کد خبر: ۳۱۱۷۲۴
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴

راه‌اندازی درمانگاه تخصصی MS در ساری

50 درصد افراد جامعه دچار بیماری‌های قلبی و عروقی خواهند شد و باید مردم و سازمانهای مردم نهاد همکاری کرده تا بتوانیم سطح آگاهی مردم نسبت به دیابت و فشار خون افزایش یابد.
آفتاب‌‌نیوز : مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران گفت: درمانگاه تخصصی MS در بیمارستان بوعلی ساری راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، علی شادمان در نشست بیماری‌های خاص استان مازندران گفت: در جلسه گذشته قبلی با مدیران بانک‌ها میزان تسهیلات پرداختی به بیماران خاص افزایش یافت.

وی گفت: 375 فقره تسهیلات 2 میلیون تومانی و 745 فقره وام جهار میلیون تومانی جعاله با معرفی انجمن‌های بیماری‌های خاص به این بیمارن تعلق خواهد گرفت.

شادمان با اشاره به وجود 2100 نفر بیمار ام اس، 320 نفر بیمار هموفیلی، 1200 بیمار دیالیزی و پیوندی و 2800 نفر بیمار تالاسمی در استان گفت: به ازای هر 5 نفر یک بیمار می‌تواند از این تسهیلات بانکی استفاده کند به طوری که از 6320 نفر بیمار خاص استان تعداد 1264 نفر از این تسهیلات بهره‌مند خواهند شد.

شادمان از راه‌اندازی درمانگاه تخصصی MS در بیمارستان بوعلی ساری خبر داد و گفت: آمار بیماری‌های غیرواگیر همچون دیابت و و فشارخون در استان فاجعه است و با وجود 5 درمانگاه دیابت در استان به دلیل رفتارهای غذایی نامناسب، عدم تحرک و ورزش بیماران همچنان این بیماری‌ها در استان وجود دارد.

وی تصریح کرد: 50 درصد افراد جامعه دچار بیماری‌های قلبی و عروقی خواهند شد و باید مردم و سازمانهای مردم نهاد همکاری کرده تا بتوانیم سطح آگاهی مردم نسبت به دیابت و فشار خون افزایش یابد.

معاون درمان علوم پزشکی مازندران بیان کرد: تمامی هزینه‌های داروی ایرانی برای بیماران خاص در بسته تحول رایگان است و با عنایت به اینکه داروهای خارجی فاقد تخفیف است در استان با هماهنگی علوم پزشکی تخفیفاتی نیز برای این داروها در نظر گرفته شده است.

علیرضا مردانشاهی ادامه داد: مازندران در 9 قطب کشور در سطح یک سرطان قرار گرفته و در آینده از دستگاه‌های پیشرفته تشخیصی و درمانی برخوردار خواهد شد.

مردانشاهی با اشاره به محدودیت وجود دستگاه‌های دیالیز در استان گفت: از بیمارانی که در حال دیالیز هستند 50 درصد قابلیت پیوند دارند و باید فرهنگ اهداء عضو ترویج یابد زیرا با اهدای عضو 20 درصد مرگ مغزی‌ها می‌توان مشکل بیماران دیالیزی را مرتفع کرد از این رو باید بستر توسعه پیوند کلیه را از طریق مطبوعات و رسانه‌ها ترویج دهیم.

وی با تاکید بر اینکه هر دستگاه دیالیز ماهیانه چهار میلیون تومان هزینه نگهداری دارد، اظهارکرد: دیالیز راهکار مناسب و قطعی برای این بیماران نیست.

این مسئول بیان کرد: بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی ساری را تغییر کاربری داده و در بیمارستان مهر نیز یک طبقه به عنوان بخش پیوند ایجاد خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین