آفتابنیوز : به گزارش سایت حوزوی رسا، آيت الله يزدي امروز در دومين جشنواره بانوي كرامت كه به منظور تجليل از پژوهشگران و اصحاب قلم حوزههاي علميه خواهران در هفته پژوهش ، نمايندگي زنان در مجلس خبرگان را بي اشكال خواند و گفت: جنسيت هيچ منافاتي با عضويت در مجلس خبرگان ندارد ولي متأسفانه من بانوي مجتهدي نميشناسم.
وي پرورش روحيه اشكال گيري در حوزههاي علميه را موجب شكوفايي امر پژوهش خواند و اظهار داشت: وجود روحيه اشكال گيري در محصل امر بسيار مهمي است. محصل بايد با احترام به آراي علما و اساتيد، تعبدي به آن نداشته باشد و روحيه تحقيق را در خود بپروراند.
آيت الله يزدي با اشاره به اهميت تحقيق در آيات قرآن كريم خاطر نشان ساخت: تفكر و تحقيق در آيات الهي براي شناخت خدا اولين چيزي است كه بايد در قلب مسلمان قرار گيرد.
عضو شوراي عالي حوزه علميه قم پژوهش ارزشمند را پژوهشي دانست كه در پايان انسان را به خداوند نزديك كند و افزود: در دنيا محققان بسياري وجود داشته و دارند كه آثار تحقيقي و اكتشافات بسياري به جامعه بشريت ارائه كردهاند ولي از آنجا كه اعتقادي به خداوند نداشتهاند اجر و پاداشي نميبرند. در قرآن كريم شرط اعطاي اجر و ثواب، ايمان و اعتقاد به خداوند بيان شده است.
وي تأليف را جمع آوري مطالب پراكنده يا مرتبط و ايجاد الفت و ارتباط بين آنان برشمرد و از تصنيف به عنوان نوشتن كتاب در يك موضوع خاص تعبير كرد و اظهار داشت: تحقيق و پژوهش مرتبه بالاتري نسبت به تأليف و تصنيف دارد و بايد روحيه پژوهشگري در ميان طلاب رواج پيدا كند.
آيت الله يزدي بر كاربردي بودن پژوهش تأكيد كرد و گفت: يك اثر تحقيقي علاوه بر اينكه بايد انسان را به خداوند نزديك كند نيازي از نيازهاي جامعه را نيز برطرف سازد و گرهي از مشكلات مردم را باز كند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم رسيدن خواهران به جايگاه واقعي خود در كشور را مرهون عنايات حضرت امام خميني (ره) دانست و به آمار چشمگير عضويت و موفقيت زنان در مجامع علمي و پيشي گرفتن آنان از آقايان پس از انقلاب اشاره كرد و خواستار تلاش مضاعف خواهران طلبه در عرصههاي ديني شد.
عضو شوراي عالي حوزه علميه قم در پايان شروع به نوشتن و جرأت در نگارش را امر اساسي در نويسنده شدن ياد آور شد.