کد خبر: ۹۹۶۶۰۵
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۸

بازداشت شهروند اروپایی به اتهام جاسوسی در کهگیلویه و بویراحمد

سازمان اطلاعات سپاه فتح استان اعلام کرد: یک تبعه  اروپایی که قصد جاسوسی از مناطق حساس کشور و استان را داشت توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، دستگیر شد.
بازداشت شهروند اروپایی به اتهام جاسوسی در کهگیلویه و بویراحمد
آفتاب‌‌نیوز :

در اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد آمده است: «این فرد همزمان با حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی در قالب گردشگر به کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است و قبل از انجام هر گونه اقدام، توسط سربازان گمنام امام  زمان (عج) سازمان اطلاعات سپاه استان دستگیر شد. این تبعه بیگانه که اهل یکی از کشورهای اروپایی است در قالب گردشگر ماموریت جمع آوری اطلاعات از مراکز حساس و مهم را بر عهده داشت.

سازمان اطلاعات سپاه فتح اعلام کرد:  از فایلی که در اختیار این به اصطلاح گردشگر بود، تعدادی تصویر از نقاط و اماکن حساس مناطق کویری کشور  و... کشف و ضبط شد. این تبعه اروپایی بواسطه فردی در یکی از شهرهای ایران اقامت داشته و سیم کارت متعلق به شخصی ایرانی را به همراه تعدادی گوشی تلفن همراه جهت انجام اقدامات خود در اختیار داشت.»

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین