آفتابنیوز : دكتر شكيب با اشاره به اين كه لولههاي منابع سوختي بر اساس اصول شهرسازي بايد در جايگاههايي مدفون شوند كه منجر به بروز حادثه و فاجعه نشوند، افزود: طرح جامع و تفصيلي شهر تهران اولين بار در سال 49 و براي افق بيست ساله تهيه شده و پس از انقلاب اسلامي، سير مهاجرت و توسعه بيرويه موجب شد تا علاوه بر تحميل ساير مشكلات، لولههاي منابع سوختي كه در حريم واقع شده بودند، در داخل شهر قرار گيرند.
وي افزود: با گذشت سالهاي طولاني لولههاي سوخترساني همچنان در موقعيتهاي قبلي بدون هيچ بازنگري باقي ماندهاند و برخي از آنها بر روي گسلهايي قرار گرفتهاند كه در صورت وقوع زلزله بسيار خطرناك هستند.
رييس كميته ايمني شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين كه حفر خيابانها براي عمليات عمراني با وجود اين لولهها مشكلات عديدهاي را ايجاد ميكنند، تصريح كرد: اين لولهها با عمليات خاكبرداري بارها منجر به آتشسوزي شدهاند.
وي افزود: منابع سوختي در برخي مناطق بويژه در تهران كه بر روي گسلهاي متعددي قرار دارند، بسيار خطرناك هستند.
شكيب گفت: جلسات متعددي با مسوولان وزارت نفت برگزار شده تا آنها برنامه زمانبندي را براي حل اين مشكل ارائه كنند؛ اما متاسفانه هنوز هيچ اقدامي صورت نگرفته است.
وي با تاكيد بر اين كه پيشگيري از حادثه بسيار حائز اهميت است، خاطرنشان كرد: مسوولان مربوطه بايد هر چه سريعتر نسبت به خروج لولههاي منابع سوخترساني از داخل شهر تهران و از ميان بافتهاي مسكوني، چارهانديشي كنند؛ در غير اين صورت خطرات جبرانناپذيري را شاهد خواهيم بود.