کد خبر: ۳۶۱۸۲۴
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۹
مخلان تولید داخلی به مردم معرفی می‌شوند

جهانگیری: سال 95 سال حساب‌کشی است/ صداوسیما اخبار خوب را هم پخش کند/دستاوردهای برجام زیاد است

معاون اول رئیس‌جمهور درباره‌ اظهارات رئیس بانک مرکزی در خصوص دستاوردهای برجام گفت: خود آقای سیف باید درباره‌ اظهاراتش پاسخ دهد اما برجام دستاوردهای زیادی داشته است.
آفتاب‌‌نیوز :
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه راه‌اندازی واحدهای تولیدی راکد، توسعه صادرات و واگذاری طرح‌های نیمه‌کاره به بخش خصوصی از مهم‌ترین اقدامات دولت در سال 95 خواهد بود، تاکید کرد: هر کس در مسیر تولید داخلی اخلال ایجاد کند به عنوان مخل اقتصاد کشور به مردم معرفی می‌شود.

به گزارش آفتاب، اسحاق جهانگیری عصر دوشنبه در نشست فعالان اقتصادی و مدیران اجرایی استان کرمانشاه با رویکرد اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی پدیده عجیب و غریبی نیست و نباید برای اقتصاددانان این نگرانی را به وجود آورد که با اجرای اقتصاد مقاومتی اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد و اقتصاد ما ریاضتی و دچار انزوا خواهد شد.

وی افزود:‌ اقتصاد مقاومتی یک مجموعه از سیاست‌های روشن‌، شفاف و مورد قبول همه از جمله افراد معتقد به اقتصاد آزاد و اقتصاد دولتی است اما برخی حتی زحمت نکشیده‌اند که بندهای اقتصاد مقاومتی را بخوانند بلکه فقط سهم خود را از آن بیان کرده و بر اساس آن می‌گویند که دیگران اقتصاد مقاومتی را قبول ندارند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه همه قوا و بخش خصوصی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را پذیرفته اند، گفت:‌ از سوی دیگر همه پذیرفته‌اند که اقتصاد نیز مسأله اول کشور است. رهبری هم گفته‌اند که به دلایل مختلف از جمله دلیل امنیتی، اقتصاد مسأله اول کشور ما است. اکنون ما با چالش‌های متعددی از جمله بیکاری روبرو هستیم. رفع بیکاری جوانان باید دغدغه جدی همه مسئولان بخش دولتی و خصوصی باشد. رفاه مردم نیز چالش دیگری است که ما باید کاری کنیم این رفاه تامین شود. در سال‌های اخیر درآمد سرانه مردم کم شده که حتما این وضعیت باید اصلاح شود تا درآمد سرانه و رفاه مردم افزایش یابد.

جهانگیری در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه ما در منطقه ناآرامی هستیم و می‌دانیم که برخی می‌خواهند به ایران آسیب بزنند، افزود: باید دست مرزداران کشور را بوسید زیرا با تلاش آن‌ها دشمن نتوانست کمترین اخلالی در کشور ایجاد کند. ما در منطقه رقبای جدی داریم و در کنفرانس همکاری اسلامی در ترکیه دیدید برخی کشورهای اسلامی که باید دنبال وحدت جهان اسلام و مبارزه با رژیم صهیونیستی باشند،‌ دنبال مقابله با ایران هستند. ما باید اقتدار سیاسی، اقتصادی و امنیتی خود را به رخ دنیا بکشیم و ایران را از نظر اقتصادی قدرتمند کنیم.

جهانگیری در ادامه با بیان اینکه در سال 92 اقتصاد ایران به آرامش رسید و تلاطم‌های اقتصادی نیز پایان یافت، اظهار کرد: امسال نرخ تورم پایین آمد و آرامش بر جامعه حاکم شد. اینها همه از برکت اجرای اقتصاد مقاومتی است. اقتصاد ایران توانست در این سال فضایی ایجاد کند و به دشمن بفهماند که باید با مذاکره دنبال حل مسائل باشد، نه تحریم. البته ما در سال 94 همزمان با مشکل تحریم نفت با مشکل کاهش قیمت نفت هم مواجه بودیم و کشورهایی که 10 میلیون بشکه نفت صادر می‌کردند دچار بحران‌های مختلفی شدند اما شاهد کمترین تغییر در شاخص‌های اقتصادی خود بودیم و در واقع ما کشور را با اقتصاد مقاومتی اداره کردیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در سال 95 ما شرایط جدیدی داریم و مطالبات و انتظارات مردم هم افزایش یافته است، افزود: صداوسیما به جای پخش اخبار ناامیدکننده، اخبار خوب را هم پخش کند زیرا پخش اخبار مأیوس‌کننده مشکلات را حل نمی‌کند و به عزت مردم آسیب می‌زند و مسیر حل مشکلات کشور را کند می‌کند. ما باید فضای امید ایجاد کنیم تا کارآفرین احساس کند می‌تواند کار مثبتی انجام دهد. چرا صدا و سیما کارآفرینان موفق را معرفی نمی‌کند تا الگو شوند؟ اگر عده‌ای مانع ایجاد نکنند جوانان خلاق ما می‌توانند فعال شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ما مصمم هستیم تولیدات داخلی را راه بیندازیم و هر کس در این مسیر اخلال ایجاد کند به عنوان مخل اقتصاد کشور به مردم معرفی می‌شود. ما باید موانع تولید داخلی را از بین ببریم و از واحدهایی که قادرند شغل ایجاد کنند و پول بانک را هم بازگردانند، حمایت کنیم. ما می‌توانیم رشد اقتصادی دو رقمی داشته باشیم. امسال همه باید به صحنه بیایند و فعال شوند. امسال سال حساب‌کشی و توضیح است. هر گزارشی به دست ما برسد که دستگاهی در مسیر تولید داخلی کوتاهی کرده حتما به آن رسیدگی می‌کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه توسعه صادرات غیرنفتی یکی دیگر از برنامه‌های دولت است، خاطرنشان کرد: در این راستا استان‌های مرزی نقش کلیدی دارند. قابل قبول نیست که در استان‌های مرزی گمرک حرفی بزند و پایانه مرزی حرف دیگر. استاندار این استان‌ها اختیار دارد به پایانه‌های مرزی برود و هرکسی را که اخلال ایجاد می‌کند عزل کند. باید مدیریت واحدی بر گمرک حاکم شود.

جهانگیری همچنین با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های دولت واگذاری طرح‌های نیمه‌کاره به بخش خصوصی است، گفت: تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌کاره‌ موجود 20 سال زمان نیاز دارد. در حالی که اقتصاد مقاومتی در مشارکت آحاد مردم در اقتصاد تأکید دارد ما نمی‌خواهیم طرح‌های نیمه‌کاره را بفروشیم بلکه به دنبال مشارکت با بخش خصوصی هستیم. به این شکل که بخش خصوصی باقیمانده‌ هزینه طرح‌های نیمه‌کاره را بپردازد و آنها را تکمیل کند و در یک دوره‌ای از آن طرح بهره‌برداری کند و سپس آن طرح را به دولت واگذار کند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما از یک ماه دیگر از مسئولان و استانداران توضیح می‌خواهیم که چه میزان طرح واگذار کرده‌اند. دیگر نباید به جلسه و کارگروه بسنده کرد بلکه باید به دنبال سرمایه‌گذار رفت. البته در این بین مالکان طرح‌های راکد هم بسیار مهم هستند. تعدادی از این مالکان، موسسات و شرکت‌های سرمایه‌گذاری هستند که بعضی از آنها واحدهای تولیدی را رها کرده‌اند. دولت از این طرح‌ها حمایت می‌کند تا آنها فعال شوند.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پتانسیل‌های استان کرمانشاه گفت: آب، نیروی انسانی، نزدیکی واحدهای بزرگ و ارتباط با کشور عراق از جمله مزیت‌های این استان است. باید در این استان برای بخش خصوصی جاذبه ایجاد کرد تا آنها وارد این استان شوند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به طرح‌های نیمه‌کاره استان کرمانشاه نیز گفت: سال 94 سال بسیار سختی بود و حتی دولت در پرداخت حقوق کارکنان خود نیز مشکل داشت. امیدواریم در سال جاری به وسیله فاینانس بتوانیم ریل مورد نیاز راه‌آهن کرمانشاه را تأمین کنیم و هرچه زودتر راه‌آهن این استان تکمیل شود.ما پیگیری جدی می‌کنیم تا پتروشیمی این استان نیز هرچه سریع‌تر تکمیل شود.


دستاوردهای برجام زیاد است

اسحاق جهانگیری همچنین در بخش پایانی سفر خود به استان کرمانشاه در نشستی خبری با بیان اینکه ما در بخش‌های مختلف از توافق هسته‌ای بهره برده‌ایم، تصریح کرد: اکنون فضای مهمی برای همکاری در سطح بین‌المللی برای ما ایجاد شده است و می‌بینیم که مسئولان زیادی از کشورهای مختلف مشتاقند که به ایران بیایند تا از فرصت جدید بهره ببرند.

