آفتابنیوز : به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر شهیدزاده در این مراسم بهترین روش برای صیانت از خون شهدا را عملکرد ایثارگرانه و جهادی دانست و گفت: عملکرد بانک کشاورزی بر پایه ایثارگری استوار است و تامین 95 درصد اعتبار مورد نیاز بخش کشاورزی در شرایط بحران اقتصادی کشور موید این مطلب است.
وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت محدود به دوران جنگ نیست بلکه هدف خود را برتر از دیگران ندانستن و خود را وقف یک هدف بزرگ و مقدس کردن است و این فرهنگ ما را ملزم می کند وقتی نیاز به آبادانی و رونق اقتصادی در مملکت وجود دارد برای رفع آن بسیج شویم.
شهید زاده ضمن ابراز خرسندی از اینکه در بانک کشاورزی پیام شهدا و ایثارگران زنده نگه داشته شده و فرهنگ ایثارگری نهادینه شده است ، بخش بزرگی از این موهبت را مرهون وجود همکارانی از خانواده شهدا و ایثارگران دانست و اظهار داشت: رفتار و گفتار ما باید به گونه ای باشد تا این فرهنگ به نسل های بعد نیز منتقل شود.
وی افزود: فرهنگ جهادی باید در تمام حوزه ها توسعه یابد و جهاد اقتصادی که مقام معظم رهبری مطرح فرموده اند یکی از اولویت های بسیار مهم جهادی است.
شهید زاده با اشاره به این که تامین نیازهای روستاییان و کشاورزان به عنوان پشتوانه های انقلاب از اهم اهداف بانک کشاورزی است، گفت: فرهنگ جهادی حاکم بر جامعه در دوران دفاع مقدس باعث شد که در آن ایام متعاقب اینکه هر واحد تولیدی در حوزه کشاورزی و دامپروری تخریب می شد ، جهادگران آن را دوباره می ساختند و این روحیه برگرفته از فرهنگ ایثارگری و آموزه های جهادی عاشورا بود.
وی در ادامه سخنان خود تقویت بنیه علمی ایثارگران را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: ایثارگران بایستی در توانمندسازی خود نیز ایثارگرانه پیشقدم شوند تا برترین افراد از لحاظ علمی، عملی و اخلاقی در جامعه باشند .
شهید زاده مراجعه مردم و اعلام نیاز آن ها را فرصتی گرانبها برای عبادت دانست و با استناد به فرمایش حضرت علی (ع) گفت: برطرف نکردن نیاز کسی که به ما مراجعه کرده است کفران نعمت است و بایستی مراقب باشیم کفران نعمت نکنیم و به نیت نزدیکی به پروردگار و برای ارتقای نظام مقدس جمهوری اسلامی نیاز تولیدکنندگان بخش کشاورزی را برطرف کنیم.