آفتابنیوز : 
در بخشهايي از این نامه آمده است: خواستم مفتخر شوم و جزيره آهني را در هر يك از بخشهاي جشنواره فيلم فجر كه شده ميان هموطنانم ببينم. روزها منتظر بودم و هر از چندگاهي اسامي فيلمهاي بخشهاي مختلف جشنواره اعلام ميشد تا اينكه بالاخره ليست كامل منتشر شد.
اميدوار بودم نام جزيره آهني پس از موفقيتهاي بينالمللياش حداقل در بخش جشنوارهي جشنوارهها باشد اما نبود، بار ديگر همچون سال گذشته رفتار غيرعادلانه با اين فيلم آشفتهام كرد.
در بخش ديگري از اين نامه آمده است: شما را به خدا به من بگوييد چرا من نميتوانم با هموطنانم به تماشاي اين فيلم بنشينم؟ آيا اين فيلم از نظر تكنيكي، فيلم بسيار ضعيفي است و شايسته حضور در جشنواره فجر نيست؟ آيا داستان مبتذلي دارد؟آيا محتوايي فراتر از آنچه كه قابل گفتن است دارد؟ پس چرا پروانه نمايش دارد؟ پس چرا با مجوز وزارت ارشاد اسلامي دهها كپي از اين فيلم به خارج از كشوررفته است و در كشورهاي مختلف به نمايش درآمده است.
وي همچنين با طرح پرسشهاي ديگري در بخش ديگري از افزوده است: به من بگوييد كه آيا گناه اين فيلم اين است كه زماني با پنجاه درصد سرمايهگذاري بنياد سينمايي فارابي ساخته شده است؟ آيا اين فيلم ننگي در تاريخ توليدات سينمايي به شمار ميآيد؟
آيا اين فيلم مايه خجالت بنياد فارابي به عنوان سرمايهگذار است كه باعث ميشود اين بنياد از نمايش آن جلوگيري كند مگر كارشناسان محترم بنياد فيلمنامه كامل اين فيلم را نخوانده بودند و مگر فيلم ساخته شده با فيلمنامه تصويب شده چه تفاوتي دارد؟ اصلا مگر نه اينكه اكنون من به تنهايي بار سنگين مالي اين فيلم را به دوش ميكشم؟! و سهام كلي سهامداران را به قيمت گزاف نخريدم؟ مگر از من نخواستند نام بنياد فارابي را از عنوانبندي فيلم حذف كنم كه كردم پس اكنون چه مسئوليتي براي بنياد و مديرعامل محترم آن وجود دارد؟! و...
آقاي جعفريجلوه، لطفا به سوالات من پاسخ دهيد.
لازم بذكر است : جزيره آهني درباره زندگي مردمي در كشتي به گل نشستهاي در سواحل جنوبي است و در آن علي نصيريان و حسين فرضيزاده به ايفاء نقش ميپردازند.
اين فيلم سال گذشته يكي از نمايندگان سينماي ايران در جشنواره كن بود و حضوري موفقيت آميزي در جشنوارههاي بينالمللي داشته است.