آفتابنیوز : وی ادامه داد : توجه به سینما امریکای لاتین نیزدر جشنواره امسال موجب آشنایی فیلمسازان جوان با سینمای دنیا می شود و ادامه این روند در آینده می تواند نگرش فیلمسازان ایرانی با فرهنگ هنری دنیا و سینمای جهان تغیر دهد و جامعه شناسی سینمایی فیلمسازان را ارتقا دهد .
جلیلی هر حرکت را در جهت بین المللی کردن افکار جامعه سینمایی قابل تقدیر دانست و عنوان کرد : جشنواره فیلم فجر می تواند محفلی باشد برای ایجاد بازارهای منطقه ای و بین المللی و حضور پررنگ سینمای ایران در این عرصه. متاسفانه در سالهای اخیر سینمای حرفه ای ما دچار افت شده است و تکرار در اینگونه سینما موج می زند . در این دوران است که حضور بین المللی و ورود سینمای آسیا و آشنایی با این فیلمسازان می تواند این سینما را نجات دهد .
وی جشنواره فیلم فجر را یک مکان مستقل برای ایجاد بازارهای تبلیغاتی و فرهنگی می داند و معتقد است : این جشنواره می تواند با مدیریت صحیح فرهنگی و آزادی عمل این مدیران مکانی برای ایحاد بازار های منطقه ایی و آسیایی و تبادل فرهنگی صحیح بین سینما گران باشد .
وی درارتباط با کمبود بودجه سینمایی کشور برای رسیدن به سینمای فاخر و ملی گفت : متاسفانه بودجه در سینمای کشور مسئله ای است که حل آن مشکلات فراوانی دارد . من معتقدم حتی اگر بودجه سینمایی بالا رود و مشکل کمبود بودجه در سینما حل شود اما به دلیل ناعادلانه تقسیم شدن این بودجه ما همیشه مشکل داریم . در سینمای این کشور بزرگترین مسئله نداشتن فکر و اندیشه و آزادی عمل است . سینمای ما نیاز به فکری نو دارد . مدیرت فرهنگی صحیح می خواهد تا مشکلاتش رو به بهبود رود .