کد خبر: ۱۰۱۴۳۵۴
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹

منتظر ترافیک مهرماه باشید!

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از افزایش محسوس حجم سفر‌های شهری و شکل‌گیری ترافیک سنگین در کلانشهر‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس خبر می‌دهد.
منتظر ترافیک مهرماه باشید!
آفتاب‌‌نیوز :

 با شروع سال تحصیلی، پیش‌بینی می‌شود حجم ترافیک صبحگاهی در معابر شهری به‌ویژه در کلانشهر‌ها بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد؛ این خبر را رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا سرهنگ احمد شیرانی می‌گوید.

افزایش استفاده از خودرو‌های شخصی یکی از عوامل اصلی ایجاد گره‌های ترافیکی در اطراف مدارس است و به همین دلیل استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌تواند نقش موثری در کاهش بار ترافیکی داشته باشد.

سال گذشته همزمان با بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی در مهرماه ترافیک در پایتخت ۲۰ درصد افزایش یافته بود.

طرح ویژه ترافیکی در مدارس به منظور ارتقای ایمنی تردد دانش‌آموزان و تأمین نظم و آرامش در آغاز سال تحصیلی را پلیس راهور در سراسر کشور اجرا می‌کند. سرهنگ شیرانی می‌گوید که رفع نواقص تابلو‌ها و خط‌کشی‌های اطراف مدارس، ایمن‌سازی معابر به‌ویژه در حاشیه راه‌ها و همچنین تشدید نظارت بر سرویس‌های مدارس از نظر داشتن مجوز، رعایت ظرفیت و قوانین رانندگی، بخشی از اقدامات پلیس در این طرح است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین