کد خبر: ۳۴۳۶۳۳
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۶

میوه چربی سوز را بشناسید

انار یکی از میوه‌هایی است که اگر به سلامت خود اهمیت می‌دهید، باید آن را در برنامه تغذیه‌ای خود بگنجانید. البته مثل همه چیز این میوه، هم فایده دارد و هم ضرر؛ فقط پیش از استفاده و بهره بردن از خواص آن باید بدانید برای چه کسانی مضر است .
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش جام جم، همه ما با این میوه گرد و سرخ آشناییم، اما قبل از معرفی خواص و مضرات این میوه برای سلامت بدن، پیشگیری و درمان بیماری و حتی مزایایی که برای زیبایی دارد، بهتر است به طور کوتاه، نحوه خرید و نگهداری آن گفته شود که ممکن است کمتر کسی با آن آشنا باشد.
 
* یکی از آفات محصول انار کرمی موسوم به «کرم گلوگاه انار» است که از طریق همین بخش از انار وارد آن می‌شود. برای این که بتوانید هنگام خرید انار متوجه شوید‌ پولی که می‌پردازید پای خرابکاری‌های این کرم هدر نمی‌رود، ابتدا همین بخش گلوگاه انار را نگاه کنید. در صورتی که بیش از حد سیاه باشد احتمال بیشتری مبنی بر کرمزدگی آن وجود دارد.
 
* فضای مرطوب باعث کپک زدن سریع انار می‌شود. این میوه را بهتر است پس از خرید از نایلون خارج کرده و در جای خشک و خنک نگه دارید.
 
* اگر می‌خواهید انار زمان بیشتری بماند، هر عدد آن را بین یک تکه کاغذ روزنامه بپیچید و دور از آفتاب نگهداری کنید. اگر بتوانید انارهای پیچیده در روزنامه را درون سبدی حصیری یا چوبی بگذارید و از سقف محلی خنک نظیر زیرزمین یا قسمت همیشه سایه بالکن آویزان کنید، مدت نگهداری این محصول بیشتر هم خواهد شد.
 
‌خواص انار:

* انار یک سم‌زدای عالی به شمار می‌رود. برای این‌که از بدنتان سم‌زدایی کنید، خوردن به طور متناوب آن را فراموش نکنید.

* این میوه برای کسانی که دچار فشار خون بالا هستند، دارویی عالی است. به همین دلیل کسانی که فشار خون متعادلی دارند، باید هنگام خوردن آن زیاده‌روی نکرده و کسانی که دچار کم‌فشاری خون هستند لازم است با دقت و احتیاط بیشتری آن را مصرف کنند؛ زیرا سبب افت فشار خون خواهد شد.

* انار یک چربی‌سوز اساسی به شمار می‌رود. در تحقیقی که ‌ چندی پیش منتشر شد، دانشمندان علم تغذیه و پزشکی دریافتند مصرف روزانه یک لیوان آب انار به مدت یک ماه باعث شکست سلول‌های چربی و کاهش وزن افراد مورد تحقیق شده است.

* این میوه فواید بسیار در کاهش کلسترول دارد و به خصوص التهابات دیواره عروق را کاهش می‌دهد. این عمل باعث می‌شود ‌ احتمال سکته نیز در افراد به‌شدت کاهش یابد.
 
 * انار باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. مواد معدنی درون این میوه می‌توا‌ند بر رادیکال‌های آزاد فائق آید و جلوی اثرگذاری این رادیکال‌ها بر آنتی‌اکسیدان‌ها را بگیرد. می‌دانید ‌ آنتی‌اکسیدان برای حفظ سلامت سلول‌ها به خصوص سلول‌های پوست و مو بسیار مفید است.
 
* این میوه سرخ، مزاج را ملین می‌کند. برای رفع مشکل بیرون‌روی یا اسهال درمانی شفابخش به شمار می‌رود و اثراتش بر مجاری ادراری ثابت شده است؛ چنان که در منابع متعددی بر ادرارآور بودن آن و تصفیه این مجاری از سموم تأکید شده است.
 
 * کسانی که به زیبایی پوست خود اهمیت می‌دهند، با وارد کردن این میوه به رژیم تغذیه خود می‌توانند مشاهده کنند‌ پس از مدتی استفاده از آن پوستشان روشن‌تر و شاداب‌تر شده است.
 
 * جوشانده پوست درخت این میوه ضدانگل خوبی برای بدن است. جوشاندن ریشه درخت انار و مصرف آن در طب سنتی به عنوان از بین برنده کرم‌های معده و روده معرفی شده است. جوشانده برگ‌های آن نیز از دیرباز برای تنظیم عادت ماهانه در میان خانم‌هایی پرطرفدار بوده که قاعدگی آنها دستخوش تغییرات نامنظم است.
 
* انار در برخی افراد، به ویژه آنها که مزاجی سرد دارند باعث سرگیجه، سردرد و گاهی استفراغ می‌شود. پس اگر جزو چنین افرادی هستید، مراقب سلامت خود هنگام مصرف این میوه باشید.
 
 * اگر از ابتلا به بیماری‌های مفصلی وحشت دارید، انار بخورید. فرقی ندارد آن را به صورت میوه، رب یا روغن انار مصرف کنید؛ هر سه خواصی دارد که نتیجه خوردنشان جلوگیری از تخریب شدن بافت‌های مفصل و غضروف‌ها و در نتیجه بروز آرتروز است.
 
 
* اگر به روغن دانه انار دسترسی دارید از خرید و استفاده آن غافل نشوید. این روغن مراقب خوبی برای حفظ پوست در برابر سرطان است؛ خشکی پوست را برطرف می‌کند و التهابات آن را به‌شدت تسکین می‌دهد.
 
 * از روغن دانه انار برای صاف کردن موهای فر نیز می‌توان استفاده کرد. مقدار بسیار کمی از آن را به موهایتان بمالید تا حالت فر آن کاهش یابد.
 
* در طب سنتی هر جا قصد ارائه دستوری برای افزایش اسپرم مردان و بالا بردن میزان باروری آنها بوده، در کنار تأکید بر مصرف برخی میوه‌ها و آجیل‌ها، نام و نشانی نیز از انار می‌توان دید.
 
* برخی افراد به دلایل متعددی ممکن است دچار گرفتگی یا پولیپ بینی شوند. اگر مقداری آب انار را با اندکی عسل مخلوط کرده و به اندازه یک یا دو قطره در بینی بچکانید، خواهید دید‌ پس از چندی بهتر می‌توانید تنفس کنید و راه بینی‌تان به اصطلاح باز شده است.
 
* برعکس آب انار، رب انار بر میزان چربی می‌افزاید؛ بنابراین اگر از لاغری و کمبود وزن رنج می‌برید، رب این میوه را مصرف کنید.

* دم‌کرده برگ انار باعث رفع خستگی، کاهش دفعات حملات میگرنی، درمان کم‌خونی و دفع مقداری از آسیب‌های دخانی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین