آفتابنیوز : سرویس سیاسی- محمود میرلوحی در گفتوگو با خبرنگار
«آفتابنیوز» درباره تغییرات و تحولات مدیریتی در دولت روحانی، گفت: برخلاف
آنچه که مطرح میشود دولت روحانی بیشتر تمایل بر حفظ و ثبات مدیریتی دارد. لذا اگر تغییری در سطح مدیریتی صورت میگیرد میبایست علت آن را بررسی کرد تا بتوان یک ارزیابی دقیق از آن تغییرات داشت. مثل اینکه دولت در این سطح مدیریتی نیاز به چه برنامهها و اقداماتی داشته، آن فرد یا نهاد چگونه در اجرای سیاستهای دولت عمل کردند و چه کسی یا چه افرادی جایگزین افراد سابق شدند که در این صورت میتوان جابجاییهای مدیریتی را تحلیل و بررسی کرد.
به گزارش آفتابنیوز، معاون وزیر کشور دولت اصلاحات با اشاره به موضوع تغییرات اخیر استانداران، افزود: موضوع استانداران از جمله مسائل مهم و حیاتی در سیاست داخلی دولت به شمار میرود. به هر ترتیب در سال پایانی دولت هستیم و آنان در تلاش هستند تا به شکلی اهداف خود را در سطح جامعه اجرایی کنند.
او ادامه داد: متاسفانه در حوزه استانها هنوز با ضعفهایی روبه رو هستیم و لذا لازم است که تغییراتی در این خصوص صورت بگیرد تا استانداران فعالتر شوند. ما هنوز فاصله زیادی با برخی مسائل مرتبط با سیاست داخلی مثل حقوق شهروندی داریم که باید هرچه بهتر و سریعتر برطرف شود.
بهگفته معاون پارلمانی وزیر کشور دولت اصلاحات، دولت تاکنون عملکرد خوبی داشته ولی به هر جهت نیازمند یک سری تغییرات به جهت پویایی و نشاط در بدنه دولت و کشور است که این تغییرات میتواند شامل استانداران، فرمانداران و همچنین برخی وزارتخانهها باشد.
الهه کولایی، عضو شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاحطلب هم در گفتوگو با «آفتابنیوز» معتقد است که اکنون دولت برای پیروزی در انتخابات 96 میبایست الگوهای موفقیت خود در انتخابات 92 و 94 را تکرار کند. البته نه فقط در انتخابات که در عرصههای مختلف توسعه سیاسی و پیشرفت اجتماعی دولت میتواند این الگو را لحاظ کند.
به گزارش آفتابنیوز، خبرگزاری ایلنا نیز درباره تغییر استانداران نوشته است: در سال ۹۵ سه استاندار دولت روحانی تغییر کردهاند. به این ترتیب تا اینجای کار، روحانی فرمان 10 استان را به افرادی غیر از مدیر اولیه سپرده است. در میان استانداران مقیمی به تهران آمد و معاون وزیر کشور شد و در تغییرات اخیر، علی اکبر پرویزی از خراسان شمالی به خراسان جنوبی رفت. سن بالای کابینه روحانی نیز که از ابتدا به عنوان یکی از آسیبهای کابینه مطرح شده بود نیز موجب بازنشستگی برخی از استانداران شده است.
استان خراسان جنوبی از یک نظر در میان سی و یک استان ایران رکوردشکن است. هر چهار نماینده این استان در مجلس دهم اصولگرا هستند و سهم اصلاحطلبان و اعتدالگرایان از کرسیهای نمایندگی استان به تعداد سهم جبهه پایداری از سهم نمایندگان تهران است! «صفر کرسی!»
اشتباه خاتمی نباید تکرارشود .....او اگر به مردم انکا کند برنده انتخابات 96است ....
تمام بحران ها وجوسازی ها نشات گرفته از ااتاق فکر کینه توزانی است که هر9روز برای خاتمی بحران ایجاد می کردند ...نان اقتدار وثروت اندوزی کینه توزان وحاسدان در آفریدن بحران های ساختگی است که توسط صاحبان قدرت حمایت وهدایت می شوند .... چهره های پلید هرروز رسواتر ازدیروزمورد نفرت ملت اند
.