آفتابنیوز : بي ترديد اينجا ملك ماست؛ اما، در نهايت در بعضي مواقع تصميماتي گرفته ميشود كه جنبه ملي دارد و جايي نيست كه ما بخواهيم به صورت شخصي تصميم بگيريم ولي ما تا جاي ممكن روي حفظ اين مجموعهي بزرگ تاكيد داريم.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا، در رابطه با اظهارات غيرمنطقياي كه در مجامع سياسي و بينالمللي در مورد حذف تيم ملي ايران از مسابقات جام جهاني فوتبال مطرح ميشود، توضيح داد: اين مسائل فشارهاي سياسي است كه هنگامي كه ديگران در جايگاه سياسي كم ميآورند و پاسخ منطقي به سوالهايي كه از طرف دولت ايران مطرح ميشود، ندارند، به ارايهي آن ميپردازند.
وي ادامه داد: اين افراد در سطح بينالملل برخورد غير منطقي با اين موضوع دارند، بنابراين هركسي بخواهد در اين موضوع وارد شود از موضع ضعف است؛ اما، يقين داشته باشيد، سازمان تربيت بدني و مجموعه بزرگ ورزش كشور تمام سعي خود را انجام ميدهد و با تمام قوا تيم ملي فوتبال ايران را راهي اين مسابقات خواهد كرد.
عليآبادي در پاسخ به اين سوال كه آيا سازمان تربيت بدني موضع خاصي نسبت به اين اظهارات دارد، گفت: موضوع خاصي نيست كه ما بخواهيم اقدام جدي در برابر آن انجام دهيم. يك سري آدمهاي شايعه پراكن، يك سري حرفهاي بيربط ميزنند و ما نبايد به حرفهاي بيربط آنها پاسخي دهيم.
رييس سازمان تربيت بدني در بخش ديگري از گفتوگوي خود در پاسخ به اين سوال ايسنا، كه چرا سازمان تربيت بدني جانشين مايليكهن را معرفي نميكند، اظهار كرد: هنوز هيچ گزينهي خاصي را براي جانشيني وي مشخص نكردهايم. تا هفته آينده يا خود مايلي كهن ميآيد و به كارش ادامه ميدهد و يا اين كه جانشين وي را اعلام خواهيم كرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه سازمان تربيت بدني تاكيدي جدي روي انتخاب تركيبي هماهنگ در هيات مديره پرسپوليس داشت و خارج شدن مايلي كهن از اين تركيب ميتوانست به عنوان اولين چالش براي اين تيم محسوب شود، پاسخ داد: مايلي كهن از بازيكنان قديمي تيم پرسپوليس و همكاران سازمان تربيت بدني بود كه علاقه زيادي داشتيم وي همچنان در پرسپوليس بماند. به هر حال وي با هر استدلال و مشكلي كه داشت نخواست كه در تركيب هيات مديره به فعاليتش ادامه دهد؛ اما، قرار شد تا پايان اين هفته نظر نهايياش را به ما بدهد. اگر علاقه داشت كه به فعاليت خود ادامه دهد ما بسيار خوشحال خواهيم شد و در غير اين صورت جايگزينش را انتخاب ميكنيم.
معاون رييس جمهور همچنين در رابطه با واگذاري باشگاه استقلال به وزارت رفاه و اهداف سازمان تربيت بدني از اين اقدام توضيح داد: باشگاه استقلال تيمي است كه ميليونها طرفدار در ايران و خارج از كشور دارد؛ اما، بدون شك از مشكلات مالي جدي رنج ميبرد. من شاهد تماشاگراني بودم كه وقتي اين تيم ميبازد به شدت متاثر ميشوند. اين افراد عموما قشر جواني هستند كه ورزش بزرگترين دنياي آنهاست. بنابراين بايد به اين موضوع توجه ميكرديم كه استقلال از باشگاهي تك محصولي و منحصر به فوتبال خارج شود و بتواند در رشتههاي ديگر ورزشي نيز به فعاليت بپردازد. تاكنون سازمان تربيت بدني مكلف به حمايت از اين تيم بود و با اين اقدام، جايگاه كمك به وزارت رفاه داده شد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا تغيير خاصي در هيات مديره استقلال به وقوع خواهد پيوست سكوت كرد و تنها گفت: بعيد به نظر ميرسد اين اقدام انجام شود.
عليآبادي همچنين در رابطه با واگذاري باشگاه پرسپوليس به وزارت نفت توضيح داد: اطلاع خاصي در اين زمينه ندارم؛ اما، علاقمنديم پرسپوليس نيز مانند استقلال به جايگاهي برسد كه به لحاظ مالي از آن اطمينان خاطر داشته باشيم و مديران آن بتوانند با فراق بال بيشتر به فعاليت ورزشي خود ادامه دهند؛ اما، دنبال اين قضيه هستيم تا پرسپوليس را نيز به سازمان يا وزارتخانه خاصي بدهيم.
وي در ادامه گفتوگوي خود در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا، در رابطه با اصلاحات انجام شده در چارت سازمان تربيت بدني كه در مهمترين قسمت آن مركز ملي مديريت و توسعهي ورزش كشور به اداره كل تبديل شده است اظهار كرد: بايد اهميت را به اصل موضوع بدهيم. حتما اين طور خواهد بود كه در بخش مديريت ورزش از بهترين نگاه تخصصي استفاده خواهيم كرد. ما به دنبال ايجاد شوراي رسانهاي فعال در سازمان تربيت بدني هستيم و از طرفي ميخواهيم شوراي سياستگذاري را نيز تشكيل دهيم كه در اين قسمت طرحهاي استراتژيك سازمان تربيتبدني را تدوين كنيم.
وي ادامه داد: اگر چنين شرايطي در سازمان تربيتبدني نباشد، بيترديد نميتوانيم در راه درست حركت كنيم، چرا كه شرط درست حركت تصميمگيري درست است و تصميم درست را كارشناسان توانا و اهالي فن بايد اتخاذ كنند.
عليآبادي در پاسخ به اين سوال كه با چه هدفي اين مركز را به اداره كل تبديل كردهايد به ايسنا گفت: به دليل اين كه اين مركز از جهت وزني با ساير معاونتهاي ما داراي يك وزن نبود. ميزان كاري كه در معاونت ورزش قهرماني و همگاني انجام ميشود با اين معاونت همخواني نداشت. از طرفي درست نبود كه يك معاونت فقط كار مديريتي با يك حجم بسته انجام دهد و يك معاونتي مانند معاونت ورزش قهرماني با يك حجم وسيع كار كند.