کد خبر: ۳۳۶۵۲
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۸۴ - ۱۴:۲۴
تحليل آسوشيتدپرس از انتخابات عراق؛

اسرائيل دشمن عراق است يا ايران؟!

آفتاب‌‌نیوز : در گزارش آسوشيتدپرس ادعا شده است: از آنجايي كه نتايج انتخابات مجمع ملي عراق كه اخيراً خاتمه يافته است نشان مي‌‏دهد مسلمانان شيعه بر پارلمان جديد مسلط شده‌‏اند، مسلمانان سني اين سؤال را مطرح مي‌‏كنند كه آيا اسرائيل دشمن عراق است يا همسايه‌‏شان ايران.

اين گزارش مي‌‏افزايد: سني‌‏ها نمي‌‏توانند آزادانه درباره اسرائيل صحبت كنند به ويژه در منطقه‌‏اي كه بيشتر عرب‌‏ها با اسم به اين حكومت اشاره نمي‌‏كنند و اسرائيل را به علت منازعه با فلسطين سرزنش مي‌‏كنند اما به طور خصوصي بسياري از آنها گفته‌‏اند كه اسرائيل اخيراً كاري انجام نداده است كه به آنها آسيب برساند ولي ايران اين اقدام را انجام داده است.

در اين گزارش آمده است كه ظاهراً خاطره هشت سال جنگ عراق با ايران در سال 1980 و تلاش‌‏هاي اخير ايران براي آنچه كه "نفوذ در جمعيت شيعه عراق" خوانده شده است، خاطره بمباران رآكتور هسته‌‏اي "اسيراك" عراق از سوي رژيم اسرائيل را پوشانده است.
بر اساس گزارش آسوشيتدپرس، بسياري از سني‌‏هاي عراق ادعا كردند: ايران براي حمايت از نامزدان "ائتلاف عراق يكپارچه"، پول و برگ رأي جعلي به اين كشور ارسال كرده است.
اين ادعا در حالي است كه مقامات پليس عراق اين موضوع را تكذيب كردند.اين گزارش مي‌‏افزايد: درحال حاضر كه نامزدان ائتلاف عراق يكپارچه احتمالاً بيشتر كرسي‌‏هاي پارلمان را در اختيار گرفته‌‏اند و بسياري نگرانند كه نفوذ ايران در آنجا ادامه يابد.

بر اساس گزارش آسوشيتدپرس، "عادل حميد هاشم" كه در اين گزارش مقام وي ذكر نشده، با اشاره به آنچه كه "كشتار اخير سني‌‏ها" خواند، ادعا كرد: فكر مي‌‏كنم به علت كشتار سني‌‏ها، ايران براي عراق خطرناك‌‏تر از اسرائيل است.
آسوشيتدپرس مي‌‏افزايد: اين ادعاها درحالي است كه هيچ شواهد و مداركي از دخالت ايراني‌‏ها در كشتار سني‌‏ها در دست نيست.

در اين گزارش آمده است: "مثال الاوسي" رئيس فهرست انتخاباتي "امت عراق" در حالي كه براي تصاحب كرسي در پارلمان جديد رقابت مي‌‏كند، خواستار پيوند قوي‌‏تر ميان اسرائيل و عراق شده است و ظاهراً در اين باره نيز موفق شده است.
وي گفت: برخي عراقي‌‏ها درباره روابط قوي‌‏تر با اسرائيل هشدار مي‌‏دهند و علت آن نيز تا اندازه‌‏اي اين است كه از نفوذ ايران نگرانند. الالوسي با اشاره به مطلب فوق ادعا كرد: آنها از افراط‌‏گرايي ايران مي‌‏ترسند.

در اين گزارش آمده است: براي بسياري از شيعيان در عراق، اتحاد با ايران طبيعي است زيرا اين كشور، علاوه بر اشتراك مرزي با عراق، بزرگ‌‏ترين و قدرتمندترين دولت شيعه در جهان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۸
0
0
لطفا يك مقاله درباره دخالت هاي اسراييل بر ايران تحقيق و بنويسيد براي منهم بفرستيد ممنون ميشم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین