روز گذشته يكي از سايت های نزديك به جبهه پايداری، در تحليلي دليل شكست مطلق اصولگرايان در تهران را فرهنگ حاكم بر مردم اين شهر خواند و به صراحت در تحليل خود بيان كرد: «شكست اصولگرايان از اصلاحات در تهران، يك شكست كاملا اجتماعي- فرهنگي است. وقتي در تهران بنابر آمارهای رسمي بيشترين ميزان جرائم اجتماعي، روزه خواری، طلاق، اعتياد و... ثبت شده، به اين معناست كه اين شهر بيشترين فاصله از فرهنگ اصيل ديني و انقلابي را برای خود ثبت كرده و به همين ميزان، طبيعي است كه در چنين شهری به جای افرادی كه نخستين وجهه آنها در افكار عمومي شهرت آنها به ديانت و گفتمان انقلاب اسلامي است، چهره هايي وارد مجلس شوند كه در افكار عمومي بيشترين فاصله را با اين معيارها و مفاهيم دارند.»
به گزارش آفتاب، اين سايت در تحليل خود پای را فراتر از اين مسائل گذاشت و در ادامه نوشت: «علاوه بر طبقه مرفه و سرمايه دار در شمال تهران، طبقه متوسط شهری نيز كه تمايلات آشكار غربگرايان های دارد، در تهران به قشری تأثيرگذار تبديل شده و به همين دليل است كه ليست اصلاحات و حاميان دولت در تهران با اقبال روبه رو مي شود و اين مسئله دقيقا ادامه برتری ميرحسين موسوی بر محمود احمدی نژاد در انتخابات ۸۸ در تهران است؛ زماني كه احمدی نژاد در كل كشور بيش از ۱۱ ميليون بيشتر از موسوی رأی آورد اما در تهران نتوانست حريف طبقه مرفه و متوسط جديد شود!»
هرچند كه تحليل اين چنيني درباره رأی مردم نادرست و غيرمنطقي است اما در اين چارچوب غيرمنطقي هم اين اتهامات در شرايطي است كه تهران به عنوان پايتخت كشور در مقوله طلاق، رتبه چهارم را دارد و شهرهای قم، مشهد، البرز و مركزی بيش از تهران شاهد پيشي گرفتن نسبت ازدواج به طلاق هستند.
هم اكنون نسبت ازدواج به طلاق در تهران ۳,۸ است كه به ازای هر ۳,۸ ازدواج يك طلاق رخ مي دهد، در صورتي كه در شهر قم اين نسبت ۳,۶ است. در البرز اين نسبت به سه مي رسد. در استان خراسان رضوی نيز اين نسبت ۳,۷ است، همچنين ادعای اين سايت در شرايطي است كه بحران طلاق نه تنها در ايران، بلكه در بسياری از كلانشهرهای كشور وجود دارد و تهران نيز از اين قاعده مستثني نيست.
از سوی ديگر، اگر با استدلال كاملا نادرست اين سايت افراطي اين موضوع را بررسي كنيم، درمي يابيم، طلاق در استان هايي كه اصولگرايان پيروز آن بوده اند، بيش از تهران است؛ اصولگرايان در استان البرز پيروز مطلق انتخابات بودند و آمار طلاق در اين شهر، رتبه اول در ايران را دارد و در شهر مذهبي قم هم همينگونه است.
درهمين باره پيش ازاين و در سال ۱۳۹۰، مدير كل بهزيستي استان قم اعتياد را از عوامل بالابودن طلاق در قم معرفي و بيان كرده بود: «اعتياد موجب بروز بسياری از معضلات اجتماعي ازجمله طلاق است و بيشتر معتاداني كه بهتازگي به اين سمت كشيده مي شوند از مواد اعتيادآور صنعتي استفاده مي كنند كه اين مواد در مدت كوتاهي فرد را از دور زندگي خارج ميكند.»
ازسوی ديگر اين استدلال تعجب آور و توهي نآميز سايت نزديك به جبهه پايداری در شرايطي است كه اصلاح طلبان علاوه بر تهران در شهری پيروز انتخابات بوده اند كه همواره دارای كمترين ميزان جرم، اعتياد و طلاق بوده است. نسبت ازدواج به طلاق در استان يزد، ۶,۷ است كه بسيار بالاتر از متوسط كشوری است، همچنين براساس اعلام رئيس مركز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائيه، استان يزد در زمره كم جرم خيزترين استان های كشور است.
علاوه بر مقوله طلاق، در بحث اعتياد نيز، باز هم تهران رتبه نخست را ندارد و براساس آمار رسمي، استان های كرمان، مازندران، خوزستان، آذربايجان غربي، لرستان، سيستان وبلوچستان، كرمانشاه، فارس، تهران، خراسان رضوی، قم و البرز به ترتيب بالاترين نرخ شيوع اعتياد در كشور را دارند.
واكنش مسجدجامعي
اين استدلال و تحليل ازسوی اين سايت افراطي با واكنش عضو شورای شهر تهران نيز همراه شد. احمد مسجدجامعي پس از اتمام جلسه امروز شورای شهر سراغ تريبون رئيس جلسه، مهدی چمران رفت و به او گفت: چرا به من فرصت نداديد درباره كسي كه به مردم تهران گفته اهل كوفه هستند، تذكر دهم؟ مهدی چمران گفت بايد نوبت ميگرفتيد.
مسجدجامعي گفت: اما من از صبح تا ظهر، سه بار به آقای قناعتي، عضو هيئت رئيسه گفتم برای اين موضوع وقت تذكر ميخواهم. قناعتي،عضو هيئت رئيسه شورای شهرهم گفت اين مسئله رابه رئيس جلسه منتقل كرده اما وقت تذكر به احمد مسجدجامعي داده نشد.
ممنون به خاطر مطالب داغ و دست اول
به ما هم حتما سری بزنید