آفتابنیوز : وي که با ایسنا گفت و گو می کرد،افزود: اگر آقاي رييس احساس كردند كه بنده به عنوان هم خط سياسي با ايشان نيستم، حداقل نايب رييس گروه دوستي آقاي شاهرخي را انتخاب ميكردند.
اين عضو فراكسيون اقليت مجلس با بيان اينكه اگر بار اول بود چنين تذكري نميدادم، تصريح كرد: يك بار هم در مورد نظارت بر انتخابات بلاروس كه يكي از اعضاي گروه دوستي بايد ميرفت، هيات رييسه، يكي از اعضاي خود را فرستاد كه خلاف قانون است.
به اعتقاد پورفاطمي، نسبت به گروه دوستي بلاروس مجلس اجحافي شده است كه ابراز اميدواري كرد تا دكتر حدادعادل توضيحاتي را در اين مورد داشته باشد.
اين عضو كميسيون صنايع و معادن همچنين با اشاره به اينكه تاكنون يازده تذكر به رييس جمهور و وزراء داشته است، يادآور شد كه متاسفانه تاكنون حتي يكي از تذكرات پاسخ داده نشده است.
وي از باهنر به عنوان رييس مجلس امروز درخواست كرد تا به اين مسئله رسيدگي شود.
محمدرضا باهنر كه در جايگاه رييس مجلس نشسته است خطاب به پورفاطمي، گفت: كاش گذاشته بوديد جناب رييس خود تشريف داشت و پاسخ ميداد.
وي با اشاره به گفتههاي پورفاطمي مبني بر اينكه نمايندگان را به درجه يك و دو و خطي و جناحي تقسيم ميكنيد، گلايه خود را از اين اظهارات اعلام كرد و گفت: كسي كه جاي شما به سفر بلاروس رفته آقاي دكتر شهبازخاني است كه به لحاظ گرايش سياسي چندان تفاوتي با شما ندارد. در عين اينكه بسياري از نمايندگان ديگر هم از لحاظ خط فكري با هم تفاوتي ندارند.
باهنر با تاكيد بر اينكه شما و ديگر اعضاء گروه دوستي چند سفر را داشتهايد، اما دكتر شهبازخاني تاكنون سفر نرفته بود، خاطرنشان كرد: آقاي شهبازخاني جزء گروه دوستي هستند و دكتر حدادعادل ايشان را براي همراهي انتخاب كردند.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي، همچنين در خصوص مورد بعدي سفر براي انتخابات بلاروس كه به گفتهي پورفاطمي يكي از اعضاي هيات رييسه براي سفر انتخاب شد، در قالب مزاح بيان كرد كه شايد براي انتخابات بلاروس نبايد گروه دوستي براي نظارت ميرفت، زيرا انتخاب گروه غيردوستي براي نظارت، از نظر مجامع بينالمللي هم بهتر است.
وي افزود: اگر بحث ديگري باقي مانده باشد، زماني كه آقاي رييس از سفر بازگشتند شما مطرح كنيد.