کد خبر: ۳۸۰۹۴۵
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۹
انتقاد آیت‌الله هاشمی از تلاش برخی برای ناامیدکردن مردم و کارشکنی علیه دولت:

عقلای قوم کم‌کم متوجه می‌شوند که سوراخ‌کردن کشتی انقلاب همه را غرق می‌کند

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از مسئولین، مدیران و کارشناسان حوزه رسانه و صنعت، گزارش‌های میدانی مدیران و کارشناسان صنایع مختلف کشور را برای مسئولان کشور مفید دانست و گفت: می‌توان از این نوع گزارش‌ها که از بطن صنعت و صنعت‌گران می‌آید، برای اتخاذ تصمیمات کاربردی استفاده کرد.
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس سیاسی- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در توضیح عللی که هر یک از سخنرانان برای وضعیت رکود صنعتی کشور ذکر کرده عقلای قوم کم‌کم متوجه می‌شوند که سوراخ‌کردن کشتی انقلاب همه را غرق می‌کندبودند، گفت: در دنیایی که دهکده کوچک جهانی شده، عدم ارتباط با کشورها و عدم درک درست از شرایط جهانی، اقتصاد هر کشوری را دچار عقب‌ماندگی می‌نماید.

به گزارش آفتاب‌‌نیوز، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این مطلب که «دولت با عشق و برنامه‌ریزی صحیح می‌خواهد کشور را در مسیر رشد و توسعه برگرداند»، گفت: اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی، تمام فعالیت‌های تولیدی کشور را دانش‌محور قرار داده و تأکید شده که در شرایط فعلی جهان که رشد علم و تکنولوژی سریع و پرشتاب است، نمی‌توان جزیره‌ای زندگی کرد.

ایشان با مقایسه‌ای شرایط 10 سال اخیر کشور با سال‌های پس از جنگ، گفت: در سال 68 که دولت سازندگی کارهایش را شروع کرده بود، 51 درصد کسری بودجه، یک میلیارد دلار ذخیره و 12 میلیارد بدهی سر رسید شده داشتیم و کارخانه‌های ما علاوه بر فرسودگی‌ها و تخریب‌های بمباران، برای کار، برق و مواد سوختی نداشتند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این مطلب که «انبارها تقریباً خالی و ماشین‌آلات تولیدی و صنعتی فرسوده بودند»، گفت: همگان دیدند که با مدیریت درست و با اتحاد و همدلی می‌توان در همان شرایط کشور را ساخت.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تنش‌زدایی را برنامه سیاست خارجی دولت سازندگی خواند و گفت: با منطق و استدلال، کشورهای عرب منطقه را که در جنگ شریک صدام بودند و از شعار صدور انقلاب می‌ترسیدند، قانع کردیم که صدور انقلاب، یعنی الگو شدن جمهوری اسلامی ایران در همه مسایلی که به زندگی جوامع بشری مربوط می‌شود.

ایشان با تشریح چگونگی تغییر نگاه غرب نسبت به ایران و سبقت شرکت‌های بزرگ غربی برای سرمایه‌گذاری و فاینانس طرح‌های مهم در کشور، گفت: با همدلی از فرصت‌های سیاسی آن مقطع استفاده و کشور را کارگاه سازندگی کرده بودیم، به گونه‌‌ای که بیکاری رسمی کشور از 16 درصد به 9 درصد رسیده بود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان این جمله که «علاقه امروز کشورهای غربی برای همکاری با ایران مثل آن سال‌هاست»، به افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک مسئولان و رؤسای کشورهای اروپایی در پسابرجام اشاره کرد و گفت: بسیاری از مسئولان که به ایران می‌آیند، امنیت، موقعیت سوق‌الجیشی و وفاداری مردم به نظام را می‌ستایند و می‌گویند در اتحادیه‌های اروپا و مجامع دیگر بحث می‌شود که راز امنیت پایدار ایران در منطقه‌ی بحران زده‌ی خاورمیانه چیست؟!

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به کارشکنی‌هایی که در مسیر ساختن ایران و حرکت کشور به سوی علم و پیشرفت و تعامل با جهانیان می‌شود، گفت: جای تعجب است که کسانی در داخل تمام برنامه‌های خویش را با هدف شکست دولت در انجام تعهدات و وظایف رسمی تنظیم می‌کنند و منافع ملی را فدای دستاوردهای باندی و جناحی می‌نمایند.

ایشان با بیان این جمله که «زمانی 40 درصد بودجه‌ی کشور عمرانی بوده است»، به شرایط سال‌های اخیر و افزایش بی‌رویه بودجه‌های جاری اشاره کرد و گفت: خاصیت بودجه‌های جاری چسبندگی آنان است و برای دولت و مجموعه‌ی نظام کاری مشکل است که بخواهند دوباره بودجه‌های کشور را به سوی زیرساخت‌ها و کارهای عمرانی سوق دهند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، کاهش تخریب‌های سیاسی گروه‌ها و جناح‌های کشور را از ضرورت‌های برگشت رونق به کشور دانست و گفت: گروهی برای القای شکست برجام با هم مسابقه می‌دهند و گویا نمی‌دانند که تضعیف دولت، به تضعیف نظام می‌انجامد و اعتماد و امنیت سرمایه‌گذاران خارجی را برای ورود به ایران از بین می‌برد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بی‌تدبیری بعضی از جناح‌ها در نا امید کردن مردم از برجام را نکوهش کرد و گفت: اینکه می‌گویند برجام هیچ فایده‌ای برای ایران نداشت، برخاسته از بی‌انصافی اطلاع‌رسانی و بی‌اخلاقی سیاسی است، چرا که این‌ گروه‌ها که اتفاقاً تریبون و رسانه هم دارند، فراموش نکرده‌اند که کشتی‌های ایران را به بنادر دنیا راه نمی‌دادند، کشتی‌های دنیا به سوی بنادر ما نمی‌آمدند، به هواپیماهای ما در مسافرت‌های خارجی سوخت نمی‌دادند، نمی‌توانستیم هواپیماهای کشور را که بعضاً عمری 30 ساله دارند، تعمیرات اساسی کنیم و نرخ بیمه‌ی کارهای اقتصادی در ایران بسیار بالا بود و هیچ شرکتی حاضر به همکاری با ایران نبود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: می‌بینید با رفع موانع تولید، نفت به وضع گذشته برگشته و بازار فروش نفت از دست رفته را پس گرفته‌ایم، غرب و شرق برای استفاده از گاز ایران تلاش می‌کنند و برای شرکت در تکنولوژی ایتر که مهم‌ترین صنعت زنده‌ی جهان است، دعوت شده‌ایم و بسیاری از رشته‌های مهم دانش که به روی ایران بسته شده بود، باز شد.

ایشان با بیان این جمله که «لابی اسرائیل و بعضی از کشورهای عربی با دلارهای فراوان نفتی در میدان هستند، تا نگذارند توافقات برجام به نتیجه برسد»، گفت: در داخل نیز گروهی همین مواضع را دارند و نگاه آنان به اقدامات دولت، از اختلافات سیاسی بالاتر رفته، به گونه‌ای که سعی می‌کنند هر روز با انفجار یک بمب خبری، دولت را به جای رسیدگی به کارهای مهم کشور، به بازیهای سیاسی مشغول کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، کشورهای غربی و آمریکا را علاقه‌مند به مشارکت در طرح‌های صنعتی ایران دانست و گفت: باید توجه داشته باشیم که مسأله بازار مصرف برای تولیدات هر کشوری مهم است و یکی از راه‌های تأمین بازار مطمئن در دنیا، سیاست خارجی فعال است.

ایشان افزود: لجبازی در سیاست خارجی معنا ندارد، رقابت در بازارهای جهانی سخت است و تنها راه گشودن این گره، تعامل مقتدرانه و عزت‌مندانه با جهان است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خویش به موضوع افزایش 900 هزار میلیاردی نقدینگی کشور و معمای محلّ نگه‌داری و مصرف آنان پرداخت و گفت: اگر 20 درصد این نقدینگی‌ها برای تأمین نیازهای واحدهای تولیدی تعطیل شده برگردند، علاوه بر برگشت رونق به اقتصاد، مشکل بیکاری جوانان تحصیل کرده، مخصوصاً کارگران بیکار شده را حل می‌نماید که معضل بسیار خطرناک برای جوانان، خانواده‌ها و جامعه شده است.

ایشان با تشریح اوضاع نقدینگی کشور و مباحثاتی که با مسئولان و کارشناسان شبکه‌ی بانکی کشور داشت، گفت: عاقلان می‌دانند که جریمه کردن کارخانه‌های دارای معوقات بانکی، جریمه کردن تولید کشور است و باید به این نکته توجه داشت که در ورشکستگی کارخانه‌ها، بانک‌ها هم به طلب‌های خود نمی‌رسند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با طرح این سؤال که «قاچاقچی‌ها پول کارهای خود را برای ورود کالاهای قاچاق از کجا می‌آورند؟»، گفت: چگونه است که صاحب یک کارخانه که ضمانتی متقن و روشن دارد، نمی‌تواند تسهیلات بانکی بگیرد، اما قاچاقچیان خیلی راحت با تسهیلات بانکی کشور، خون مردم را می‌مکند و کالاهای بنجل قاچاقی را راحت‌تر از تولیدات داخلی در سراسر کشور پخش می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به برنامه امسال دولت برای ایجاد هماهنگی بین بانک‌ها و صاحبان واحدهای تولیدی دارای معوقات پولی، گفت: تجربه‌ی این کار را در استان همدان داریم که همه‌ی واحدهای تعطیل شده، به جز آنها که خودشان نمی‌خواستند، فعال شدند و کارگران به کار بر گشتند و آمار بیکاری در این استان کاهش یافت.

ایشان عدم توجه به مباحث علمی در تولید به خصوص در تولیدات کشاورزی را یکی دیگر از عوامل رکود دانست و گفت: همین الان 80 درصد کشاورزی ما آب را مسرفانه مصرف می‌کند، در حالی که با آبیاری‌های علمی هم مصرف آب کم و هم تولیدات ما زیاد می‌شود. که البته ورود بانک‌ها برای اعطای تسهیلات در جهت تهیه امکانات آبیاری قطره‌ای و تحت فشار، ضروری است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، در بخش دیگری از سخنان خویش همکاری همه‌ی نهادها مخصوصاً مجلس و دولت را برای اعتلای کشور مهم دانست و گفت: مجلس سابق نه تنها برنامه‌ای برای همکاری با دولت نداشت، بلکه به ضدّیّت خویش با دولت افتخار می‌کرد، به گونه‌ای که برنامه‌ی 5 ساله را چنان بهم زدند که دولت مجبور شد آن را پس بگیرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حرکت هر یک از نهادها و سازمان‌های موجود در کشور براساس وظایف قانونی و مصرّح آنان در قانون اساسی را یکی از عوامل جلوگیری از عقب‌ماندگی کشور دانست و گفت: مداخله‌ی نهادهای سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ارزشی در کارها و مسئولیت‌های دیگر نهادها، جوانان و مردم را دچار سردرگمی و کشور را گرفتار باند بازی‌های مضر می‌نماید و طراوت عمومی را می‌گیرد.

ایشان در بخش پایانی سخنان خویش با این جمله که «عقلای قوم کم کم دارند متوجه می‌شوند که سوراخ کردن کشتی انقلاب همه را غرق می‌کند»، گفت: البته من مأیوس نیستم، چون بنیان اصلی کار آگاهی مردم است که می‌فهمند علل این مسایل و عقب ماندگی‌های کشور چیست!

به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در آغاز این دیدار، آقای علی‌اکبر محمودی، مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی صدای صنعت ـ آقای مهندس موفق، مدیر سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرزـ آقای مهندس پورعطار، مدیر عامل شرکت آلومینیوم ایران(ایرالکو) ـ آقای بابک دربیکی، مدیر روابط عمومی بانک پارسیان و کارشناس سرمایه‌گذاری ـ آقای مهندس فرشاد دهقانی، عضو هیأت مدیره هلدینگ شرکت شفا داروی کشور ـ خانم دکتر مینا مهرنوش، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و مدیر مسئول روزنامه کسب و کار، ضمن ارائه گزارشی از حوزه مسئولیت‌های خویش، به بیان دیدگاه‌ها در خصوص آخرین وضعیت صنعت، به ویژه صنایع بخش عمومی، صنعت آلومینیوم، وضعیت صنعت داروسازی، مشکلات فنی و دارویی کشور، شهرک‌های صنعتی، مشکلات بازاریابی بین‌المللی و منطقه‌ای و سهم صادرات و واردات پرداختند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
0
5
خدامردان بزرگ رابرای ایران حفظ کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
0
3
خدامردان بزرگ راحفظ کندبرای ایران وبه ناشنوایان چشم بینادهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
0
2
حضرت آیت الله هاشمی بقومی میدانند که انقلابیون واقعی ، هرگز کشتی انقلاب اسلامی را سوراخ نمیکنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
2
4
کاش ظرفیت کشوربرای ساختن کشورمصرف میشدوازبلندپروازی ودشمن تراشی پرهیزمیکردیم
علي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
0
0
باسلام واحترام بنده يكي ازصنعتگران دوره دولت سازندگي ميباشم خدمات ارزشمندي در ساخت ماشين لات صنايع غذايي با روش مهندسي معكوس درسطح ايران انجام داده
سامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
1
4
فردا منتظر اشخاص عقده ایی و پرمدعا ها باشید که با کج سلیقگی و کج فهمی و با بی اخلاقی و بدون هیچ پروایی مجددا سعی در مخدوش کردن چهره آیت الله هاشمی خواهند کرد. همانهایی که نانشان را از جنجال و بی حرمتی و هیاهو و جدال و .... بدست می آورند. آنها چگونه میتوانند شب را به راحتی بخوابند . آیا حق دارند که ، صرفا به دلیل کاهش درآمد نامشروعشان،جلوی منفعت ملی رابگیرند و مرتبا به مردم توهین کنند.به راستی و به نظر شما آیا این انسانها خدا را می شناسن. آیا آنها به فکر پدران و مادران و جوانان بیکار کشورند.خالی بودن جیب مردم تا چه میزان برای آنها مهم است .آیا این اشخاص حق دارند اینگونه تشنج و دلسردی و مانع تراشی کنند. فراموش نکنیم که این اشخاص همانهایی هستند که بعد از انتخابات 94 مجلس ،به مردم کشور و بخصوص تهرانی ها آنهمه اهانت نمودند.
مجيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
1
6
كاش ميشد سخنان دلسوزانه ى ايشان در صدا و سيما به سمع و نظر مردم شريف ايران ميرسيد ، تماما روح اميد صلح و دوستى و تلاش به جامعه تزرىق مى نمايد
مجيد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۱
0
4
كاش ميشد سخنان دلسوزانه ى ايشان در صدا و سيما به سمع و نظر مردم شريف ايران ميرسيد ، تماما روح اميد صلح و دوستى و تلاش به جامعه تزرىق مى نمايد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
1
4
درودبرهاشمي وروحاني
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
5
3
وقتی دشمن به‌دنبال تغییر باور است؛ یعنی می‌خواهد نظام معرفتی مردم را برهم بزند تا عقب‌نشینی از اصول به‌راحتی صورت بگیرد.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۴:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
5
0
این ها را به جای عقلای قوم سفیه هان باید نامید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
ناشناس احتمالاً اسمت بايد شعبون بي مخ باشه !!!!!!!!!!!! ننوشتي شناخته نشي؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
منتقد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
0
7
آدم عاقل کجاست ،جیبهاشون هم که پر کردند ملت در به در هم هر جوری میخواد بشه،کی به کیه!
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
0
6
امار بگیرید این 900 هزار میلیارد دست کیست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
0
6
در دوره قبل تعدادي از مسولان 150 سكه بهار آزادي پاداش گرفته اند و برخي نمايندگان مبالغ كلان دريافت كرده اند و الان ناچارند از رئيس دولت قبل حمايت كنند و در حال حاضر مشغول سنگ اندازي هستند.

برخي از آنها بخاطر بغض از دولت فعلي به تيم هسته اي تهمت خيانت زدند و دانشمند هسته اي دكتر صالحي را تهديد به مرگ كردند .

خوشبختانه به لطف خدا خشونت طلبان با راي قاطع مردم خانه ملت را ترك كردند.

الان بهترين فرصتي است كه دولت مردان براي آينده كشور برنامه ريزي كنند تا جوانان به زندگي اميدوار شوند.

شعار دولت، اميد بود و بايد به فكر بالا بردن اميد جوانان بود.

تا انتخابات بعدي رياست جمهوري امواج سهمگيني از طرف تندروهاي امريكا و مخالفين بدعنق دولت ايجاد خواهد شد بايد به خدا توكل كرد و برنامه ريزي كرد
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
0
0
آره هر چی هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
1
4
"عقلای قوم کم‌کم متوجه می‌شوند که سوراخ‌کردن کشتی انقلاب همه را غرق می‌کند" (حقيقتي انكارناپذير)
در عين حال بايد با تنبيه و مجازات قاطع آناني كه چنين نيت شومي داشتند، از ادامه چنين طريق نادرستي كه در آينده باعث حسرت و خسراني جبران ناپذير خواهد شد، جلوگيري شود.
ان شاءالله خداي بزرگ همه بزرگان دين و انقلاب اسلامي و همه مراجع گرانقدر تقليد (از جمله آيت الله بزرگوار هاشمي رفسنجاني) را كه باعث افتخار ايران اسلامي عزيزمان هستند را در پناه خودش مصون و محفوط بدارد. الهي آمين
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
1
3
دلواپسان و تندروها بعد از سوراخ كردن كشتي انقلاب سوار كشتي آمريكا خواهند شد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین