آفتابنیوز : 
وي در اين ديدار افزود: در اين دور از مذاكره بررسي قيمت گاز با نرخ بينالمللي و وضعيت پاكستان مورد نظر قرار گيرد.
وزير نفت و منابع طبيعي پاكستان همچنين تصريح كرد: پاكستان منابع ديگري را هم بررسي خواهد كرد.
هادي نژاد حسينيان در اين ديدار براي نهاييشدن و امضا چارچوب همكاريها با حضور وزيران نفت ايران، پاكستان و هند در فروردين ماه ۸۵ در تهران، از امانالله خان جدون، دعوت كرد.
همچنين در اين ديدار دو طرف بر نهايي شدن چارچوب اجرايي طرح و روابط كاري بين سه كشور ايران، پاكستان و هند تاكيد كردند.
هادي نژاد حسينيان معاون بينالملل وزارت نفت اولين دور از پنجمين دوره مذاكرات خود را با «احمد وقاري» قائم مقام وزارت نفت و منابع طبيعي آغاز كرد.
ارتشبد «پرويز مشرف» رييس جمهوري پاكستان آذر ماه ۸۴ در ديدار با منوچهر متكي وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران خواستار اجرايي شدن طرح خط لوله گاز ايران به پاكستان و هند شد.
مشرف در اين ديدار ضمن خواستار عملياتي شدن اين طرح، گفت: در صورت عدم همكاري كشور سوم، پاكستان خود مصصم به اجراي اين طرح است.
بيژن نامدار زنگنه وزير نفت وقت ايران روز پنجشنبه ۱۶ تير ماه در اسلامآباد، با همتاي خود يادداشت تفاهم انتقال خط لوله گاز از ايران به پاكستان را امضا كردند.
پيشنهاد احداث خط لولهگاز ايران به هند از خاك پاكستان خواهد گذشت و به دليل وجود تنش ميان اسلامآباد و دهلي تاكنون به مرحله اجرا در نيامده است.
طول احداث سه جانبه خط لوله انتقال گاز ايران، پاكستان و هند حدود ۲۷۰۰ كيلومتر و هزينه احداث آن ۳/۵ تا ۴/۵ ميليارد دلار برآورد شده است.
برآوردهاي اوليه حاكي است، پاكستان در ازاي ترانزيت گاز ايران به هند سالانه حدود ۶۰۰ ميليون دلار عوايد خواهد داشت.
همچنين گفته شده است، احداث اين خط لوله سالانه ۳۰۰ ميليون دلار هزينه واردات گاز هند را كاهش خواهد داد.
كارشناسان مسايل انرژي، خط لوله انتقال گاز ايران را عمليترين و با صرفهترين گزينه براي پاكستان و هند در مقايسه با پيشنهاد خط لولهگاز تركمنستان از راه افغانستان و خط لوله قطر از بستر دريا ميدانند.