کد خبر: ۳۶۹۸۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸

انتقاد آیت‌الله هاشمی از وعده‌های دروغین در مورد زمان ظهور

در روز سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دو دیدار جداگانه با جمعی از خانواده‌های شهدا، جانبازان، فرماندهان، رزمندگان دفاع مقدس و فاتحین خرمشهر و همچنین مسؤولان دوره‌های مختلف ستاد بازسازی مناطق جنگ‌زده، با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس و فتح خرمشهر و همچنین با یادآوری شرایط ایران و عراق به هنگام آغاز جنگ و اهمیت خرمشهر و آبادان از لحاظ موقعیت جغرافیایی، نیروی انسانی و منابع غنی برای ارتش بعث، گفت: مقاومت 32 روزه مردم خرمشهر برای دفاع فداکارانه و شجاعانه از شهر، حیرت جهانیان و غرور ملی مردم ایران را برانگیخت و باعث توبیخ چند باره فرماندهان ارتش بعث توسط شخص صدام شد.
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس سیاسی- جانشین فرماندهای کل قوا و فرمانده هشت سال دفاع مقدس، به فراز و فرود زندگی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم خوزستان به ویژه آبادانی‌ها و خرمشهری‌ها در یک قرن گذشته و به ویژه در 38 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون اشاره کرد و  گفت: سرگذشت خوزستان در دوران دفاع مقدس در تاریخ ایران نماد مقاومت شده و از جان گذشتگی‌های مردم و رزمندگان خرمشهر در تاریخ دفاع مقدس جاودان خواهد بود.

به گزارش آفتاب، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشریح اوضاع خرمشهر در نخستین روزهای پس از اشغال و اطمینان حزب بعث و شرط‌بندی‌های صدام برای نگه‌داری آن به عنوان نقطه‌ی راهبردی در جنگ، گفت: خرمشهر بارزترین مصداق وعده‌های خداوندی در نصرت مدافعین اسلام و دفاع از مظلومان واقعی است که علیرغم موانع متعدد و گوناگون نظامی و مین‌گذاری‌های گسترده، فرزندان قهرمان ایران، در عملیات بسیار پیچیده بیت‌المقدس، خرمشهر را به آغوش وطن برگرداندند.

انتقاد آیت‌الله هاشمی از وعده‌های دروغین در مورد زمان ظهور

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیلی از برنامه‌ها و اهداف ارتش بعث برای شکست انقلاب اسلامی و اشغال شهرهای ایران و حتی فتح یک هفته‌ای تهران، به نقشه‌ی ستاد جنگ مرکز فرماندهی ارتش عراق اشاره کرد و با بیان حرف‌های یاسر عرفات از نقشه‌ها و جلسات فرماندهان عراقی، گفت: برای خوزستان تا بهبهان و مسجد سلیمان برنامه داشتند، اما وقتی مردم ایران در قالب نیروهای مردمی و بسیج به سوی جبهه‌ها رفتند، ارتش عراق را با همه‌ی تجهیزات پیشرفته و حمایت‌های شرق، غرب و ارتجاع منطقه زمین‌گیر کردند، تا پس از رفع موانع سیاسی در داخل و حل مسأله بنی‌صدر و همچنین ایجاد هماهنگی رزمی بیشتر میان ارتش و سپاه، کم کم پیشروی‌ها  شروع شد که فتح خرمشهر نقطه‌ی عطف آن کارهاست.

ایشان، عربی خواندن نام شهرهای خرمشهر و آبادان و حتی عربی خواندن نام اروند رود را نقشه‌ی شوم ارتش بعث و حامیان عربی آنها در جنوب خلیج‌فارس دانست و گفت: فرزندان ایران مخصوصاً در خوزستان و به ویژه در خرمشهر و آبادان، مردانه به جبهه رفتند و پس از هشت سال دفاع، نشان دادند که نمی‌گذارند حتی یک وجب از خاک ایران در دست اشغالگران بماند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این مطلب که «پیروزی سیاسی و متجاوز شناختن عراق و تعیین میزان خسارت‌های ایران در جنگ، مکمّل پیروزی‌های نظامی جوانان در جبهه‌ها بود»، بر نقش و اهمیت استان خوزستان به ویژه خرمشهر در تاریخ ایران و حق مردم آن شهر برای برخورداری از شغل، رفاه و آسایش تأکید کرد و گفت: پس از پایان جنگ و شروع سازندگی، فرزندم مهدی برای رونق تأسیسات دریایی در کشور اقدام مؤثری کرد و اولین شرکت مربوط به لوله‌گذاری‌های کف دریا را به نام «اندود بتن لوله» که زیرمجموعه شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران بود، در خرمشهر به راه انداخت و اخیراً دیدم در صداوسیما  اعلام شد که چهار هزار نفر در آن شرکت مشغول به کار هستند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، همچنین در دیدار جداگانه مسؤولان دوره‌های مختلف ستاد بازسازی مناطق جنگ‌زده کشور، توسعه همه جانبه خرمشهر و آبادان را وظیفه همه‌ی مسؤولین و حق مردم آن خطه دانست و با یادآوری طرح دولت سازندگی برای اعلام خرمشهر و آبادان به عنوان منطقه‌ی ویژه اقتصادی و آزاد، گفت: باید آبادانی و رونق خرمشهر و آبادان به گونه‌ای باشد که نه تنها مردم آن خطه که در زمان جنگ مهاجرت کردند و بعضاً برنگشتند، بلکه سرمایه‌گذاران هم برای سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی در آن خطه‌، امیدوار شوند.

ایشان با اشاره به برنامه‌های نظام اسلامی برای بازسازی 5 استان ویران شده در جنگ و همچنین جبران عقب‌ماندگی‌های تاریخی آن مناطق، گفت: اگر چه در زمان جنگ بازسازی مناطق جنگ‌زده سرعت مناسب را نداشت، اما پس از پایان جنگ که سازندگی برنامه‌ی همه‌ جانبه نظام بود و تدوین سیاست‌هایش را امام راحل قبل از سال 68 به مسؤولین دستور داده بودند، بازسازی و نو سازی مناطق جنگ زده شتاب بیشتری یافت که البته در حدّ امکانات آن مناطق نبود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این مطلب که «کار ایران در بازسازی، تاریخی است»، به چندین طرح مهم در زمان سازندگی برای استان خوزستان اشاره کرد و با تأکید بر ظرفیت زمین‌های استان خوزستان برای توسعه کشاورزی، گفت: علاوه بر طرحی که پیش از انقلاب برای جلوگیری از پیشروی آب شور خلیج‌فارس در جزر و مدها وجود داشت، طرح ساخت چندین سد در دستور کار قرار گرفت و پس از بهره‌برداری از چندین سد در آن منطقه، مانند سد کرخه، تحولی عظیم از لحاظ اقتصاد و اشتغال ایجاد شد که البته باید ادامه داشته باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تأسیس و گسترش مزرعه‌ی پرورش میگو را یکی از مهمترین طرح‌های دوران سازندگی در زمین‌های مناسب آبادان، چویبده تا اروند کنار دانست و گفت: در صورت تحقق این طرح، علاوه بر درآمدهای ریالی و ارزی برای کشور، گره‌های بسیاری از مشکل اشتغال جوانان آن منطقه باز می‌شد که متأسفانه آن طرح هم پس از دوران سازندگی دچار فراموشی شد.

ایشان با بیان این جمله که «می‌توانستیم اراضی خرمشهر تا اهواز را برای محصولات کشاورزی آماده کنیم»، به طرح توسعه نیشکر اشاره کرد و گفت: بازسازی مناطق جنگ زده چند وجه داشت که علاوه بر ساخت و سازها برای مسکن و اصلاح چهره‌ی شهرهای آن مناطق، نیاز به توسعه‌ی همه جانبه در اقتصاد، صنعت و کشاورزی داشت.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با ابراز رضایت و قدردانی از عملکرد اعضای ستاد بازسازی مناطق جنگ‌زده، گفت: حق مردم استان‌های درگیر در زمان جنگ است که از امکانات نظام برای یک زندگی مناسب برخوردار باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دوم هر دو دیدار به اعیاد شعبانیه و به ویژه به میلاد امام عصر اشاره کرد و گفت: میلاد حضرت حجت مهمترین روز برای محبان اهل بیت(ع) است.

ایشان با تشریح فلسفه انتظار در جوامع بشری و ادیان مختلف، گفت: ما شیعیان معتقدیم که مهدی موعود روزی خواهند آمد و دنیا را از فساد و  تباهی نجات خواهند داد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف به خاطر سوء‌استفاده بعضی‌ها از اعتقادات پاک و بی‌آلایش مردم ایران به ظهور امام زمان(عج) از جمله، انتساب خود به آن امام همام و وعده‌های دروغین آنها در مورد زمان ظهور، به روایت «کذب الوقّاتون» اشاره کرد و گفت: هیچ‌کس نمی‌داند آن خورشید کی از پس ابرهای غیبت طلوع خواهد کرد و فقط می‌دانیم که وقتی می‌آید، مردم آگاه هستند و امنیت در سراسر دنیا برقرار است.

در آغاز دیدار اول، سرکار خانم زمانی، همسر شهید موسوی، فرمانده سپاه پاسداران خرمشهر پس از شهادت محمد جهان آرا ـ آقای علی فلاح یکی از رزمندگان جانباز به بیان دیدگاه‌های خویش درباره‌ی ضرورت توجه به خانواده‌های شهدا، ایثارگران، جانبازان و همچنین مردم مناطق جنگ‌زده پرداختند و بعد از آن آقای سراج از مداحان اهل بیت(ع) به مناسبت اعیاد شعبانیه به ذکر منقبت مولود‌های ماه شعبان پرداخت و سپس آقایان غلامرضا شیرآلی، مدیر منابع انسانی شرکت نفت و گاز کارون و عبدالحسین جلالوند، مدرس دانشگاه که هر دو از آزادگان هشت سال دفاع مقدس بودند و یکی از آنها به طور نمادین لباس زمان اسارت خود را بر تن داشت، به صورت مشترک و در قالب طنز خاطرات شیرین خود را از ترس و اضطراب بعثی‌ها و دلاوری‌های آزادگان ایران در سیاه‌چالهای عراق بیان کردند که فضایی شاد و صمیمانه‌ای به جلسه داد.

در دیدار دوم آقایان دکتر حمید میرزاده، مهندس محمد هاشمی و محمدحسین مقیمی، روسای سه دوره‌ی مختلف ستاد بازسازی مناطق جنگی کشور، ضمن بیان خاطراتی از چگونگی و چرایی بازسازی، گزارشی از کارها و برنامه‌ها، در زمان مسؤولیت‌های خویش ارائه کردند.

دکتر میرزاده، از مشکلات و موانع بازسازی و همچنین دستاوردهای آن در زمان جنگ و همچنین در سال‌های پس از جنگ  از سال 62 تا 74 گفت و مهندس هاشمی، نوسازی را بهترین تعبیر برای کارهای این ستاد در زمان فعالیت دانست که بسیاری از خانه‌ها و ساختمان‌های شهری به هیچ‌وجه قابل بازسازی نبودند و  نوسازی کامل انجام گرفت و همچنین مهندس مقیمی، از برگشت بیش از 3 میلیون آواره‌ی زمان جنگ گفت و معلوم شد عملکرد ستاد بازسازی مناطق جنگی کشور، وسعتی به اندازه‌ی 16 استان، 78 شهرستان و 2 هزار و 780 روستا را در بر می‌گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در روند بازسازی خرمشهر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفتند که مردم را به خرمشهر دعوت کنیم تا در بازسازی مشارکت کنند. اگر چه که آن زمان این پیشنهاد برای ما عجیب بود، اما بعدها به این نتیجه رسیدیم که اگر مردم نیامده بودند، نمی‌توانستیم بازسازی را به خوبی و با سرعت انجام دهیم و کمتر از دو سال توانستیم شهرهای آسیب دیده‌ای مانند قصر شیرین، آبادان و ... را به محل سکونت افراد تبدیل کنیم.

وی به تشابه تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی با ایده بازسازی خرمشهر اشاره کرد و گفت: با ایده جالب آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شهرهای آسیب دیده بازسازی شدند. ایشان همیشه بر مردم تکیه داشت. دانشگاه آزاد اسلامی نیز مشابه ایده بازسازی خرمشهر یعنی استفاده از مشارکت مردم، ایجاد و اداره شد. بازسازی و ایجاد رونق زندگی در خرمشهر، قدرت و درایت جمهوری اسلامی را ثابت می‌کند.

دکتر میرزاده افزود: بازسازی مناطق جنگی با کمترین هزینه انجام شد و این مسأله نشأت گرفته از پاکدامنی، دلسوزی و درایت اعضای ستاد بازسازی مناطق جنگی بود.

آقای مهندس هاشمی نیز در این دیدار با قدردانی از دست‌اندرکاران و اعضای ستاد بازسازی نوسازی مناطق جنگ‌زده، گفت: در زمانی که مسئولیت این ستاد را به عهده گرفتم با توجه به تخریب‌های صورت گرفته به جای بازسازی به نوسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ پرداختیم و اغلب فضاهای بهداشتی، اداری و مدارس در 16 استان، 78 شهرستان و شهر و 2870 روستایی که بین 10 تا 100 درصد تخریب شده بود، نوسازی شد.

روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظاممهندس محمد هاشمی افزود: استاندارد آن زمان در حوزه بهداشت برای هر 1000 نفر یک تخت بیمارستانی بود که به ازای هر 750 نفر یک تخت و استاندارد هر کلاس 16 دانش آموز به 10 تا 12 نفر کاهش یافت و در همان مقطع حدود 2 میلیون مهاجری که در 400 اردوگاه اسکان داشتند به منازل خود بازگشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ذبیحی رحیم آبادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
1
0
الهم عجل الولیک الفرج
خرمشهر بارزترین مصداق وعده‌های خداوندی در نصرت مدافعین اسلام و دفاع از مظلومان واقعی است .
خداوند انشاا.. به آقای آیت الله هاشمی عزیز طول عمر و سلامتی عنایت بفرماید همیشه سخنان ایشان با متانت و وزین میباشد .
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین