آفتابنیوز : 
جتهاي جنگندهي اسرائیل در تابستان سال 1981 رآكتور هستهاي اسيراك عراق را بمباران کرده و از آن پس این اقدام مناخیم بگین در صف گزینه های تل آویو در آنچه رفع تهدیدهای بالقوه خوانده می شود قرار گرفت.
تل آویو همزمان با اوج گیری پرونده هسته ای ایران تلاش وسیعی را برای پیوند دادن آنچه تهدید هسته ای تهران می خواند با امنیت خود آغاز کرد و بتدریج در قاموس سیاست خارجی خود و برخی موضع گیری های مقامات کاخ سفید، ایران هسته ای مترادف شد با نابودی اسرائیل.
واشنگتن بارها با ادعای غیر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران ،افکار عمومی جهان را به این سمت سوق داده که عراق دیگری برای اسرائیل در حال سربر آوردن است و هر گونه اقدام نظامی تل آویو علیه تاسیسات هسته ای ایران –به گفته مقامات کاخ سفید-اقدامی است تدافعی و در راستای حفظ امنیت خود.
دیک چنی ،معاون رئیس جمهور آمریکا در اوایل آغاز بکار دولت دوم بوش با ابراز نگرانی از عکس العمل احتمالی اسرائیل در مقابل ایران گفت : يكي از نگرانيهايي كه مردم دارند اين است كه امكان دارد تلآويو بدون اينكه از اسراييل خواسته شود، چنين اقدامي را انجام دهد.
به گفته چنی اگر اسراييل متقاعد شود ايران قابليت هستهاي چشمگيري دارد، با توجه به اين واقعيت كه ايران سياستي معين دارد مبني بر اينكه هدفش نابودي اسراييل است، امكان دارد اسراييل تصميم بگيرد ابتدا عمل كنند و باقي دنيا را نسبت به رفع گرفتاري ديپلماتيك متعاقب آن نگران سازند.
این اظهارات علاوه بر القای این ایده که فقدان اهرم های کنترل اسرائیل از جانب آمریکا خطر ساز خواهد بود ،نشان دهنده رویکردی جدید و هماهنگ از سوی واشنگتن و تل آویو است .تهدید اسرائیل به حمله نظامی به ایران-ولو محدود به تاسیسات اتمی-به منزله چماق بزرگی بر سر میز مذاکرات هسته ای ایران و اروپا است که در صورت کند شدن روند گفتگوها ،توقف آنها یا بالعکس موفقیت دیپلماتیک بر میز فرود آمده و قاعده بازی را به هم خواهد ریخت.
اسرائیل طی یکسال اخیر گرچه موضعی محتاطانه در برابر گفتگوهای دیپلماتیک ایران و اروپا در خصوص برنامه های هسته ای تهران اتخاذ کرده و گاه و بیگاه از زبان مسوولانش نسبت به موفقیت این مذاکرات «ابراز امیدواری »می شود اما رویکرد کنونی آنها آمیخته به تردید و تهدید درقبال مذاکرات است.
مقامات تل آویو از یکسو نسبت به موفقیت مذاکرات–البته به تفسیر خودشان به معنای توقف فعالیت های هسته ای -ابراز تردید کرده و می کوشند تابلوی بن بست را هر چه زودتر بر سر جاده گفتگوهای دیپلماتیک قرار دهند و از دیگر سو با انتشار گزارشاتی تهران را در چند قدمی "بمب اتمی " دانسته و این مذاکرات را سیاست خرید زمان از جانب تهران می داند.
این در حالی است که با توافق غرب مبنی بر حل و فصل مسالمت آمیز پرونده هسته ای ایران ،اسرائیل در موقعیت انزوا قرار می گیرد و از آن روست که تلاش های موجود دیپلماتیک را برای "ایران غیر هسته ای " ناکافی عنوان می کند.
در اظهارات اخیر سه مقام اسرائیلی ،آریل شارون نخست وزیر ،بنیامین نتانیاهو از اعضای ارشد حزب لیکود و دان هالوتز" رئیس ستاد ارتش علاوه بر استمرار خط مشی پیشین ،نشانی از تمرد از اقدامات دیپلماتیک مشاهده می شود.
شارون مدعی است نباید اجازه دستیابی ایران به توان هسته ای داده شود ولی می افزاید: اسرائیل به طور حتم پیش قراول تلاش های صورت گرفته برای جلوگیری از دستیابی تهران به اهداف اتمی اش نخواهد بود.
نتانياهو حمایت خود را از اقدام احتمالی آریل شارون نخست وزیر اسرائیل در تجاوز نظامی به تاسیسات هسته ای ایران اعلام کرده و گفته است: ايران براي اسراييل تهديدي جدي است و تل آویو نبايد به تهران اجازه دهد كه به تهديدي هسته اي تبديل شود.
ژنرال هالوتز گفته است: "هنوز توسل به گزينه هايی جز ديپلماسی، مد نظر قرار نگرفته است، اگرچه اسرائيل در صورت برخورداری ايران از توانايی هسته ای نظامی، بايد به راههای دفاع از خود بينديشد."
وی در پاسخ به اين که اسرائيل برای جلوگيری از دستيابی ايران به دانش هسته ای حاضر است تا کجا پيش رود، بلافاصله گفت: "تا دوهزار کيلومتر" که فاصله تل آويو تا تهران است.
این اظهارات موید رفتن به حاشیه انزوا برای استقلال رای در برخورد با تهران است ،گرچه فصل تغییر آرایش قدرت در اسرائیل و برگزاری انتخابات پارلمانی طی چند ماه اخیر زمینه را برای هرگونه ماجراجویی از بین برده و رویارویی آشکاری با تلاش های اروپا ، روسیه وچین در توافق دیپلماتیک با تهران قلمداد خواهد شد.