 وی ادامه داد: بسیاری از امور در این سه ماه اجرای برجام روال عادی پیدا کرده است. ما تا بهمن سال گذشته یک میلیون بشکه نفت صادر می‌کردیم اما اکنون این میزان به یک میلیون و 700 هزار بشکه رسیده است. حمل و نقل هوایی و دریایی تسهیل شده و با بانک‌های کوچک اروپایی و آسیایی همکاری می‌کنیم و سوییفت هم فعال شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: با این وجود برخی بانک‌های بزرگ که از سوی آمریکا جریمه شده‌اند، در ارتباط با ایران با احتیاط عمل می‌کنند. آمریکا باید از این کشورها دست بردارد. ما قادریم که برجام را به صورت کامل اجرا کنیم و مطمئن هستیم که طرف مقابل هم تمکین می‌کند. ممکن است برخی خواسته‌های ما با یکی دو ماه تاخیر اجرا شود ولی حتما اجرا خواهد شد.

جهانگیری در ادامه با جمع‌بندی نتایج سفر خود به استان کرمانشاه گفت: در سال 93 مقام معظم رهبری مجوز لازم برای اجرای طرح‌های آبی را با بودجه‌ 24 هزار میلیارد تومان صادر کردند تا این طرح‌ها کامل شود. این طرح از سال گذشته در غرب کشور آغاز شد و امسال 14 سد تکمیل می‌شود که در سفر امروز دو سد افتتاح شد و سد داریان هم در مراحل تکمیل است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در این سفر مشکلات استان بررسی شد. من امسال تلاش دارم به همه استان‌های کشور سفر کنم. هدف من هم حساب‌کشی و پیگیری تصمیمات مهم است تا متوجه شوم این تصمیمات چه میزان پیش رفته است و مطمئن شوم اقتصاد کشور وارد دوران رونق شده است. ما همچنین اولویت‌های سال 95 را برای وزارت‌خانه‌های نفت، صنعت، جهاد کشاورزی و نیرو مشخص کرده‌ایم و رسانه‌ها باید این طرح‌ها را پیگیری کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور درباره‌ راه حل مشکل بیکاری در استان کرمانشاه نیز اظهار کرد: ما باید در برنامه ششم توسعه سالیانه بیش از یک میلیون شغل ایجاد کنیم. لازمه حل معضل بیکاری هم طرح‌های ضربتی زودبازده نیست. بیکاری با افزایش تولید داخلی و رشد سرمایه‌گذاری حل می‌شود و ما باید شرایطی فراهم کنیم که بخش خصوصی در همه حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کند.

جهانگیری تصریح کرد: کرمانشاه از نظر کشاورزی شرایط خوبی دارد و باید صنایع مرتبط با کشاورزی و نفت در این استان ایجاد شود و تجارت و بازرگانی هم رونق بگیرد. همچنین باید از نظام بانکی استفاده کنیم، هرچند نظام بانکی هم دچار مشکلاتی است و یکی از برنامه‌های دولت اصلاح نظام بانکی کشور است که در این زمینه طرحی تهیه شده و مراحل کارشناسی آن هم به اتمام رسیده است و من تأکید دارم این طرح تا نیمه اردیبهشت نهایی شود.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: بازار سرمایه هم باید در تأمین مالی طرح‌های مهم نقش داشته باشد. ما باید برای حل مشکلات کرمانشاه از همین شیوه‌ها استفاده کنیم.

جهانگیری درباره‌ زمان نهایی‌شدن خط آهن استان کرمانشاه نیز گفت: ما فکر می‌کردیم سال 93 بتوانیم راه‌آهن را تکمیل کنیم اما با کاهش بودجه دولت، بودجه طرح‌های عمرانی هم کاهش یافت. امیدواریم در سال 95 بودجه دولت بهتر شود و از طرفی هم بتوانیم ریل را به وسیله فاینانس از خارج از کشور تهیه کنیم و با سرعت بیشتری راه‌آهن را تکمیل کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص مشکلات صادرات محصولات استان کرمانشاه به عراق تصریح کرد: ما با دولت مرکزی عراق و اقلیم کردستان رابطه خوبی داریم و سعی می‌کنیم مشکلات توسعه‌ تجارت را با مذاکره حل کنیم. اگر لازم باشد من با تماس تلفنی و مکاتبه و حتی فرستادن نماینده نزد دولت مرکزی و اقلیم کردستان این مشکل را حل خواهم کرد.

به گزارش ایسنا، وی در بخش پایانی این نشست خبری درباره نحوه پرداخت خسارت به سیل‌زدگان استان کرمانشاه نیز اظهار کرد: دولت همواره در حوادث طبیعی در کنار مردم است و با استفاده از تسهیلات ارزان‌قیمت به مردم کمک کرده است. البته ممکن است گاهی کمک‌ها با تأخیر انجام شده باشد اما دولت حتما به خسارت‌دیدگان سیل کمک می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۷
ممد خان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
1
9
صدا و سیما اختصاصی است و مردم به خاطر همین تلویزیون بیگانه را نگاه می کنند کمی این حرف من تلخ است ولی واقعییت دارد !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
1
5
باید هر چیز جای خودش باشه

تا زمانی که در هر پست و مقامی تخصص یک مدیر و تحصیلات یک مدیر،،ربطی به جایگاه مدیریتش نداشته باشه وضع ایران همینه

ذهن ها را طوری شستند که مدیریت کاری به تخصص نداره تا از این تبصره افراد مورد نظر شان را به ریاست و مدیریت آن ارگان یا کارخانه ،یا سازمان ، بنشانند چون کشور مهم نیست ،افراد مهم هستند،

مثلا کسی که لیسانس ،فوق لیسانس ،دکترا ،محیط زیست داره ،هر چند مدیریتش کمی نواقص داشته باشه ،باز برای سازمان محیط زیست دلسوز تر هست ،متاسفانه در شهر ها ،و استانها ،فکر نکنم ،کسانی که در زیر مجموعه ها رییس هستند،مدارک دانشگاهی محیط زیست داشته باشند ،
کاری به وزیر ندا م ولی
باید زیر مجموعه ها در استانها و شهرستانها ، کارخانه ها مدیر هستند حتما رشته تحصیلی با مدیریت یکی باشد و گرنه دلسوز نیست و نمیشود،

یا در صنعت
یا در بهداشت
و هر ارگان و سازمان باید مدیران رشته تحصیلاتشان با مدیریتش یکی باشد
وگرنه کشور درست شدنی نیست

تو آموزش پرورش طرف لیسانس ابتدایی داره به خاطر باند بازی کارشناس امور تربیتی تو اداره هست
و فوق لیسانس تربیتی ،در مدرسه درس میده
در صورتی که لیسانس ابتدایی فقط باید تدریس کند
وفوق لیسانس تربیتی هم میتواند تدریس و هم مدیریت کند

یا طرف لیسانس و یا فوق لیسانس اش هیج ربطی به آن پست ریاست نداره ،شده ،ریس اداره اب
خلاصه هیچ چی جا خودش نیست پس دلسوز نیست

بعضی ها آنقدر مدیریتش قوی هست ، چون فقط آدمهای چرب زبانی هستند که فقط بلدند ،حرف های قشنگ بزند ، در پنهان شاید در آینده یک اختلاس گر قوی باشند کسی چه میداند
ولی همین ها به دلیل چرب زبانشان پست میگیرن ،و ازشون حمایت میشه که مدیریتشان خوب هست ،هر ج
چند همین مدیر خوب و با لیاقت ضربه های جبران ناپذیری ، در جایی که کار میکند بزند،ولی
مدیر خوبی است از نظر طرز تفکر مسئولین ما در این چند دهه
امين
|
Germany
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
0
3
"ما باید اقتدار سیاسی، اقتصادی و امنیتی خود را به رخ دنیا بکشیم و ایران را از نظر اقتصادی قدرتمند کنیم."
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
1
5
صداوسیما کلا کم سواطن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
0
4
مهندس جهانگیری از معدود مدیران توانمند و سالم و آگاه کشور هست ولی در مدیریت های دولتی هستند کسانی که غیر کارآمدند. قدم اول باید انتخاب مدیران سالم و کارآمد باشد. مدیریت استا نها بیشتر به تفکر سالم نیاز دارند تا بودجه و نظارت و ...
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
0
5
صداوسیما بی خیال شین چون ملی رفتار نمی کنه
حسین
|
United States of America
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
0
0
سلام.اقای جهانگیری از صداوسیما زیاد توفع نداشته باشید تنهاراه چاره بهتر است دولت برای خود شبکه خصوصی راه اندازی کند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین