کد خبر: ۳۷۵۹۱۱
تعداد نظرات: ۱۶ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
با طرح موضوع فیش حقوقی می‌خواهند اختلاس‌های کلان را بپوشاند

فشار بر دولت روحانی، از دولت خاتمی بیشتر است/رئيس‌جمهور «پشت‌پرده»را برای مردم بگويد

وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: اینکه یک مرتبه حساسیت‌ها ده برابر شده است و در خصوص دزدی‌ها و اختلاس‌های کلان چند هزار میلیارد تومانی کمترین حساسیتی شکل نمی‌گیرد، این سوال را به ذهن متبادر می‌کند که آیا این خود یک جریانی نیست که بخواهد اختلاس‌های کلان را بپوشاند.
آفتاب‌‌نیوز :
حجت‌الاسلام موسوی لاری در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به سریال به اصطلاح افشای فیش‌های حقوقی اظهار داشت: این چیزی نیست که مربوط به سا‌ل‌های اخیر باشد، بلکه این مسئله در گذشته مدیریت کشور بوده است. در ثانی این بر اساس نوعی مقررات و ضوابط غلطی بوده است که نظام و مدیریت گذشته امضا کرده است و بر آن اساس در برخی از بنگاه‌های اقتصادی و بانک‌ها به مرحله اجرا گذاشته می‌شده است.

به گزارش آفتاب، او خاطرنشان کرد: به هر حال رسیدگی به این مسئله امری مبارک است که باید زود‌تر از اینها انجام می‌گرفت، اما اینکه یک مرتبه حساسیت‌ها ده برابر شده است و در خصوص دزدی‌ها و اختلاس‌های کلان چند هزار میلیارد تومانی کمترین حساسیتی شکل نمی‌گیرد، این سوال را به ذهن متبادر می‌کند که آیا این خود یک جریانی نیست که بخواهد اختلاس‌های کلان را بپوشاند و آیا این شیوه جدیدی برای زمین‌گیر کردن دولت نیست؟ اگرنه این مسئله غلطی بوده که به امروز هم تعلق نداشته است، بلکه به گذشته بر می‌گشته است و قواعد و ضوابطی که مدیران در ارتباط با برخی دستگاه‌های اقتصادی و بانکی تدوین کرده بودند، باید زود‌تر از اینها مورد رسیدگی قرار می‌گرفت.

جریانی به دنبال زمین‌گیر کردن دولت است

وزیر کشور دولت سیدمحمد خاتمی افزود: با توجه به اینکه این موضوع در این مقطع و با این حدت و شدت مطرح شده، بر این باورم که جریانی به دنبال زمین‌گیر کردن دولت در این رابطه و انحراف ذهن و ضمیر جامعه از اختلاس‌های کلان هستند.

به رییس‌جمهور گفتیم پشت‌پرده مسائل را با مردم در میان بگذارد

موسوی لاری گفت: با صحبت‌هایی که با رییس جمهور در این رابطه داشتیم، دوستان بر این باور بودند که باید پشت‌‌پرده این وقایع و مواردی که مطلقا به این دولت ارتباطی نداشته است را با مردم در میان گذاشت.

این عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: کمیته اطلاع‌رسانی و نهاد رسانه‌ای دولت ضعیف عمل کرده است، چرا که باید این هجمه‌ها را پاسخ می‌داد و در آن شکی نبوده است، زیرا دولت موظف است ذهن و ضمیر مردم را از برخی آلودگی‌های نادرست اطلاعاتی پاک کند.

او با تاکید بر اینکه به نظر می‌رسد دستگاه اطلاع‌رسانی دولت در این ارتباط هم‌سو با دولت عمل نکرده است، گفت: دولت باید پاسخ بدهد. این مسئله ولو اینکه به گذشته تعلق داشته باشد، وظیفه دولت است که در جهت تصحیح ساختار نظام حقوفی اقدام عاجل کند که چنین کاری هم در حال انجام است.

می‌خواهند موضوع فیش‌های حقوقی را به دولت کنونی بچسبانند

وزیر کشور دولت اصلاحات با بیان اینکه اگر این موارد به دولت‌های قبل نیز تعلق داشته باشد، دلیل نمی‌شود که در این دولت استمرار آن را شاهد باشیم، عنوان داشت: اینکه بخواهند این مسئله را به دولت کنونی اطلاق کنند  و بچسبانند، درست نیست. در برخی موارد در نظام‌های حقوقی و دستگاه‌های اقتصادی مثل بانک‌ها برای مدیر عامل‌ها شرایط و ضریب‌هایی را در نظر گرفته بودند که مجموعه حقوق و درآمد‌های آن‌ها در سطح کلانی بوده است.

این حجم هجمه به سمت دولت، ناشی از دلسوزی دلواپسان نیست

او تاکید کرد: دولت باید در این رابطه پاسخ دهد، اما اینکه یک‌مرتبه این حجم از هجمه به سمت دولت روانه شود، مطمئنا ناشی از دلسوزی دلواپسان نیست. این از‌‌ همان قضایایی است که ما در جریان هسته‌ای و خیلی از مسائل دیگر دیده‌ایم. دولت باید به‌هوش بوده و مراقب باشد در این دست‌انداز‌ها قرار نگیرد.

موسوی لاری با تاکید بر اینکه دولت باید واضح و روشن مسائل را تبیین کند، اذعان داشت: باید نسبت به این مسئله آگاهی لازم به مردم داده شود. نظام حقوقی‌ای که الان مطرح شده و اختلاس‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر با هم متفاوت است.

او توضیخ داد: نظام حقوقی‌ای که الان مطرح است، به صورت فراگیر و گسترده برای همه سررشته‌داران امر حکومت نبوده است، بلکه منحصر به بخش مدیران عامل‌ بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی بوده که مجموعه حقوق‌ها و دریافتی‌های آن‌ها سرجمع رقم بالایی بوده است و الا حقوق ماهیانه آن‌ها بر روی کاغذ چنین شرایطی نداشته است، بلکه این‌ها از یک سری تسهیلات ویژه‌ای برخوردار بودند. مثلا در سیستم بانکی در گذشته برای خودشان مصوب کردند که در پاره‌ای از مدیریت بانک‌ها بتوانند تا ۴۲ برابر حقوقشان وام با درصد پایین دریافت کنند.

موسوی لاری با بیان اینکه اینها چیزی نیست که ادامه پیدا کند و باید اصلاح شود، تاکید کرد: اینطور نبوده که برای همه مدیران دولتی و وزرا اینگونه باشد و در این جهت دولت موظف به اطلاع‌رسانی است. این نوع طرح موضوع فضای ذهنی جامعه را کدر می‌کند و در همه شهروندان این جامعه باوری را به وجود می‌آورد که اصلاح‌طلب اصولگرا همه در یک امر اتفاق نظر دارند و آن هم دزدی و چپاولگری است.

وزیر کشور دولت اصلاحات با تاکید بر اینکه این مسائل به نفع هیچ‌کسی نیست، اضافه کرد: اگر دلواپسان واقعا نگران آینده کشور هستند، باید دو چیز را مد نظر قرار دهند. اول اینکه به میزانی که نسبت به این مسئله که در جمع یک‌صدم اختلاس‌ها نمی‌شده است، حساسیت دارند‌  ای کاش در مورد آن سوءمدیریت‌هایی که میلیارد‌ها ثروت این مردم را به نابودی کشاند، به همین اندازه حساسیت نشان می‌دادند.

او افزود: دوم اینکه راه اصلاح این مسئله مصوباتی است که باید از طریق مجلس تصویب شود. این‌ها باید از غوغاسالاری پرهیز کنند و در عوض مجلس جدید را در جریان امور قرار دهند تا دولت بتواند در یک فضای آرام به اصلاح سازمان حقوقی در همه بخش‌ها بپردازد.

