آفتابنیوز : حسين محمدپورزرندي با اعلام اين مطلب، افزود: در حالي كه مهمترين و پايدارترين منبع درآمد شهرداريها كسب عوارض نوسازي است اما به دليل عدم پرداخت قانوني اين حقوق از سوي دستگاههاي دولتي و غيردولتي و اشخاص شهرداري تهران با بحران عدم تحقق درآمدها روبرو است.
به گفته وي؛ هماكنون تهران داراي 600 هزار واحد كسبي است كه بيشترين بدهي عوارض نيز مربوط به اين واحدهاست.
پورزرندي همچنين گفت: دستگاههاي دولتي و نهادهاي عمومي نيز مبالغ قابل توجهي از بابت انواع عوارض ساختماني و غيره به شهرداري تهران بدهكار هستند كه برغم پيگيريهاي به عمل آمده هيچ توفيقي در وصول آنها نشده است.
معاون مالي- اداري شهرداري تهران تأكيد كرد: در حالي كه 35 درصد هزينههاي شهرداري تهران به بخش ساماندهي عبور و مرور و ترافيك شهري اختصاص يافته است، تنها يك درصد از درآمدهاي شهرداري از محل عوارض ساليانه خودرو تأمين ميشود.
به گفته پورزرندي، تمامي هزينههاي جاري، نگهداري و عمراني شهرداري به صورت نقدي پرداخت مي شود در صورتي كه بخش عمدهاي از عوارض ساختماني تقسيط ميشود و همين امر باعث در دسترس نبودن به موقع منابع مالي مورد نياز است.
معاون مالي- اداري شهرداري تهران، افزود: هزينههاي كلان شهرهاي جهان از محل منابع ملي و دريافت مالياتهاي محلي تامين ميشود در حالي كه درآمد شهرداري تهران تنها وابسته به ماليات محلي است كه ابزار لازم براي وصول ان را در اختيار ندارد.