آفتابنیوز : خسرو سينايي که با گفتوگو با سايه در بيست و چهارمين جشنواره فيلم فجر حضور دارد افزود: گفتوگو با سايه ميتواند براي علاقهمندان به تحقيق درباره اين نويسنده بزرگ، به عنوان يك اثر مرجع مورد استفاده قرار گيرد.
وي ادامه داد: امروز، در بسياري از فيلم ها براي مطرح كردن افراد صاحب نام يا وقايعي كه در دنيا اتفاق ميافتد به روش فيلمسازي داستاني - مستند رسيدهاند . فيلم هاي بسياري را امروز ميتوان ديد كه در عين آنكه فيلمي داستاني هستند براي باورپذيرتر كردن و جذابتر كردن كار، از منابع مستند استفاده ميكنند.
وي ادامه داد: فيلم گفتوگو با سايه براي مخاطباني مناسب است كه با اسم صادق هدايت آشنا بوده و حداقل دو كتاب از او را خوانده باشند.
سينايي در ادامه گفت: سالها اين موضوع در ذهنم بود كه ميشود درباره صادق هدايت كار كرد. چون بسياري كه با آثار صادق هدايت علاقهمند هستند نميدانند مثلا فضاي بوف كور چگونه شكل گرفته است واز طريق سينما ميتوان به خوبي اين مسئله را نشان داد.
وي با اشاره به اينكه اين فيلم، كار مرجعي براي علاقهمندان شناختن صادق هدايت است افزود: گفتوگو با سايه يك فيلم داستاني با استناد به آنچه كه هست و حرفهايي كه در فيلم زده ميشود بر اساس اسناد و مدارك موجود است و اين فرم به نظر من جمع وسيعتري از علاقهمندان صادق هدايت را ميتواند در بربگيرد و يک فيلم مستند خشك و صرف نيست.
سينايي در عين حال اشاره كرد كه قصد دارد: پس از نمايش عمومي اين فيلم، ديويدي اين فيلم را در كتابخانههاي كشور منتشر كند.
بنابر اعلام روابط عمومي فيلم گفتوگو با سايه ، تهيهكننده و كارگردان فيلم خسرو سينايي است. محمدرضا شرفالدين، مدير توليد است . فيلم بر اساس تحقيقي از حبيب احمدزاده ساخته شده و نويسندگان فيلمنامه خسرو سينايي و حبيب احمدزاده بودهاند، علي لقماني به عنوان مدير فيلمبرداري، سميرا سينايي به عنوان طراح صحنه ولباس، عباس كياپور به عنوان صدابردار و علي بهراميفرد به عنوان گريمور در اين پروژه حضور داشتهاند. مهدي احمدي،داريوش فائزي، بهروز شعيبي و فرشيد ابراهيميان بايزگران اصلي "گفتوگو با سايه"