آفتابنیوز : جواهري پور گفت: جمعيت آموزش و پرورش كشور تا سال 1390 به شكل نامحسوسي كاهنده بوده و به 13 ميليون نفر خواهد رسيد كه اين رقم تا سال 1400 مجددا با رشد روبهرو شده و در سال 1404 جمعيت دانشآموزي كشور به 20 ميليون نفر افزايش مييابد.
وي با اشاره به اين كه در سال 83 ، 46 ميليارد دلار از توليد ناخالص ملي كشور در اختيار مردم و 5/15 ميليارد دلار آن نيز به امنيت و غذا اختصاص يافته است، گفت: براي افزايش سرمايهگذاري و اعتبارات آموزش و پرورش، بايد به اين دو بخش توجه كرد و بخشي از توليد ناخالص ملي كشور كه صرف دو مورد ذكر شده ميشود را در بخش سرمايهگذاري و آموزش و پرورش هزينه كرد.
وي با بيان اين كه 46 ميليارد دلار سهم مردم از توليد ناخالص ملي كاملا ناعادلانه در كشور توزيع شده است، اذعان داشت: بر اين اساس ميبايست ماهانه 240 هزار تومان به خانوادههاي كشور اختصاص مييافت اين در حاليست كه هم اكنون خانوادههاي بسياري در كشور زيرخط فقر يا در فقر كامل بسر ميبرند.
جواهري پور با طرح اين سؤال كه آيا اصل 30 قانون اساسي طنابي برگردن محرومان است، خاطر نشان ساخت: براي دانشآموزان پابرهنه منطقه 19 آموزش و پرورش شهر تهران 130 هزار تومان خرج ميشود اين در حاليست كه رقم فوق براي همان دانشآموزان در زعفرانيه منطقه يك 340 هزار تومان است.
وي در پايان تاكيد كرد: بايد تفسير صحيحي از اصل 30 قانون اساسي كرد و خانوادههاي مرفه و نسبتا مرفه را به سمت خانوادههاي محروم سوق داد تنها در اين صورت است كه آموزش و پرورش ميتواند به معيشت معلمان توجه كنند.