آفتابنیوز : دکتر عبدالرضا شعبانی با بیان اینکه لازمه اجراي موفق پروژه هاي شهري توجه به رويکردها و راهبردهاي فرهنگي و اجتماعي در آنهاست، افزود: اگر زيرساخت ها را آماده کنيم و هزينه لازم در بخش هاي ترافيکي و عمراني انجام شود ولي شهروندان که استفاده کننده از اين زيرساخت ها هستند با اهداف طرح آشنا نباشند به طور قطع نتيجه لازم را به همراه نخواهد داشت.
وي افزود: بر همين اساس رویکرد کنونی شهرداری کرمانشاه، با مشارکت هاي مردمي مي تواند در زمينه فرهنگ سازي و قبول طرح از سوي شهروندان بسيار موثر واقع شود.
شهردار کرمانشاه با تأکید بر اینکه امروزه مدیریت کلانشهرها در حوزههای فرهنگی و اجتماعی نیازمند تحول جدی است ادامه داد: محوریت تحول در دوران جدید مدیریت شهرها بر تغییر نگرش و رفتار همه مدیران شهر و به تبع آن شهروندان به عنوان عناصر تشکیل دهنده شهر پویا استوار است.
وی با تاکید بر اینکه تغییر نگرش به شهر به عنوان کالبد زیست شهری لازمه تجلی روح فرهنگ در شهر است، تصریح کرد: تغییر نگرش افراد به معنای تغییر فرهنگ جامعه، امری متشکل از باورها، ارزشها، هنجارها، کنشها، رفتارها، دانش بومی و مصنوعات بشری مثل کالا و محصولات و نهایتاً نمادها و نشانهها است.
وی تصریح کرد: تحول فرهنگی، اجتماعی باید مبتنی بر هویت و سبک زندگی بومی باشد که شهرداری کرمانشاه نیز با برنامهریزی برای تغییر در ابعاد گفته شده، به دنبال گذار از سازمانی خدماتی به نهادی فرهنگی- اجتماعی است.
وی ارکان تحول جامع مدیریت شهری را؛ جامعه محوری، عدالت و سلامت، امنیت و ایمنی دانست و تأکید کرد که این ارکان باید همزمان و در عرض همدیگر مبنای طراحی اقدامات و برنامهریزیهای مدیریت شهری قرار گیرد.