آفتابنیوز : جلسه علنی امروز مجلس با فریادهای بیرانوند در مخالفت با دست دادن ظریف و اوباما آغاز شده و با فریادهای دوباره او نیز پایان یافت.
به گزارش تابناک، بهرام بیرانوند نماینده مردم بروجرد که صبح امروز با داد و بيداد در صحن علني مجلس گفته بود «ظريف با اجازه چه کسي با اوباما دست داده است؟»، بار ديگر در پايان جلسه علني درخواست نوبت تذکر کرد و گفت: دقيقا زماني که هزاران حاجي در منا آغوش مرگ افتادند آقاي ظريف هم در آغوش اوباما و وزير خارجه آمريکا افتاد! آقاي ظريف غلط زيادي کرده اگر به عنوان وزير خارجه چنين کاري کرده و دلش خواسته با رئيس جمهور آمريکا دست بدهد!
سخنان وي با تذکر محمدحسن ابوترابي فرد که رياست جلسه را بر عهده داشت، روبرو شد که ميکروفن وي را قطع کرده و خواستار رعايت شان وزير خارجه کشور شد. او با بيان اينکه در تذکرات بايد رعايت ادب شود، ادامه داد: شان وزير خارجه و يک مقام مسئول بايد رعايت بشود.
اما بيرانوند با وجود قطع ميکروفنش همچنان با داد و بيداد مي خواست به تذکر خود ادامه دهد که ابوترابي فرد مخالف کرد. اما فرياد برخي نمايندگان موافق با سخنان بيرانوند آنقدر ادامه يافت که نايب رئيس مجلس بار ديگر دستور باز شدن ميکروفن بيرانوند را داد.
نماينده بروجرد هم در ادامه تذکرش با طرح اين ادعاکه ظريف از چارچوب وظايف خود و چارچوب هاي نظام خارج شده است، افزود: آقاي ظريف اگر به عنوان يک شخص، عطش روبوسي با اوباما را دارد، استعفا کرده و در خانه آنها بساط کند!
وي با لحن اهانت آميزي ادامه داد: آمريکا قصد ريشه کني ملت ايران را دارد، به اندازه يک جوجه خروس غيرت داشته باشيد! ملت غيور ايران اين رفتارها را نمي پسندند.
سخنان وي بار ديگر با واکنش ابوترابي فرد روبرو شد که خطاب به وي گفت: غيرت ديني، دفاع از انقلاب و خون شهدا در افرادي مثل آقاي ظريف، از بنده کمتر نيست. ممکن است تصميم به اقدامي گرفته باشند، ولي اين دليل نمي شود او را که نشان داده در خدمت امام و رهبري انقلاب بوده، با ادبياتي ناشايست مورد نقد قرار دهيم!
نايب رئيس مجلس در پايان گفت: ما خطوط قرمزي نسبت به آمريکا داريم و ملت ما جنايات آمريکا در نيم قرن گذشته را فراموش نمي کند. امروز چالش هاي ما در عربستان و يمن ناشي از سياست هاي مذبوحانه مخالف با منافع اسلام است که توسط آمريکا رقم مي خورد. قطعا مردم موضع قاطع نسبت به رفتار آمريکا دارد.
یکی از آداب و سنن اسلامی، سلام کردن به یکدیگر و جواب سلام است که اسلام در این رابطه برنامه های وسیعی دارد و ما به صورت کوتاه و مختصر به پاره ای از آنها اشاره می کنیم. خداوند در قرآن کریم می فرماید: «وَإِذَا حُیِّیتُم بِتَحِیَّةٍ فَحَیُّوا بِأَحْسَنَ مِنْهَآ أَوْ رُدُّوهَآ إِنَّ اللَّهَ کَانَ عَلَی کُلِّ شَیْ ءٍ حَسِیبًا »؛ «و هنگامی که به یکی از شما تحیّت داده شد، پاسخ آن را بهتر بدهید یا لااقل به همان گونه پاسخ دهید که خداوند حساب همه چیز را دارد.»
«تحیّت» در لغت از ماده حیات و به معنای دعا نمودن برای حیات دیگری است. خواه این دعا به صورت «سلام علیک» (خداوند تو را به سلامت دارد) و یا «حیاک اللّه» (خداوند تو را زنده بدارد) و یا مانند آن باشد. در تفسیر علی بن ابراهیم از امام صادق علیه السلام چنین نقل شده که فرمودند: «الْمُرادُ بِالتَّحِیَّةِ فِی الاْآیَةِ السَّلامُ وَغَیْرُهُ مِنْ الْبِرِّ؛ منظور از تحیّت در آیه، سلام و هرگونه نیکی کردن دیگر است.»
تا آنجا که می دانیم، تمام اقوام جهان هنگامی که به هم می رسند، برای اظهار محبت به یکدیگر نوعی تحیّت و التفات دارند که گاهی جنبه لفظی دارد و گاهی به صورت عملی است. در اسلام نیز «سلام» یکی از روشن ترین تحیّتها است و طبق آیه فوق، همه مسلمانان موظف اند که سلام را به طور عالی تر و یا لااقل مساوی جواب گویند.
انتخابات مجلس-اسفند ۹۴- همگی پای صندوق ها-برای ایران-
لطفا دیگه به اینا رای ندین
حجت الاسلام والمسلمین رحمت الله عابدی روز دوشنبه درگفت وگوبا ایرنا خاطرنشان کرد: هم از نظر فقهی، شرعی، عقلانی و انسانی اگر فردی دست خود را به سمت ما دراز کرده درست نیست که ما دست او را رد کنیم ولو دشمن ما باشد و این بدور از اخلاق است
ظریف جون دوستت داریم