آفتابنیوز : مدیر کل آی تی وزارت امور خارجه نیز اخیرا از امکان انتشار 5 میلیون نسخه ارزشمند متعلق به این وزارت خانه در فرمت الکترونیکی خبر داده است.
تهیه و انتشار فرمت دیجیتالی اسناد گران بهای تاریخی و ملی ایران و قرار دادن آن در شبکه اطلاع رسانی و ارتباطی بین المللی ، فرصت سازی ممتاز جهت شناساندن ظرفیتهای مکتوب کشور در عرصه جهانی است. متاسفانه با وجود شعارهایی که در دهه اخیر ، در مورد انتقال افکار و اندیشه ها و معرفی تمدن بزرگ ایران زمین به اقصی نقاط جهان شده است ، هنوز در بستر الکترونیکی ، این آرزو به واقعیت مبدل نشده است .
انتشار الکترونیکی اسناد و مطالب ارزنده تاریخی ، گردشگری و فرهنگی و اجتماعی کشور از 2000 سال پیش تا کنون و با طبقه بندی و ساختار دهی منظم ، گامی استوار به سمت الکترونیکی کردن پروسه گفت و گوی تمدن های آقای خاتمی به شمار می رود. اینترنتی کردن گفت و گوی تمدن ها (e-dialogue) در واقع استفاده از پتانسیل سرزمین دیجیتال با وسعت فراگیر کاربران و امکان اطلاع رسانی موثر است.
سهولت ، فراگیری و در دسترس بودن چنین رفتار سازمانی در ارتباطات تمد نهای بزرگ جهان ، در راستای شبکه اینترنت ، قابل وصول است . پر واضح است که وقتی بتوان ظرفیت ها و توان مندی های قومی و تاریخی و ملی کشور را با توانایی های وب ، در اختیار صدها میلیون کاربر جامعه اطلاعاتی جهان قرار دهیم ، تلاش برای یک دگردیسی ذهنی در افکار مخاطبان تمدن ایران را دنبال کرده ایم.