کد خبر: ۳۰۲۳۲
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۸۴ - ۰۱:۲۵

ديويد کامرون رهبر محافظه کاران بريتانيا شد

آفتاب‌‌نیوز : رای آقای کامرون 39 ساله نسبت به رقيب کهنه کار او ديويد ديويس 56 ساله نسبت يک به دو داشت و در مجموع 134 هزار رای در برابر 64 هزار رای بود.
اين رای گيری از طريق پست و از طريق ارسال ورقه رای به نشانی اعضا صورت گرفت.

يکی از نمايندگان پيشين محافظه کاران در پارلمان گفت که من با رای به کامرون می خواستم به محافظه کاری مدرن رای دهم.

خود آقای کامرون گفته است که محافظه کاران اکنون به تغيير چهره خود خواهند پرداخت و ناگزيرند از "غرغر کردن در باره بريتانيای مدرن" دست بردارند.

آقای کامرون گفت که از "سياست خيمه شب بازی های پر درگيری" خسته شده است و قول داد که دولت حاکم را در زمينه سياست هايی که با آنها موافق است حمايت کند.

رقيب او از آقای کامرون به عنوان نخست وزير بعدی محافظه کاران ياد کرد. آقای ديويس گفت که انتخابات رهبری حزب مقدمه ای بر پيروزی محافظه کاران در انتخابات پارلمانی بعدی است.

آقای ديويس رقيب آقای کامرون در دولت پيشين محافظه کاران وزير امور اروپا بود و در دولت سايه حزب محافظه کار وزير کشور است.

خود آقای کامرون در دولت سايه سمت وزارت آموزش و پرورش را بر عهده داشت. رسانه های بريتانيا می گويند در دولت سايه جديد محافظه کاران آقای ديويس جايی نخواهد داشت.

بيشتر ناظران انتظار دارند که در انتخابات عمومی بعدی در بريتانيا آقای کامرون را در رقابت با گوردون براون از حزب کارگر ببينند. تونی بلر نخست وزير بريتانيا گفته است که در انتخابات بعدی شرکت نخواهد داشت.

انتخاب ديويد کامرون به انتظاری هفت ماهه خاتمه می دهد. رهبر کنونی حزب مايکل هوادر در ماه می و پس از شکست درانتخابات پارلمانی بريتانيا اعلام کرده بود که از مقام خود کناره گيری می کند.

ديويد کامرون و ديويد ديويس در دومين دور رای گيری نمايندگان محافظه کار پارلمان بريتانيا به دور نهايی رقابت برای رهبری حزب محافظه کار راه يافتند.

آقای کامرون در همان زمان گفته بود که او می خواهد "صدای تغيير، خوش بينی و اميد" باشد.

"من می خواهم يک حزب قرن بيست و يکمی را رهبری کنم که اميدها و روياهای مردم را درک می کند."

مايکل هوارد رهبر حزب محافظه کار حزب اصلی مخالف دولت در بريتانيا به محافظه کاران گفته است که اگر می خواهند بار ديگر به قدرت بازگردند بايد مشی خود را تغيير دهند.

محافظه کاران که در سه انتخابات گذشته شکست خورده اند در تلاش اند تا با بازسازی خود دوباره به دولت راه يابند.

اين پنجمين رهبری است که محافظه کاران در ده سال گذشته انتخاب می کنند به اين اميد که خود را بازسازی کنند و به دولت بازگردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین