آفتابنیوز : واقعا شیرین است برای جوانانی که تا دیروز برای کسب روزی حلال، خانواده و عزیزان خود را تنها می گذاشتند و به امید پیدا کردن کار به این شهر و آن شهر بار سفر می بستند ولی امروز در کنار عزیزانشان، کار و تولید می کنند.
معضل بیکاری جوانان در منطقه ای که از بهترین آب، زمین و هوا برخوردار است نشان از غفلت و بی توجهی در ادوار گذشته به این خطه دارد.
دولت یازدهم و مدیریت استان کرمان به این نتیجه رسیدند که اگر بخواهند در منطقه سرمایه گذاری پایدار صورت بگیرد، باید کار را به مردم واگذار و با ایجاد ساز و کارهایی تسهیلات خوداشتغالی را در اختیار مردم منطقه قرار دهند.
زمانی که چند روز قبل وارد شهرستان قلعه گنج شدم به وضوح دیدم توسعه به معنای واقعی وارد منطقه شده است چرا که وقتی استاندار کرمان برای صرف افطاری و سخنرانی بین مردم قلعه گنج حاضر شد، هیچ کاغذی به دست کسی نبود و جالب تر اینکه در این سفر هیچ کسی برای استاندار کرمان نامه ای نداشت.
گشت و گذاری در شهر داشتم و با مردم قلعه گنج گفت و گو کردم، وقتی دیدم بیشتر مردم به دنبال راه اندازی فعالیت اقتصادی هستند، برایم ثابت شد توسعه در این منطقه سرعت خوبی داشته است.
با نگاه ویژه دولت به قلعه گنج، ظرفیت های فوق العاده این شهرستان نمایان شده و مردم هم بعد از سالها محرومیت دریافته اند که روی گنج زندگی می کرده اند و این نشان دهنده این است که پیش از این کسی به قلعه گنج و ظرفیت هایش توجه نداشته و این مهمترین اتفاقی است که در این دوره روی داده است.
اکنون این شهرستان به عنوان الگوی اقتصاد مقاومتی با همکاری بنیاد مستضعفان و حمایت دولت تدبیر و امید، گام به گام به سوی توسعه و آبادانی پیش می رود.
ناگفته نماند باید از شهرستانی که به تازگی در مسیر توسعه قرار گرفته به شدت مراقبت کرد تا راه سوء استفاده برای فرصت طلبان باز نشود و می طلبد در این زمینه اطلاع رسانی جدی صورت گیرد.
همچنین انتظار می رود مسئولان مربوط از همین ابتدای کار تدابیری هوشمندانه بیندیشند تا راه برای تصرف اراضی دولتی و تغییر کاربری های غیر مجاز که بیشتر شهرهای کشور را درگیر کرده است باز نشود.
به گفته کارشناسان و مسئولان استانی و کشوری، این منطقه گنج های پنهانی دارد که می طلبد مردم سختکوش قلعه گنج از این فرصت طلایی در جهت پیشرفت های اقتصادی و فرهنگی نهایت استفاده را داشته باشند و در این مسیر همکاری ریش سفیدان و سران طوایف می تواند مشوق خوبی برای مردم باشد.
ساخت و افتتاح نخستین هتل کپری در قلعه گنج متناسب با اقلیم منطقه یکی از اقدامات موثر و ماندگار دولت یازدهم در این شهرستان است، مجموعه ای که نوروز امسال مورد استقبال گردشگران خارجی نیز قرار گرفت.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی شامگاه شنبه بیست و دوم خرداد امسال در برنامه تلویزیونی گنج رمضان گفت: آبان ماه سال 93 در سفر به شهرستان قلعه گنج این منطقه را برای الگوی طرح اقتصاد مقاومتی انتخاب و کار را با پیگیری و پشتیبانی استاندار و سایر مسئولان آغاز کردیم.
محمد سعیدی کیا افزود: اینجانب سابقه فعالیت در شهرستان های بم و زرند را در گذشته داشته ام و امروز در این شهرستان و با مردم این استان الفت گرفته ام.
به گزارش ایرنا، رئیس بنیاد مستضعفان اظهار کرد: محوریت برنامه های این بنیاد، با مردم و برای مردم کار کردن است، ما شرایط را برای سرمایه گذاری تسهیل می کنیم تا مردم کار کنند و موجب رونق منطقه خود شوند.
تاکنون 250 گروه روستایی در زمینه اشتغالزایی و سرمایه گذاری مردمی در شهرستان قلعه گنج تشکیل شده است.
مردم این شهرستان سرمایه های خود را در یک حساب جمع می کنند و به همان میزان بنیاد مستضعفان تسهیلات ارائه می کند و این تسهیلات به مردم برای اشتغالزایی پرداخت می شود.
تاکنون 700 نفر در شهرستان قلعه گنج از این تسهیلات در بخش های مرغداری، دامداری، خیاطی و غیره استفاده کرده اند.
همچنین یکی از فعالیت های بنیاد مستضعفان مشارکت مردم در سرمایه گذاری و اعطای وام به همشهریان است که موجب رشد اقتصاد منطقه است و نمونه این طرح در قلعه گنج در حال اجراست.
کار اصلی این نهاد توانمندسازی مردم از طریق مشارکت آنان برای سرمایه گذاری در منطقه خودشان است.
کرمان در سفر اردیبهشت ماه امسال رئیس جمهوری به این استان به عنوان سومین استان پایلوت اقتصاد مقاومتی در کشور معرفی شد.
استان کرمان در حوزه اقتصاد مقاومتی به 8 منطقه تقسیم شده و قرار است نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان به صورت دوره ای در مناطق هشت گانه برگزار شود.
مرکز شهرستان قلعه گنج در 430 کیلومتری جنوب کرمان است.