دولت از اطلاع‌رسانی در این زمینه شانه خالی نکند

موسوی لاری ضمن ابراز خرسندی از بالا رفتن مرزهای آگاهی جامعه گفت: انتخابات گذشته نشان داد علیرغم همه این غوغاسالاری‌ها مردم به روند کلی در کارهای اساسی کشور فکر می‌کنند از این رو چنین هجمه‌هایی کمتر بر انتخابات سال آینده نیز تاثیرگذار خواهد بود، چراکه مردم در یک نمای کلی به بررسی وضعیت دولت می‌پردازند. این بدان معنی نیست که دولت از اطلاع‌رسانی در این زمینه شانه خالی کند.

وزیر کشور دولت سیدمحمد خاتمی افزود: مردم می‌بینند که دولت در مهار تورم موفق بوده است و توانسته اشتغال را نه به سطح مطلوب، بلکه دست کم از اشتغال صفر در طول هشت سال گذشته به یک سطح بالاتری برساند. دولت چندصد هزار فضای اشتغال ایجاد کرده است و توانسته بحران‌های بین المللی را مهار کند و تحریم‌ها را از بین ببرد و صادرات نفت را به سطح قبل از تحریم‌ها برساند.

اگر دلواپسان دلسوز بودند، نسبت به مسائل هشت‌سال گذشته سکوت نمی‌کردند

موسوی لاری با بیان اینکه این نقاط مثبت دولت در عرصه اطلاع‌رسانی باید به اطلاع مردم رسانده شود، گفت: اگر مردم از یک نمای کلی از تلاش‌ها و توفیق‌های دولت مطلع شوند، می‌دانند که این هجمه‌ها از روی دلسوزی نیست که اگر بود هشت سالی که آتش به خرمن این مملکت ریخته شد، این آقایان ساکت نمی‌نشستند.

دستگاه اطلاع‌رسانی دولت از افرادی همگون‌تر و کارا‌تر تشکیل شود

وزیر دولت اصلاحات در خصوص وجود برخی نا‌همگونی‌ها بین دولت و دستگاه اطلاع‌رسانی دولت نیز گفت: امیدوارم این ناهمگونی تعمدی نباشد، اما به نظر من دستگاه اطلاع‌رسانی دولت باید از افرادی همگون‌تر و کارا‌تر تشکیل شود. بر این باور نیستم که ائتلاف در این بخش کارکرد درستی داشته باشد. ممکن است در بخش‌های دیگر ائتلاف جواب بدهد، اما در بخش رسانه دولت و گزارش اخبار و عملکرد دولت به مردم حتما باید یکدست باشد و کسانی باشند که هم راه دولت را باور داشته باشند هم توان انجام رسالتشان را داشته باشند

او تصریح کرد معتقدم خود آقای روحانی به این نتیجه رسیده است که چنین همگونی‌ای لازمه کار دولت است بنابراین امیدوارم این مسئله هرچه زود‌تر، قبل از انتخابات سال آینده درمان شود تا مردم بهتر و بیشتر در جریان واقعیت‌ها قرار بگیرند.

فشاری که بر دولت روحانی وارد شده از دولت خاتمی بیشتر است

وزیر دولت اصلاحات با بیان اینکه هجمه و سنگینی اتهام‌هایی که به دولت روحانی زده می‌شود، به مراتب از دولت اصلاحات بیشتر است، گفت: فشاری که بر دولت روحانی وارد شده از فشار دولت خاتمی بیشتر است، بنابراین توجه بیشتر و کار بیشتر دولت روحانی را می‌طلبد و او باید با مردم بیشتر صحبت کند.

دولت روابط و مناسبت‌هایش را با نهادهای تاثیرگذار بیشتر کند

او با بیان اینگه این دولت باید روابط و مناسبت‌هایش را با نهادهای تاثیرگذار در جامعه بیشتر کند، گفت: این نهاد‌ها از مراجع و روحانیت و علما گرفته تا دانشگاه و فرهیختگان جامعه هستند که از این طریق روحانی می‌تواند‌‌ همان طور که مردم را در جریان جزییات برجام و موانع برجام قرار داد، در جریان کارشکنی‌ها قرار داده باید در جریان امور نیز قرار دهد.

اتاق‌های فکر علیه دولت کاری از پیش نخواهند برد

موسوی لاری تاکید کرد: به میزانی که اطلاع‌رسانی در سطح خوبی شکل بگیرد، گروه‌های فشار یا به گفته سخنگوی دولت آن اتاق‌های فکر علیه دولت کاری از پیش نخواهند برد. گرچه مانع‌تراشی می‌کنند اما عمده این است که دولت از این هجمه‌ها آگاه باشد و بتواند مسیر خودش را به سمت و سوی اطلاع‌رسانی منظم هموار کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۰
6
7
مدیران شرکت آب و فاضلاب استان تهران هم حقوق نجومی میگیرن یعنی پیگیری نشه دیگه !!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
اینکه حساسیت ها 10 برابر شده
به علت اینه که
ملت بیدار شدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۰
3
22
دقیقا . آقای روحانی باید مستقیم با مردم صحبت کند . هرچند برای همه ثابت شده که جناح اصولگرا مملکت را غارت کردن و مردم را به روز سیاه نشوندن.

درود بر آقای روحانی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
احسنت برادر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
7
2
برادر گرامی آقای موسوی شما بهتر است بجای نصیحت دیگران برای بیان پشت پرده پشت پرده های را که خودتان قول بیانش را دادید به مردم عرضه کنید مخصوصا انتخابات اخری که شما بعنوان وزیر برگزار کردید .
حسین
|
United States of America
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
1
3
سلام.دولت اقای روحانی بایدبا بیان حقایق با رعایت انصاف وصادق بودن با ملتش خیلی از فشارها را ازروی

دولت بدون کمترین هزینه برداردودلواپسان دنیوی را با صداقتش همیشه در دلواپسی نگه دارد
روزبه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
1
7
برده اى وجود ندارد، حتى كودكان كشورمان اگاه هستند كه جريان تماميت خواه بدون در نظر گرفتن مصلحت و خواست اكثر مردم به فشار عليه دولت و مين گذارى راه توسعه مى بردازند و با ايدئولوژى خودشان هر ناحقى را ثواب ميپندارند
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
3
4
دولت بايد نقش مدعي را در اين خصوص بازي كند
و گرنه متهم به گناهي ميشود كه مربوط به او نيست.
اعلام كند كه اين حقوقها از كي پرداخت شده و دولت محترم اين مشكل چندين ساله را حل نمايد و با خاطيان رفتار قانوني كرده و اعتبار خود را نزد مردم حفظ نمايد

نبايد به اين بسنده كرد كه اين توطئه بر عليه دولت است /.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
7
مردم نان شب ندارن حساس نباشند.خیلی ها بایارانه زندگی مکنن
daad
|
-
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
1
3
انصافا نگاه کنید اکثر دریافتی های نجومی مربوط به مدیران ارشد و کشوری سازمانهای دولتی است که در راس آنها سالمندان بازنشسته سالهای دور است
erteash
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
2
0
باز بگم بگم شروع شد
نصیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
4
باید با مدیران متخلف و ویژه خوار طبق قانون برخورد شود و فرقی نداره که از نزدیکان کدام دولت و جناح باشند و در عین حال شفاف و صریح حقایق پشت پرده را برای مردم گفت. مردم تشنه صداقت مسولان هستند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
5
امان از دست شما ها
عباسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
3
2
این مسئله ریشه در دولتهای قبلی دارد باشه پس این دولت در این سه سال چه می کرده است؟!
مانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
1
5
من شخصا معتقدم جریان اصولگرائی وخصوصا دلواپسان از سر خیرخواهی به مسئله فیشهای حقوقی نپرداخته اند ومثل همیشه به منافع جناحی خود فکر میکنند ومردم اصلا برایشان مهم نیستند اما این باعث نمیشه اصل صورت مسئله را انکار کنیم وهمه چیزو به گردن دولتهای قبلی بیندازیم.
شعبون بامخ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
5
سال "اقتصاد مقاومتي،اقدام و عمل" فقط بايد مردم بدبخت به اين رهنمود عمل كنند و آقازاده ها،فربه تر از قبل بشن؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین