اند، از ظرفیت‌های قانونی خود برای بررسی عادلانه موضوع بورسیه‌ها و  بازگرداندن اعتبار به وزارت علوم استفاده نمایید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
2
10
در زمان دولت گذشته متاسفانه جریانی سعی کرد عده ای از افراد را که الزاما بورسیه هم نیستند به عنوان کادر هیات علمی به دانشگاه های کشور وارد کند ویژگی تمام این ها فساد اخلاقی و عدم اعتقاد آن ها به خداوند است
اینجا از دانشگاه خودم اسم نمی برم اما متاسفانه این جریان سعی کرد با جای دادن این افراد در بین کادر هیات علمی زمینه را برای تعطیلی دانشگاه ها فراهم آورد لذا من از وزارت علوم خواهشمندم صلاحیت اخلاقی اساتید استخدام شده از سال ۸۴ به این طرف از جمله خود بنده مجددا مورد رسیدگی قرار گیرد
چرا که هم اکنون اساتیدی جذب مراکر آموزشی شده اند که از ترویج Atheism و در مواردی شیطان پرستی! بین دانشجویان و همکاران و کارمندان و فرستادن ایمیل های بسیار غیر اخلاقی به دانشجویان از دختر و پسر و مجرد و متاهل و ترویج عدم اعتقاد به خدا و اظهار این که کسی که فیزیک می خواند اصولا به خدا اعتقادی ندارد!! هیچ شرمی ندارند
اتفاقا بنده چون به اصل آزادی انتخاب افراد از جمله دانشجویان معتقدم عقیده دارم باید بستر آزادی انتخاب را برای افراد فراهم کرد و این که یک استاد از احساسات دانشجویان استفاده کرده و عقاید شخصی خود را عملا به آن ها تحمیل می کند عین نقض آزادی انتخاب است چون آن دانشجو فرصت این را نخواهد یافت که از تمام نظرات آگاه شود و این افراد که حتی شاید جیره خور اسراییل هستند با چرب زبانی در حال آلوده کردن دانشجویان هستند
من خواهش می کنم اگر این متن را به چاپ نمی رسانید آن را به دست مراجع بسپارید و استدعا می کنم یک بار دیگر تنها صلاحیت اخلاقی اساتید را مجددا بررسی نمایید استادی که برای دانشجویان دختر مطالب مستهجن ارسال می نماید اصولا در هیچ جای دنیا حق تدریس ندارد و این ارتباطی به حکومت و دین ما ندارد این شکستن هنجارهای اجتماعی و با هدف آلوده کردن نسل بالنده ی کشور ماست که مسلما به طور هدفمند در سطح کشور راهبری می شود
و اینکه چرا این اساتید در دوران احمدی نژآد به سرعت وارد دانشگاه ها شدند جای تامل بسیاری دارد و تنها می تواند از اندیشه ی تعطیلی دانشگاه ها برآمده باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
2
3
با سلام
اقدام وزارت علوم بسیار متین و به موقع بود. به عنوان یک استاد دانشگاه از شهر تبریز از این اقدام وزارت علوم در جلوگیری از تضییع حقوق سایر دانشجویان و بودجه کشور بسیار سپاسگزارم. متاسفانه دولت قبل حتی فضای دانشگاهها را هم آلوده کرد
این آقایان رد بورسیه شده هم به دنبال دری برای بخوربخور خودشان هستند. اگر راست می گویند مجددا در آزمون شرکت کرده و واجد صلاحیت شوند. غصه‌ی دو سه سال عمر را نخورند که فرصتهای بسیاری در پیش روست.
آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۶
2
3
خوش بحالشان دزدی می کنن یک چیزی هم طلب کارند جلو افتاده اند که عقب نمانن
حقوق بشر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۷
1
1
میدونم که فقط نظرات مخالف را نشان میدهید اما بدانید که ظلم به دانشجویی که هیچ گرایش سیاسی ندارد و فقط گناهش نخبه بودنش است به واسطه حضور چند. نفر از افراد سیاسی را هیچ کسی نمی پسندد، پس رعایت انصاف بد نیست
بورسیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۸
0
1
مظلومان و نخبگان بورسیه به حق خود میرسند؟
لیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۹
0
1
آره بابا فقط نظر مخالف رو تایید میکنند یعنی این دانشجو های بیچاره که به آنها ظلم شده هیچ نظری ندادند!!!!!! من خودم در شهرستان زندگی میکنم و هیچ پارتی هم نداشتم صرفا چون دانشجوی ممتاز بودم و رزومه خوب داشتم در فراخوان بورس شرکت کردم و طی مراحل زیاد و مصاحبه های علمی بورسیه شدم. اما نمیدونم آقازاده ها چطور و با کدام پشتوانه بورس شدند که در نهایت همه اونهایی که به حق بورسیه شده بودند مقصر شناخته شدند چون پارتی ندارند جایابی شوند. آقازاده ها که اول جایابی شدند بعد بعد بورس میشوند. وای از این همه بی عدالتی...
نازنین حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۹
0
1
اگه حق مظلومین بورسیه که فدای بازیهای سیاسی آقازاده ها شده اند ندهید' خیر نخواهید دید و عاقبت بدی خواهید داشت'
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
1
علم بهتر است یا ثروت؟ در دبستان موضوع انشاء بود، راهنمایی هم همینطور. تا اینکه باورم شد علم بهتر است و تا دکتری آمدم. همه سالهای تحصیل دانش آموز و دانشجوی ممتاز بودم، به این باور که علم بهتر است! حالا که فقط به خاطر نداشتن روابط نتوانسته ام جایابی شوم و وزارت علوم بورسیه را تبدیل به هزینه شخصی کرده، باورم شد که ثروت نداشته باشی باید بمیری، حتی اگر در علم سر آمد باشی! چرا که اگر ثروت داشتم با رشوه ( حق العمل) که خود به عینه شاهد آن بودم جایابی میشدم و این تنها تخلف نابخشودنی را نداشتم که هزینه شخصی بدهم! پس فریاد بزنید و بلند و بلندتر که ثروت بهتر است.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
1
جانا سخن از دل ما میگویی...
زینب
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
0
1
بارها و بارها پیاده مسیر دانشگاه را طی کردم چون پول کرایه را نداشتم حالا باید هزینه تحصیل میلیونی بدهم وگرنه از تحصیل محروم میشوم! وقتی دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد بودم وضعیت بهتری داشتم چرا ? چون وام دانشجویی به من تعلق می‌گرفت، اما از وقتی که بورس شدم نه تنها وام نمیتوانستم بگیرم بلکه تمام بدهی دوران تحصیل که قسط بندی شده بود را دستور دادند یکجا پرداخت کنم! چرا? چون بورسیه شده بودم و قرار بود مقرری دریافت کنم! اما چون جایابی نشدم مقرری دریافت نکردم! پولی ندارم حتی برای کرایه چرا? چون به وزرات علوم تعهد محضری داده ام که شغلی به غیر از تحصیل نداشته باشم! حالا متخلفم چون جایابی ندارم! و باید هزینه تحصیل را خودم بدهم! نمیدانم گریه کنم یا بخندم به حال زار خودم و امثال خودم! به قاضی خداشناسی احتیاج داریم که ما را دریابد کیست ما را یاری کند?
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
0
1
بورسیه های غیرقانونی یا در نهایت بورسیه های بدون آزمون برای این همه سختی!!!!!!!!!!! خیلی بی انصاف قضاوت شدند این دانشجویان و نخبگان بیچاره!!!!!!! افکار عمومی را خراب میکنند بعضها!!!!!!!! آفتاب گرانقدر بد نیست مصاحبه چند نفر از مظلومان را تهیه و در جایگاه خود حق پایمال شده آنها را نمایان کنید
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
0
1
آره واقعا من هم علاقمند شدم که حقیقت را از زبان خود دانشجویان بورسیه بشنوم. مسایل سیاسی نباید به افراد علمی کشور صدمه بزند آن هم با این مشکلات که در خدمت علم هستند.
الفتی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
1
0
ای بابا چه ظلمی به اینها کرده اند، یادم هست اخبار زمانی اعلام کرد که بعضی از مسئولین هنوز وام دوران تحصیل خود را پرداخت نکرده اند!بجای مزیت از محرومیتها بهره برده اند تازه حالا متهم شده اند!
بورسیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۲
0
1
در یکی از دانشگاهها پس از قبولی در آزمون دکتری به مصاحبه دعوت شدم، اما دعوت به مصاحبه، نمایشی بیش نبود. تازه فهمیدم که به غیر از علم، گزینه های زیادی در انتخاب دانشجوی دکتری تاثیر دارد... بعد از نامیدی زیاد اتفاقی به فراخوان وزارت علوم برخوردم، امید دوباره در وجودم پیدا شد و با ثبت نام در سامانه و طی مراحل زیاد و مصاحبه علمی هم در وزارت علوم و هم در دانشگاه بورسیه شدم، حالا که با مشکلات فراوان معیشتی این دوران را طی کردم، با اطلاعیه وزارت علوم فهمیدم که برای بورسیه شدن به غیر از علم گزینه های زیادی تاثیر دارد... جرم من عدم جایابی است (نه تنها کسری معدل ندارم بلکه معدلم فوق العاده بالاست و نه تنها کبر سن ندارم بلکه دانشجوی جوان و نخبه کشورم هستم...) شایستگی دریافت بورسیه را چه کسی دارد؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۳
0
1
مگه نمیدونی! اول باید جایابی میشدی!!! خبر نداری! بیچاره از بس سرت تو کتاب و درس و تحقیق بوده!! نفهمیدی دنیا چه خبره! یه بازاری برای اساتید گروه ها درست کردن بیا و ببین!!!
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
0
1
خدا هرچه زودتر ظلم آشکار را نابود کند
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
0
1
پایگاه آفتاب از شما تقاضای مصاحبه با نخبگان بورسیه و نشان دادن رزومه قوی آنها را داریم شاید که گوش شنوا و چشم بیپایی
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین