آفتابنیوز : سرویس سیاسی- همزمان با حمله مخالفان دولت به سفر رئیسجمهور به اروپا و امضای قراردادهای تجاری با شرکتهای فرانسوی و ایتالیایی، سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز «رخدادهای سفر رم و فرانسه» را «خنجری بر پیکر اقتصاد مقاومتی» دانست و
مدعی شد: «این اقدامات بر ضد اقتصاد مقاومتی است و در صورت استمرار آنها باید دانشگاههای فنی کشور را تعطیل کنیم.» حال، معاون اول رئیسجمهور با اشاره به این انتقادات، گفته است «اینکه بگویند سفر به فرانسه و ایتالیا خنجر از پشت به اقتصاد مقاومتی بود، ظلم به اقتصاد مقاومتی و رهبری است.»
به گزارش آفتاب، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در جلسه شورای مدیران ارشد بانک مرکزی که صبح امروز در ساختمان بانک مرکزی برگزار شد، وزارت نفت و بانک مرکزی را از جمله دستگاههایی دانست که بیشترین فشار را در دوران تحریم تحمل میکردند.
وی خاطرنشان کرد: آمریکاییها با تجربیاتی خود و همچنین ابزارهای هوشمندی که در اختیار داشتند دو نقطه حساس و کلیدی اقتصاد ایران را هدفگذاری کردند. آنها فشارهای سنگینی به بخش نفت که معمولاً تأمین کننده اصلی منابع اداره کشور است و همچنین سیستم بانکی به عنوان مرکز اصلی سیاستهای عمده که منجر به شکوفایی اقتصاد میشود، وارد کردند.دوستان ما در نظام بانکی بسیار خوب عمل کردند و نگذاشتند که با وجود همه سختیها در داخل، کشور با اخلال روبرو شود.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه عدهای در کشور مشغول چوب لای چرخ گذاشتن هستند، اظهار کرد: در کشور دو دسته از مسئولین حضور دارند. عدهای مسئولیتشان حل و فصل امور مردم است و عدهای دیگر مسئولیتشان نقزدن و چوب لای چرخ گذاشتن امور است. دسته دوم همواره از خوشحالی مردم ناراحت میشوند. این افراد زمان مذاکرات میگفتند مگر میشود که مذاکرات را به نتیجه رساند و آمریکا تحریمها را بردارد؟ پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات و هنگامی که تحریمها در روز اجرای برجام لغو شد این افراد بار دیگر مدعی میشدند که طرف مقابل هیچگاه حاضر نمیشود امتیازاتی به ایران بدهد.
جهانگیری با اشاره به انعقاد قرارداد خرید هواپیما با فرانسه، خاطرنشان کرد: طی 37 سال اخیر زمانی که ما هواپیماهای دست دوم را از یک کشور دست چندم میگرفتیم و از آن در ناوگان هوایی کشور استفاده میکردیم بسیاری خوشحال میشدند که بالأخره کشور مالک تعدادی هواپیمای دست دو است اما در سفر اخیر رئیسجمهور دیدیم که مهمترین شرکت خارجی که حتی پیش از اعمال تحریمهای هستهای نیز فروش هواپیما به کشورمان را تحریم کرده بود 118 هواپیما آن هم با تسهیلاتی ویژه به ما داده. حالا که این توافقات انجام شده در این شرایط آن برخی میگویند که آیا اولویت اول کشور هواپیما بوده است؟
...کسانی ... اصلا ضرورتی برای استفاده از هواپیما نمی بینند، چون همه امکانات را برای خود در داخل کشور دارند و به سفر خارجی نمی روند.
آنها نمی دانند که مردم ایران در طول سال بیش از 20 میلیون بار سفر خارجی انجام می دهند که اگر ما بتوانیم با این هواپیماهای نو آنها را به مقصد برسانیم چرخ اقتصاد هواپیمایی به گردش در میاید و مشاغل فراوانی ایجاد می شود و ما دیگر مجبور نیستیم به خطوط هواپیمایی کشورهای همسایه چشم بدوزیم.
با همت و جدیت همین مسیر را ادامه بدهید. خدا پشت و پناه تان باشد.
به نظر من اولویت اول کشور فقط خرید هواپیماست .....
درود بر مردان لحظه های سخت جهانگیری و رفسنجانی
آن فردی که این مطالب را گفته و کسانی که مثل او فکر می کنند اصلا ضرورتی برای استفاده از هواپیما نمی بینند، چون همه امکانات را برای خود در داخل کشور دارند و به سفر خارجی نمی روند.
آنها نمی دانند که مردم ایران در طول سال بیش از 20 میلیون بار سفر خارجی انجام می دهند که اگر ما بتوانیم با این هواپیماهای نو آنها را به مقصد برسانیم چرخ اقتصاد هواپیمایی به گردش در میاید و مشاغل فراوانی ایجاد می شود و ما دیگر مجبور نیستیم به خطوط هواپیمایی کشورهای همسایه چشم بدوزیم.
با همت و جدیت همین مسیر را ادامه بدهید. خدا پشت و پناه تان باشد.
میخوام به آقای جهانگیری و رئیس جمهور محترم عرض کنم شما فراتر از انتظار ما از دولت تدبیر وامید عمل کردیداز شما سپاسگزاریم.
با همین قدرت ادامه بدید.
خدا یارتان باد
لطفا جواب همه اين فرصت جوهاى منفعت طلب را بدهيد
خدا با شماست
آیاحفظ جان هموطنان اصلی ترین کارنیست؟