آفتابنیوز : این استاد دانشگاه و مترجم ادبیات عرب در گفتوگو با ایسنا، درباره توافق هستهای ایران و 1+5 گفت: اوباما یک فرد تحصیلکرده، دانشگاهی و صلحطلب است. معتقدم در قضیه مذاکرات هستهای ایران از این فرصت خوب استفاده کرد. سیاست هم یعنی همین که افراد بتوانند از فرصتها استفاده کنند و حق خود را بگیرند.
او با بیان اینکه ما در مذاکرات هستهای توانستیم حق خود را بگیریم و بازنده آن نباشیم اظهار کرد: به نظر من این تفاهم قرارداد برد - برد است، چرا که با شناختی که ما داریم میبینیم که بعد از اوباما جناحی که در آمریکا بر سر کار میآید، جنگطلبان هستند. آنها باید اسلحههایشان را بفروشند و برای فروش این اسلحهها چه سرمایهگذاری بهتر از کشور ایران.
این مترجم ادبیات عرب با بیان اینکه کار اوباما نیز سخت است چون او هم در کنگره مخالفانی دارد، گفت: یکی از روزنامهها پس از اعلام توافق هستهای نوشت که توافق هستهای باعث حذف واسطهها میشود و این واسطهها هم در داخل و خارج ایران وجود دارند که در شرایط فعلی اجناس را چند برابر به بازار ایران عرضه میکنند. ضمن اینکه مقام معظم رهبری نیز این توافق را مورد تایید قرار دادند و خیلی هوشمندانه گفتند که این توافق به معنی دوستی با آمریکا نیست.
او اضافه کرد: این تفاهم به نفع ایران است و به هیچ وجه به نفع عقبنشینی نیست، بلکه به معنای سیاست مدار بودن است.
فرزاد اظهار کرد: تحریمها تا به حال آسیبهای زیادی به کشور ما زده و گمان میکنم در این قضیه ما همان مسیر نرمش قهرمانه را طی کردهایم. البته ممکن است به شخصه مخالف برخی از سیاستها باشیم، اما وقتی ملتی پشت سر این قضیه قرار دارد نباید به خواسته آنان بیاهمیت بود.