کد خبر: ۳۶۶۴۸۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۷

كيش ميزبان بيش از 50 كشور درهشتمين اجلاس بين المللي ايكائو

مدير كل حوزه رياست سازمان هواپيمايي كشوري از حضور بيش از 50 كشور عضو ايكائو در هشتمين اجلاس بين المللي ايكائو از 20 تا 22 ارديبهشت ماه به ميزباني جزيره كيش خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز : محمد سعيد شريفي روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا هدف از برگزاري هشتمين اجلاس بين المللي ايكائو MRTD در ايران را مقابله با جرائم سازمان يافته و تبادل اطلاعات و تجربيات كشورهاي موفق در حوزه اسناد هويتي عنوان كرد و گفت : جزيره كيش از فردا به مدت سه روز ميزبان شركت كنندگان در اين اجلاس است .

وي تصريح كرد: با توجه به اهميت موضوع ارتقا امنيت گذرنامه ها به عنوان يك مساله مهم جهاني ،تمامي كشورها تلاش دارند آن را افزايش دهند كه در اين راستا سازمان هواپيمايي بين‌المللي ايكائو به عنوان يك نهاد خاص در سازمان ملل متحد به امور هوانوردي غير نظامي و مسافرت‌هاي بين‌المللي نظارت مي كند و وظيفه آن ارائه مجموعه ‌اي از استانداردها‌ي امنيت پرواز مانند استاندارد سازي‌ اسناد گذرنامه را عهده دار است.

مديركل حوزه رياست سازمان هواپيمايي كشوري با بيان اينكه بيش از 50 كشور همچون كانادا، انگليس، آمريكا در اين رويداد مهم حضور دارند گفت: اين اجلاس با همكاري مشترك وزارت كشور، سازمان هواپيمايي كشوري، وزارت امور خارجه، سازمان ثبت احوال، قوه قضائيه، وزارت اطلاعات، دستگاه‌هاي عضو ستاد گذرنامه، پليس ناجا در حوزه تخصصي اسناد مسافرتي و هويتي قابل خواندن با ماشين MRTD برگزار مي شود.

شريفي اظهار داشت : اين اجلاس در رده اجلاس هاي امنيت هواپيمايي و بين المللي براي مقابله با تردد مجرمان بين المللي است كه در اين راستا مسئولاني از دفتر مبارزه با تروريسم سازمان ملل و كارشناسان امنيتي در حوره هوانوردي از كشورهاي مختلف حضور دارند.
وي با بيان اينك عمده تمركز ما بر اسناد مهاجرتي است افزود : اين اسناد همچون رواديد الكترونيكي و گذرنامه هاي هوشمند هستند كه بر اساس آن يك بانك اطلاعاتي اوليه بين كشورها با محوريت سازمان هواپيمايي و پليس بين الملل ايجاد مي شود و افرادي كه ممكن است تردد آنها براي كشورها مخاطره آميز باشد شناسايي خواهند شد و مسافران عادي هم به راحتي وبدون اتلاف وقت از مبادي ورودي تردد مي كنند .

مديركل حوزه رياست سازمان هواپيمايي كشوري گفت: جمهوري اسلامي يكي از كشورهايي است كه براي توسعه ارتباطات بين المللي، رونق گردشگري و سهولت روند جابجايي مسافران در حوزه هوايي و ساير مرزها وارد پروتكل امنيتي و مهاجرتي مي شود، پليس مهاجرت و وزارت كشور به سمت استفاده از اسناد مهاجرتي جديد و گذرنامه هاي هوشمند مي روند كه از طريق اين گذرنامه هاي متفاوت اتباع ايراني در ساير كشورها و اتباع خارجي در ايران به راحتي تردد كنند.
شريفي با اعلام اينكه در آيين افتتاحيه حدود 10 سخنران كليدي خواهيم داشت اظهار داشت : در كنار اين رويداد مجموعه ايراني كه تجهيزات خاص گذرنامه هاي ماشين خوان را توليد مي كند معرفي خواهد شد .

وي اظهار داشت : 300 شركت كننده از وزارتخانه ها ، انجمن بين المللي حمل و نقل هوايي (IATA) ، فعالان حوزه هوانوردي ، سازمان ها و نهادهاي ذي ربط در اين زمينه از داخل و خارج در همايش حضور خواهند داشت .
ايكائو يا سازمان بين المللي هوانوردي كشوري(International Civil Aviation Organization) به صورت مخفف (ICAO) يك نهاد تخصصي در سازمان ملل متحد است كه در هفتم دسامبر سال1944 پس از تصويب و امضاي پيمان حمل و نقل هوايي موسوم به پيمان شيكاگو تشكيل شد.
وظيفه اين سازمان، هماهنگ سازي استانداردهاي بين المللي پروازي و مديريت خطوط هوايي در سطح جهان است ،اما موجوديت آن به طور رسمي در سال 1947 اتفاق افتاد. كه ايران نيز در سال 1327 به صورت رسمي به پيمان شيكاگو و در نتيجه به ايكائو پيوست.

شوراي ايكائو نهاد اصلي تصميم گيري در اين سازمان است و از نمايندگان 33 كشور عضو ايكائو كه توسط اعضاي مجمع عمومي براي مدت سه سال انتخاب مي شوند، تشكيل مي شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
حسین
|
United States of America
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
0
0
سلام.این از نشانه های میوه برجام است که نیازمند چشم بیناست.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین