کد خبر: ۳۲۸۹۳
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۸۴ - ۱۲:۱۹

بی توجهی دولت نسبت به کارتن خوابها همچنان ادامه دارد!

آفتاب‌‌نیوز : رسول خادم با اشاره به اين كه هم اكنون مهمترين مشكل اساسي ساماندهي كارتن‌خواب‌ها فقدان اعتبار اين امر در سازمان بهزيستي است و دولت و وزارت رفاه نيز هيچ اقدام موثري براي تخصيص اعتبارات لازم به اين سازمان انجام نداده‌اند، گفت: سازمان بهزيستي به دليل نبود اعتبارات لازم و بدهي‌هاي زياد به تشكل‌هاي غيردولتي قادر به انجام وظيفه و همكاري در كنار ساير دستگاه‌هاي اجرايي ساماندهي كارتن‌خوابها نيست.

وي با بيان اين كه بي‌توجهي دولت نسبت به تخصيص اعتبارات لازم نقش سازمان بهزيستي را در ساماندهي كارتن‌خوابها به حداقل رسانده است، افزود: پيشنهاد مي‌شود اگر بناي دولت بي‌اثر كردن نقش سازمان بهزيستي در ساماندهي كارتن‌خوابها و به تعطيلي كشاندن اين سازمان در اين زمينه است، صراحتا اين موضوع را به دستگاه‌هاي اجرايي مرتبط و مديريت شهري اعلام كند.

وي گفت: از ابتداي آبان ماه تا كنون بيش از 386 كارتن‌خواب جمع‌آوري و به مركز نگهداري موقت اسلامشهر انتقال يافته‌اند كه از اين تعداد بايد بيش از 180 كارتن‌خواب تحت پوشش سازمان بهزيستي قرار گيرند، اما به دليل نبود اعتبارات لازم همچنان اين كارتن‌خواب‌ها مدتهاست كه بلاتكليف بوده و در مركز مذكور رسوب كرده‌اند و اين امر منجر به تكميلي ظرفيت مركز اسلامشهر شده است.

به گفته وي به دنبال تكميلي ظرفيت مركز اسلامشهر، شهرداري تهران ناچار به تبديل كردن يكي از گرمخانه‌ها به مركز نگهداري موقت شد.

خادم با تاكيد بر اين كه ادامه اين روند جمع‌آوري، كارتن‌خوابها را نيز با مشكل مواجه مي‌كند و بايد با آغاز فصل زمستان و سرما نسبت به وضعيت فعلي چاره‌انديشي شود، افزود: وزارت رفاه هيچ اقدام مؤثري براي پيگيري تخصيص اعتبارات لازم به سازمان بهزيستي صورت نداده است.

وي تصريح كرد: مدتهاست كه اين مشكل توسط شوراي شهر با ارسال نامه‌اي به رييس‌جمهوري اعلام و سازمان مديريت نيز موظف به پيگيري شده، اما هنوز اقدام مؤثري براي اختصاص اعتبارات لازم به سازمان بهزيستي جهت ساماندهي كارتن‌خواب‌ها انجام نشده است.

خادم در ادامه از ارائه خدمات آموزشي، بهداشتي و درماني به كارتن‌خواب‌هاي مبتلاء به بيماري‌هاي پرخطر ايدز و هپاتيت خبر داد و گفت: روز گذشته جلسه‌اي با حضور كليه دستگاه‌هاي اجرايي مربوطه در شوراي شهر برگزار و مقرر شد شهرداري تهران براي ارايه خدمات لازم به اين دسته از كارتن‌خوابها قراردادي را با دانشگاه‌هاي علوم پزشكي منعقد كند.

وي گفت: با توجه به اين كه طبق مصوبه شوراي عالي اداري، اعتباري براي درمان كارتن‌خواب‌هاي مبتلاء به بيماري‌هاي پرخطر در رديف بودجه وزارت بهداشت در نظر گرفته نشده است، لذا با اين قرارداد، خدمات درماني، آموزشي و بهداشتي لازم توسط دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ارائه و پيگيري پرداخت هزينه‌هاي مربوط به آن نيز از محل ستاد ساماندهي استان انجام مي‌شود.

رييس كميسيون فرهنگي اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين كه شمار گرمخانه‌ها با سازه ثابت شهرداري به 5 مركز افزايش يافته است، افزود: تنها گرمخانه چادري در بزرگراه آيت الله سعيدي با توجه به اتفاقات اخير بزودي برچيده مي‌شود.

وي افزود: شبانه حدود 450 تا 500 نفر از خدمات گرمخانه‌هاي شهرداري استفاده مي‌كنند و از اول آبان ماه تاكنون 115 نفر توسط مددكاران حاضر در گرمخانه‌ها ساماندهي و تحويل استان‌ها شدند كه از اين تعداد تنها 5 نفر بازگشته‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین