کد خبر: ۳۷۸۴۶۲
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹

انتشار فیش‌های حقوقی، کمک‌ها به کمیته امداد را تحت تاثیر قرار داده است

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: کمک مردم به کمیته امداد تحت تاثیر هر نوع تبلیغاتی دچار تغییر می‌شود و همین ماجرای انتشار فیش‌های حقوقی، در کمک مردم به کمیته امداد تاثیر گذاشته است.
آفتاب‌‌نیوز :
علی‌محمد ذوالفقاری در همایش زکات که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی و جمعی از مدیران استانی در سالن جلسات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، با تاکید بر اینکه درآمدها و اعتبارات کمیته امداد باید در جامعه تبیین شود، اظهار کرد: در حال حاضر کمیته امداد حدود ۴ میلیون نفر را تحت پوشش خود دارد.

وی با اشاره به نیاز خانواده‌های تحت پوشش، افزود: کمیته امداد سالانه به ۱۰۰ هزار دختر کمک هزینه تامین جهزیه می‌دهد که این مبلغ در طول سال به ۲۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با اشاره به اینکه این مجموعه در سال گذشته بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه درمان خانواده‌های تحت پوشش را تامین کرده است، گفت: یکی دیگر از بخش‌هایی که مجموعه امداد هزینه می‌کند پرداخت حقوق افراد بالای ۶۰ سال است که در سال بالغ بر هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

ذوالفقاری با بیان اینکه از مجموع مخارجی که برای خانواده‌های تحت پوشش است ما یک چهارم آن را از محل درآمدهای مردمی دریافت می‌کنیم، تصریح کرد: کمیته امداد از محل صندوق صدقات حدود ۲۸۰ میلیارد تومان درآمدزایی دارد که تنها هزینه درمانی خانواده‌های نیازمند را پوشش می‌دهد.

وی درآمد کمیته امداد در حوزه زکات را ۲۳۰ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: حدود ۱۰۴ میلیارد تومان از این درآمد برای کمک به خانواده‌های تحت پوشش هزینه می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با اشاره به اینکه هر ایرانی در روز ۱۰ تومان صدقه می‌دهد که این رقم در سال حدود ۳ هزار و ۶۰۰ تومان است، گفت: با این آمارها می‌توان ادعا کرد که تنها پنج درصد از خانواده‌های ایرانی مشارکت مردمی دارند؛ یکی از اساسی‌ترین مشکلاتی که امروز ما با آن موجه هستیم این است که کمیته امداد هم نیازمندان فقیر و هم خیران متوسط دارد.

وی تاکید کرد: سهم بازار و واردات و صادرات در زندگی فقرا بسیار اندک است، ما امروز در مشارکت عمومی مردم سهیم هستیم و به سراغ صاحبان سرمایه نرفته‌ایم تا کمک‌های خاص از آن‌ها دریافت کنیم.

ذوالفقاری ضمن تقاضا از نمایندگان ولی فقیه و مسئولان استانی تصریح کرد: باید تلاش کنیم دهک‌های بالای اقتصادی در مشارکت‌های مردمی سهیم باشند، در حال حاضر یک یتیم به طور میانگین هفت حامی دارد اما سهم کمک هر کدام بسیار اندک است.

وی با تاکید بر اینکه باید کمیته امداد را به داخل خانه‌های مردم ببریم، اضافه کرد: کمیته امداد ۱.۵ میلیون سالمند تحت پوشش دارد، اگر فرزندان این افراد سالمند به آن‌ها کمک کنند، دیگر نیازی به حمایت کمیته امداد نیست یا اگر یتیمان تحت پوشش از سوی اقوام خود حمایت شوند این افراد به مجموعه امداد مراجعه نخواهند کرد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز از حال یکدیگر بی‌خبریم و این به خاطر قطع شدن صله رحم است؛ اگر آداب دینی در جامعه زنده نشود، کمیته امداد باید توسعه پیدا کند. در حالی که سیاست ما این نیست.

وی افزود: امروز فقر و کمک به فقرا جزو دغدغه عمومی مردم نیست، یکی از بحث‌های جدی ما این است که فقر را به یک دغدغه عمومی تبدیل کنیم و از خودمان بپرسیم سهم فقرا از زندگی ما چیست.

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه دستگیری از فقیر را باید به فرزندان خود یاد دهیم، اظهار کرد: مشکل امروز جامعه این است که سن خیران ما رو به افزایش است و تعامل خیران جدید و جوان با تاخیر پیش می‌رود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: کمک مردم به کمیته امداد تحت تاثیر هر نوع تبلیغاتی دچار تغییر می‌شود و همین انتشار فیش‌های حقوقی مدیران در کمک مردم به کمیته امداد تاثیر گذاشته است.

این مسئول در پایان تصریح کرد: اگرچه کمیته امداد درصدد است فضایی را ایجاد کند که کمک به فقرا تحت تاثیر هیچ موضوعی نباشد، اما هنور مشکل داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۸
arash
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
0
1
گفته نشه و رسیدگی نشه که میشه مثل بیماری واگیر دار و کل جامعه رو از بین میبره. آگه جلو این دزدیها گرفته بشه دیگه احتیاجی به کمک مردم نیست
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
0
1
البته به مدیران آن هم دیگر کمتر میرسد
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
0
1
بنده بخشی در راه خدا در صدی از حقوقم را خرچ میکردم ولی با دیدن این فیشهای نجوفی فهمیدم کمک من بی فایدس و یک سری ها دران حق مردم مظلومو میخورن و امثال من باید کمکشون کنن که بی فیدس
شیری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
0
4
گفتی و ماهم باور کردیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
0
4
بهتره ازخودتون بپرسین کشوری بااین همه سرمایه چرابایدفقیرداشته باشه داداشام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
2
0
پرداخت بارانه به ثروتمندان بسیار ظلمانه است و خداییش باید انچه گرفته اند پس بدهند و به نیازمندان کمیته امداد اضافه گردد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۰
0
1
کمک به کمیته امداد را موارد دیگر تحت تاتیر قرارداده است من از زمان زلزله بم به کودکانی در کرمان کمک می کنم و این مشکل همیشه وجود داشت شاید پول دست من معلم کم است اما من ماهانه علاوه بر یارانه ام یکصد هزار تومان هم کنار می گذارم و به دو بچه هر کدام ماهی هفتاد هزار تومان کمک می کنم علاوه بر این ابتدای سال تحصیلی و در عید هم برای بچه ها و خانواده هایشان لباس دفتر و چیزهای دیگری که بچه های خودم در خانه مصرف می کنند می فرستم شاید سلیقه ام دهاتی است!
بارها به خودم لعنت فرستاده ام و تصمیم گرفته ام از ماه بعد کمک ها را قطع کنم اما هربار گفته ام که این بچه ها چه گناهی دارند و چرا باید تاوان برخورد بد و زننده ی کارمندان و مدیران کمیته امداد را بپردازند? یک مورد این است که شماره حسابی که اعلام کرده اند اکثرا خراب است و توقع دارند من مبلغ را روی فیش موبایلم پرداخت کنم خوب نمی خواهم این کار را انجام بدهم شاید یک دفعه نتوانم به موقع قبض موبایل را پرداخت کنم و خط موبایل قطع شود اگر بخواهم از بانک پرداخت کنم نسیول گیشه ساعت ها معطل میشود و بعد از چندین بار سعی تراکنش انجام می شود و اگر از عابر بانک بخواهم بپردازم دیگر بستگی دارد به شانس که چند روز باید در ساعات مختلف بروم تا تراکنش انجام شود
حالا یک راه دیگر هم هست اینکه به حساب کمیته امداد بدون شناسه واریز کنم و بعد اطلاع بدهم تا مسئول مربوطه پول را به دست بچه ها برساند
در هر حال این کار نتیجه اش این است که جناب پشت تلفن با لحن بی ادبانه ای صدایش را برای من بالا می برد و می گوید خانم مگر نمی فهمی چرا کار من را زیاد می کنی چندر غاز پول هر ماه می دهی و .... و وقتی بسته ای می فرستم باز هم بی ادبی و مب گوید وقتی در کرمان نیستی بسته نفرست حالا من باید بروم و این اجناس بنجل را به ان خانواده ها بدهم انها اینها را نمی پوشند!
البته گاهی که نامه هایی به دست من از بچه ها میرسد انها به من نمی گویند بی سلیقه و تشکر هم می کنند حتی سال گذشته یکی از انها سرکار رفت و وقتی اولین حقوقشرا گرفت به من زنگ زد و چقدر خوشحال شدم که تصمیم گرفته بود وارد دانشکده ارتش هم بشود موفق باشد
اما من پوست کلفتم شاید چون معلم هستم شاید چون زن هستم فکر می کنید چند نفر تا به حال از کنک هایشان به کمیته امداد به خاطر برخورد این افراد پشیمان شده اند?
یک کلام افرادی در کمیته امداد هستند که ترجیح می دهند کمکی به کسی نشود که خدای ناکرده انها مجبور باشند از پشت میز بلند شوند چون به هر حال حقوقشان را که می گیرند مگر نه?
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
0
0
شما هم دیگه شورشو در آوردین!! مردم مدرسه بسازن! مسجد بسازن! مالیات بدن! به کمیته امداد بدن! پس پول نفت و گاز کجا میره؟ پس این هزینه های مراسم ازدواج جمعی در تاجیکستان ! افغانستان! اینا را کی میده؟ شما که بیشترین حقوق پرداختی تون در ایران به هر نفر 60 هزار تومنه!!! خجالت نمیکشین؟؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین