کد خبر: ۳۸۶۸۹
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۸۴ - ۲۲:۲۹

ایران کشوری پر افتخار در محاصره کشورهای اتمی

آفتاب‌‌نیوز : مطالب فوق مقدمه نوشتاری است که آن بینکیت در روزنامه اندیپندنت به چاپ رسانده ورو زنامه الغد اردن  آنرا به عربی ترجمه کرده است. 

در ادامه این نوشتار آمده است : ببینید که پاکستان پس از دستیابی به اولین بمب اتمی اسلامی چه جایگاهی در کشورهای اسلامی به دست آورد. 

ایران هم می تواند چنین جایگاهی پیدا کند واین تجربه را برای شیعیان تکرار کند. 

از نظر ژئوپلتیک ایران خود را از همه سوی از خاور میانه گرفته تا آسیا در محاصره تسلیحات اتمی می یابد. 

پاکستان وهند در شرق این کشور مسلح به تسلیات اتمی هستند ، در غرب هم عراق گاز های شیمیایی به سوی شهروندان ایران پرتاب کرده بود صدام حتی تلاش هایی برای دستیابی به سلاح هسته ای هم داشت. 

کمی دورتر اسرائیل قرار دارد ، دشمن اصلی ایران که تخمین زده می شود 200 کلاهک هسته ای در زرادخانه ای اتمی اش داشته باشد. 

تمامی این کشورها نه تنها مورد فشارهای بین المللی قرار نگرفتند بلکه حتی پس از دستیابی به بمب اتمی دارای جایگاه ویژه ای در جهان شدند. 

در خاور دور نیز کره شمالی قرار گرفته است که تسلیحات اتمی در اختیار دارد اما به جای آنکه با این کشور در مورد استفاده از قدرت نظامی سخن گفته شود ، آمریکا به این کشور قول هایی در مورد حفظ نظام حاکم داد. 

به هر شکل با وجود ملامت ها وانتقاداتی که آمریکا واروپا علیه ایران اعملا کرده واین کشور را متهم به گسترش بحران ساختند اما ایرانی ها همچنان می توانند احساس کنند که این تحرک شدید وهشدارهای انجام گرفته در مورد استفاده از همه راهبردها آنها را وا می دارد تا تدابیری برای حمایت از خویش به کار گیرند. 

ولی به هر شکل هرگاه سخن از برنامه های اتمی پیش می آید مسئولین ایرانی تاکید دارند که برنامه های آنها صلح آمیز است ، همچنین اعلام می کنند که آگاه هستند در صورت دستیابی به تسلیحات اتمی مورد حمله ویرانگری قرار خواهند گرفت. ظاهرا کارشناسان ارانی به دنبال آن هستند تا دستشان در مورد ادامه تحقیقات اتمی باز باشد ، تحقیقاتی که ممکن است در پایان امر به تولیدات نظامی منجر گردد. 

چه زمانی اختلافات بین ایران وغرب بالا گرفت؟ 

اولین سخن که محمود احمدی نژاد رئیس جمهور تندروی ایران پس به قدرت رسیدن ایراد کرد درخواست برای محو اسرائیل از نقشه بود. این سخنان احمدی نژاد در آن زمان چندان مورد توجه قرار نگرفت وآنرا به حساب کم تجربگی سیاسی فردی گذاردند که پیش از این شهردار تهران بود. 

اما ظاهرا این سخنان بازتاب خوبی در میان بسیاری از احاد ملت ومسئولین رده بالا پیدا کرد به نحوی که ادامه این سخنان در مورد اسرائیل وپرونده اتمی نمی تواند بدون تدوین تاکتیک های صورت گرفته باشد که در مراکز بالای سیاستگذاری ایران انجام پذیرد. 

به هر شکل ایران با توجه به توجه بسیار بالایی که موضوع برنامه های هسته ای در داخل به آن شده دیگر قادر به عقب نشینی از آن نیست. 

ایا می توان راه حل نظامی برای این نزاع یافت؟ 

آمریکا واسرائیل خوب می دانند که انجام چنین کاری خطرات بیشماری را خواهد داشت زیرا انتقام ایران می تواند مشکلات بسیاری را برای آمریکا وهم پیمانانش در منطقه به وجود آورد ، وحتی با توجه به ارتباطی که ایران با حزب الله لبنان وجنبش جهاد اسلامی فلسطین دارد دامنه این انتقامجویی را افزایش داده واز طریق نفوذی که در عراق دارد 130 هزار سرباز آمریکایی را هم در عراق درمعرض خطر قرار دهد. 

ایران تلاش های زیادی را برای زیر ساخت های اتمی خود وتقویت سازه های دفاعی آن جهت جلوگیری از هدف قرار گرفته انجام داده است. 

امروز مسئولین ایرانی فخر می فروشند که تجاوز نظامی به ایران کار چندان آسانی همانند عراق نخواهد بود. 

همچنین ایران یکی از اصلی ترین تولید کنندگان نفت محسوب می شود وتوانایی تاثیر گذاری بر اقتصاد جهانی را دارد. این مشکل برای غرب که خود را برای تحریم ایران آماده می کنند نیز وجود دارد. 

یک دیپلمات غربی در این رابطه گفت : باید راهی برای جلگیری از وارد آمدن زیان به ایران بیابیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین