آفتابنیوز : سرویس اجتماعی- سخنگوی هلال احمر به توضیحاتی درباره همکاری دستگاههای ذی ربط درباره در حوادث اینچینی پرداخته و به آفتاب گفت: «من معتقدم قطعا باید برای جلوگیری از تکرار حوادثی با این ابعاد، پژوهش و بررسی ضروری است. ستاد مدیریت بحران باید در آینده نزدیک با برگزاری همایشهای علمی دلایل این ماجرا را در کنار وظایف دستگاههای گوناگون بررسی کند تا مشخص شود آیا ضعف اطلاعرسانی سبب افزایش خسارتها شده یا مسائل اجرایی در شتاب این حوادث نقش داشته است.»
مرتضوی تاکید کرد: «همکاران ما برای نجات و امداد آسیب دیدگان اقدام کردند و این اقدامات برای یافتن و نجات آسیبدیدگان همچنان ادامه دارد و ما هر دقیقه آمارها را به روز در اختیار رسانهها قرار میدهیم.»
این اظهارات درحالی از سوی سخنگوی هلال احمر اعلام شد که بسیاری از مسئولان از ناهماهنگی این دستگاه ها با یکدیگر انتقاد کرده اند.
رحمتالله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت گفته است: محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با سازمانهای هواشناسی، صدا و سیما، مدیریت بحران، پلیس و سایر سازمانهای ذی ربط میتوانند در کنار هم، یک سیستم هشدار سریع را در حوادث قابل پیشبینی شکل دهند.
وی از نبود این شرایط انتقاد کرده و گفته است متاسفانه این بخشها جزیرهای و پراکنده هستند و تاکنون نتوانستهاند به عنوان یک مجموعه متحد و واحد عمل کنند.
پزشکی قانونی اعلام کرده است كنون اجساد ۱۰ تن از ۱۳ نفر قرباني حادثه طوفان و سيل ۲۸ تیرماه در استانهاي تهران و البرز تعيين هويت شدند.