آفتابنیوز : نماينده «آباده» روز سهشنبه در نطق پيش از دستور خود در جلسه علني مجلس شوراي اسلامي افزود: من پيشنهاد رييس جمهوري براي مشاركت بخشهاي خصوصي و دولتي كشورها به منظور غنيسازي را فرصتي براي حل مساله ميدانم.
وي خاطرنشان كرد: دولت آقاي احمدي نژاد جداي از اين مساله هيچگونه تعهدي در برابر توافقنامه پاريس ندارد و ايران ميتواند وضعيت تعليق داوطلبانه را تغيير دهد و به قبل از توافقنامه پاريس بازگردد.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تاكيد كرد: اروپا و آمريكا نيز بايد نگاه خود را به اين ملت متمدن تغيير دهند و با فعاليت صلحآميز هستهاي ايران با اغراق گويي برخورد نكنند.
نماينده مردم آباده با اشاره به مشكل ديگر سياست خارجي گفت: ايران با ۱۵كشور همسايه است و هر مساله ايران به سرعت بينالمللي ميشود بنابراين ما يك كشور بينالمللي هستيم و لازم است به اعتبار و وجهه خود در محيط بينالملل توجه جدي داشته باشيم.
محمدي اضافه كرد: ما بر اساس آمار و ارقام موفقيتهاي بزرگي در عرصه مبارزه با بيسوادي، توسعه نيافتگي، فقر و بيكاري داشتهايم اما نبايد انكار كنيم كه متناسب با رشد جمعيت، وعدههاي مسئولان و نياز و مطالبات مردم بستر رشد فرهنگي و توسعه اقتصادي را فراهم نكردهايم و لازم است بيشتر و دقيقتر كار كنيم.
وي افزود: ما در دهه بعد از انقلاب كه درگير دفاع مقدس و مبارزه براي اثبات موجوديت خود بوديم، توليد ناخالص داخلي كشورهاي منطقه به ۲/۵برابر افزايش يافت و اين امر در وضعيتي اتفاق افتاد كه كشور پرجمعيت و جنگزدهاي مثل ايران سير نزولي قدرت را به سير صعودي تغيير ميداد اما امروز ما خود را براي يك جهش علمي، تكنولوژيك و رشد و توسعه اقتصادي آماده ميكنيم.
محمدي اضافه كرد: ما اكنون دو مشكل در عرصه داخلي و خارجي داريم، مشكل داخلي به تفكر و روش كشورداري ما مربوط ميشود و آن اين است كه ما بايد نظام سياست داخلي را بر اساس رويكرد نخبهمحور كه كارآيي و مطلوبيت را ملاك تشخيص و عمل قرار ميدهد، اداره كنيم.
وي افزود: ما پيوسته از خاستگاه كارآيي و مطلوبيت سخن گفتهايم اما براي جلب رضايتها، آن را برنتابيدهايم و بهاي آن را نيز پرداختهايم. اين امر ما را در سرعت دادن به نظام لخت و كند بوركراتيك به سوي يك اقتصاد پويا و كارآفرين و فرهنگ توليد و محروميت زدايي و نوعدوستي عاجز كرده و نتيجه اين شده است كه هر چه از پايتخت دورتر ميشويم بيكاري، محروميت و فقر بيشتر و امنيت و حاكميت قانون كمتر است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تصريح كرد: مردم شريف ايران از هر قشر و طبقه به طور كم و زياد فشار اقتصادي، بلاتكليفي، سردرگمي، ناامني و بيثباتي را احساس ميكنند و حق دارند بپرسند چرا اين كشور ثروتمند كه چشم طمع همه به آن دوخته شده است، اينگونه اداره ميشود؟