کد خبر: ۳۷۸۰۲۹
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۳
در بیمارستان شهید رجایی شیراز

23 مصدوم حادثه تصادف اتوبوس سربازان بستری هستند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعتقاد دارد که تعداد ترخیصی‌ها و مقایسه این تعداد با تعداد مصدومان پذیرش شده نشان‌دهنده سطح و کیفیت خدمات ارائه شده توسط بیمارستان‌ها است.
آفتاب‌‌نیوز :
دکتر سید محمدکاظم تدین سه‌شنبه 8 تیر در یک کنفرانس خبری که با هدف تشریح خدمات دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مصدومان حادثه واژگونی دو دستگاه اتوبوس حامل سربازان، تشکیل شده بود، گفت: در مجموع دو حادثه واژگونی اتوبوس، 106 کشته و مجروح داشت.
وی اضافه کرد: از کل 106 کشته و مجروح این دو حادثه، 59 نفر مربوط به حادثه اول در نی‌ریز و 47 نفر مربوط به حادثه دوم در سروستان بودند.

این مقام مسئول با بیان اینکه حادثه دوم در سروستان، کشته به‌دنبال نداشت، گفت: در حادثه دوم کل مصدومان ابتدا در صحنه حادثه و بیمارستان سروستان خدماتی را دریافت و سپس به بیمارستان‌های نمازی و شهید رجایی شیراز برای تکمیل روند درمان اعزام شدند.

به گزارش ایسنا، او گفت: در حادثه اول از مجموع 59 نفر سرنشینان خودرو، 16 نفر در صحنه جان خود را از دست داده بودند و سه نفر نیز قبل از رسیدن به بیمارستان نی‌ریز، جان به جان‌آفرین تسلیم می‌کنند و مابقی مصدومان شامل 40 نفر بعد از دریافت خدماتی در بیمارستان‌های نی‌ریز و استهبان، به شیراز اعزام و به بیمارستان شهید رجایی منتقل می‌شوند.

تدین با یادآوری اینکه کل مصدومان منتقل شده به شیراز 87 نفر بوده‌اند، گفت: هم‌اینک 23 نفر از این مصدمان در بیمارستان شهید رجایی بستری هستند که از این تعداد هم 10 نفر در بخش آی‌سی‌یو و بقیه در بخش بستری، حضور دارند.

او گفت: پزشک دستور ترخیص چهار نفر از این افراد را صادر کرده است که به‌دلایل مختلفی این افراد ترجیح داده‌اند که در بیمارستان بمانند و تا زمانیکه در بیمارستان باشند، ما از آنان مراقبت کرده و خدمات را رایگان ارائه می‌دهیم.

تدین با اشاره به وجود امکان استفاده از اقامتگاه همراه بیمار برای همراهان مصدومان، یادآور شد: از کل کشته شدگان حادثه، 13 سرباز، دو نفر غیرایرانی و 3 نفر خدمه اتوبوس‌ها بوده‌اند و یکی از راننده‌های اتوبوس اول فوت کرده و دیگری نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تصریح اینکه هیچ یک از مصدومان برای دریافت خدمات درمانی از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی اعزام نشده‌اند، گفت: یکی از مصدومان در صحنه تصادف با رضایت خودش ابتدا به بیمارستان ارتش در شیراز و سپس به بیمارستان اردیبهشت منتقل می‌شود و روز یکشنبه گذشته هم قرار بود ترخیص شود.

تدین با تاکید براینکه از فرد مورد نظر عیادت شده و تنها مشکل او مسائل مالی بوده است، گفت: ما هر هشت ساعت یک بار گزارش‌ها را از بیمارستان در خصوص مصدومان باقیمانده دریافت می‌کنیم.

معاون درمان علوم پزشکی شیراز تاکید دارد که دستگاه ام‌آرآی یک دستگاه مورد لزوم در اورژانس نیست و در حوادث اورژانسی سی‌تی‌اسکن، کاربرد دارد که مجموعه بیمارستان‌های شهید چمران و شهید رجایی با قرار داشتن در یک محدوده، دارای هر دو دستگاه به تعداد مورد نیاز است.

تدین همچنین گفت: استفاده از پزشکان متخصص و فوق‌تخصص هر زمان که نیاز باشد در قالب مسائل قانونی دنبال شده و می‌شود، خصوصا در مواقع بحران، لازم است که از همه توان موجود کمک بگیریم اما به‌خاطر داشته باشیم که ظرفیت تخصصی و فوق‌تخصصی علوم پزشکی شیراز، خوب است و اینکه دوست متخصصی با دید خیرخواهانه می‌خواستند بیماری از بخش دولتی به بخش خصوصی منتقل شده و تحت درمان قرار گیرد، امکان‌پذیر نبود!

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: اگر بیماری در بیمارستان خصوصی به شکل رایگان تحت عمل جراحی تخصصی قرار گیرد، بنده در خیرخواهانه بودن اقدامات و تلاش‌ها تردیدی نداشتم. اما باید بدانیم که چند رشته در پزشکی به‌عنوان رشته‌های اورژانس محسوب می‌شوند. تخصص‌هایی که با جان بیماران مرتبط باشد. تخصص‌های چشم و گوش و حتی ارتوپدی جزو تخصص‌های مورد نیاز اورژانس نیست.

تدین افزود: علی‌ایحال، پزشکان فوق‌تخصص و متخصص دانشگاه در رشته‌های مختلف ‌آنکال بیمارستان شهید رجایی بوده‌اند و براساس تعاریف موجود در فراخوانی، طی زمان تعیین شده بر بالین بیمار مورد نظر حاضر شده و می‌شوند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین