کد خبر: ۳۲۶۶۱۰
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸

هنرمند خوش‌نویس زنجانی: هر اندازه سطح علمی افراد ارتقا می‌یابد، همان اندازه نیز بدخط می‌شوند

یک هنرمند خوشنویس زنجانی می‌گوید خوش‌خط بودن یکی از سنت‌های نیک و پسندیده افراد باسواد قلمداد می‌شد که متأسفانه با گذر زمان، مشکل بدخطی گریبانگیر قشر تحصیل‌کرده جامعه شده است.
آفتاب‌‌نیوز : علی عبدالحسین‌زاده در حاشیه برگزاری نمایشگاه «مشق سرخ»، اظهار کرد: این نمایشگاه با محوریت عاشورا برگزار شده که تلفیقی از هنر خوشنویسی و گرافیک است و برای اولین‌بار در سطح کشوری و استانی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: خط تخصصی‌ای که در آن فعالیت می‌کنم، ثلث است. این هنر در کنار خط نسخ، کاربردی اصلی در بیان موضوعات مذهبی دارد. در این حوزه تا کنون آثار زیادی به‌صورت کتاب، کتیبه، پوستر انجام داده‌ام. خوشبختانه در زمینه هنر خوشنویسی در استان زنجان، اساتید خوبی وجود دارند که در کلاس‌های آزاد یا در انجمن خوشنویسان در فرهنگسراها کلاس‌های آموزشی برگزار می‌کنند.

عبدالحسین‌زاده اظهار کرد: در قدیم‌، سنت خوشنویسی در حوزه‌های علمیه، اهمیت زیادی داشت، علما همواره طلبه‌ها را به خوش‌خط نوشتن سفارش می‌کردند و در صورتی که با بی‌توجهی مواجه می‌شدند، برای‌شان غیرقابل پذیرش بود که طلبه‌ای صاحب خط بدی باشد. خط، قواعد پیچیده‌ای دارد و زمان زیادی برای فرا گرفتن نیاز دارد.

عبدالحسین‌زاده افزود: متأسفانه امروزه هر اندازه سطح علمی افراد ارتقا می‌یابد، همان اندازه نیز بدخط می‌شوند، به‌طوری ‌که باید به ضرورت داشتن خط خوش دانش‌آموزان در مدارس، توجه ویژ‌ه‌ای شود، چون خط در یک مقطع و سنین خاصی قابل تغییر است و پس از آن، فرد در صورت یادگیری نیز دچار دوخطی می‌شود که امروز بین قشر دانشجو این مشکل محسوس است. بنابراین از همان پایه اول، باید طریقه درست خط به دانش‌آموزان آموزش داده شود تا در آینده شاهد فراموش شدن این خط در جامعه نباشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین