آفتابنیوز : دكتر رسول ديناروند افزود: در حال حاضر علاوه بر عرضه داروهاي قاچاق در شبكههاي غيرمجاز، شاهد عرضه اينگونه داروها در داروخانهها هستيم.
وي با بيان اين كه حتي در بعضي از داروخانهها 50 درصد داروهاي عرضه شده قاچاق هستند، افزود: توليد رسمي داروهاي غيرمجاز در زيرزمينهاي پنهان و ورود آن به بازار تقاضا، نشانه ضعف معاونت غذا و دارو است.
ديناروند گفت: داروهاي خارج از فهرست به صورت رسمي وارد كشور ميشود كه از سوي وزارت بهداشت كنترل نميشود و با قيمتهاي گزاف عرضه ميشود.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت با بيان اين كه به طور متوسط 200 تا 250 ميليارد تومان به داروها يارانه تعلق ميگيرد، اظهار كرد: در گذشته يارانه به صورت ارز حمايتي تخصيص مييافت اما در دو سال اخير به صورت ريال مستقيما پرداخت ميشود.
وي 75 درصد از دريافت كنندگان يارانه دارويي را بيماران هموفيلي، پيوندي، MS و تالاسمي عنوان كرد و گفت: تعداد اين بيماران فقط 30 هزار نفر در كشور مي باشند كه سه چهارم يارانهها را به خود اختصاص دادهاند.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اين كه خيلي از داروهاي سرطاني، يارانهاي نيستند، گفت: براي برقراري عدالت بايد ميزان يارانهها را افزايش داد زيرا بيعدالتي در توزيع يارانهها بهقيمت جان مردم تمام ميشود.