آفتابنیوز : سرویس بینالملل- آقای شی در مراسم گشایش اجلاس گفته است که کشورهای عضو که قدرتهای اصلی اقتصاد جهان هستند باید برای حفظ رشد اقتصادی همکاری داشته باشند.
به گزارش آفتابنیوز؛ بیشتر روز اول اجلاس به دیدارهای دوجانبه میان مقامهای روسیه، ترکیه، آمریکا، بریتانیا، چین و سایر کشورها گذشته است.
محور بعضی از گفتوگوهای دوجانبه امنیت منطقهای، بحران سوریه، تغییرات اقلیمی و تجارت جهانی است و مهمتر از همه سلامت اقتصاد جهان.
اتحادیه اروپا گفته است که لازم است چین صنایع تولید فولاد خود را محدود کند تا از بیکاری فعالان این صنعت در اروپا و سایر نقاط جهان کاسته شود.
چین حدود نیمی از فولاد دنیا را تولید میکند. در رتبه بعدی جهان، کشورهای اتحادیه اروپا ایستادهاند.
براساس گزارش بی بی سی؛ این آخرین اجلاس سران کشورهای گروه ۲۰ است که باراک اوباما به عنوان رییسجمهوری آمریکا و بان کیمون به عنوان رییس سازمان ملل متحد در آن شرکت میکنند.
در مقابل اجلاس امسال اولین نشست این گروه است که ترزا می به عنوان نخستوزیر بریتانیا در آن حضور دارد. او قرار است توضیح بدهد که ترک اتحادیه اروپا چه تبعاتی به دنبال خواهد داشت.
گروه بیست متشکل از کشورهای بزرگ اقتصادی است که با هدف حمایت از ثبات اقتصادی در جهان از سال ۱۹۹۹ گرد هم آمدهاند. استرالیا، کانادا، عربستان سعودی، آمریکا، هند، روسیه، آفریقای جنوبی، ترکیه، آرژانتین، برزیل، مکزیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، بریتانیا، چین، اندونزی، ژاپن و کره جنوبی از اعضای این گروه هستند.این گروه مجموعا ۸۵ درصد ثروت جهان را در اختیار دارند.
براساس گزارش یورونیوز؛ اجلاس سران گروه ۲۰ در حالی برگزار می شود که پارلمان های چین و آمریکا به عنوان دو کشور بزرگ صنعتی پیمان تغییرات آب و هوایی پاریس را امضا کردند. این دو کشور به تنهایی تولید کننده ۴۰ درصد از گازهای گلخانه ای جهان هستند.پیمان پاریس با پیوستن ۵۵ کشور اجرایی می شود اما تا کنون تنها ۲۴ کشور مراحل الحاق را به طور کامل طی کرده اند.
فرود خبرساز باراک اوباما
در این میان ورود باراک اوباما به شهر برگزاری اجلاس سران گروه ۲۰ با مشکلاتی همراه بود که باعث انتقاد رسانههای آمریکا شد.
به جای اینکه رییسجمهور آمریکا به طور معمول و مانند سایر سران کشورها از در جلوی هواپیما و فرش قرمز روی پلهها خارج شود، از در میانی هواپیما که پلههای باریک دارد، خارج شد.
اما تنش میان نمایندگان چین و آمریکا به این موضوع خلاصه نشد. دسترسی محدود خبرنگاران و ماموران اطلاعاتی آمریکا به سالن اجلاس هم باعث بحثهایی در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ شد. آقای اوباما از محدودشدن خبرنگاران انتقاد کرد.
بعد از این درگیری لفظی و دلخوری مقامهای تشریفات دو طرف، آقای اوباما از خبرنگاران خواست که این اتفاق را برجسته نکنند. او به کنایه گفت که "سایز پای آمریکا" گاهی برای میزبانها مشکل ایجاد میکند.
بعضی رسانههای آمریکا مقامهای تشریفات چین را متهم کردهاند که به عمد باعث تغییر پلههای ورود باراک اوباما شدند یک مقام وزارت خارجه چین به یکی از روزنامههای محلی گفته است که ماموران آمریکا به دلایل امنیتی از پلههای اصلی هواپیما که فرش قرمز روی آن پهن شده بود، استفاده نکردند.
تصاویری که از سران کشورهای آلمان، فرانسه و ژاپن پخش شده نشان میدهد همه مقامها از در بزرگ هواپیما و با فرش قرمز وارد فرودگاه شدهاند.
آقای اوباما از پلههایی پایین آمد که فرش قرمز روی آن نبود
یکی از ماموران تشریفات فرودگاه هانگژو چین که منتظر رسیدن اتوبوس حامل باراک اوباماست
سران کشورها مانند رییسجمهور فرانسه با فرش قرمز پهن شده روی پلهها وارد اجلاس شدند جز آقای اوباما
سخترین تحریم ها رو بر ایران تحمیل کرد و هنوز هم بعد از گرفتن انرژی هسته ای هنوزم پیگیر تحریمهاست.
(از روی حس انسان دوستی حتی دارو روهم برای ایرانی ها تحریم کرد.)
داعشو توی کشورهای مسلونا با پول کشورهای اسلامی انداخته به جون مسلمونا
و...
واقعا نظیرش توی آمریکا هم پیدا نمیشه
مرد بزركي است
و واقعیتی بنام تنش آفرینی آمریکا هزاران کیلومتر دورتر از مرزهایش در دریای چین.در شبهه جزیره کره -در خلیج فارس.و مدیترانه را به مردم ایران و جهان اعلام کند. این آمریکا هست که ایران را در مرزهای خودش تهدید میکند چین را در دریای چین/روسیه را در مرز روسیه سوریه را در کشور سوریه و کره را در کره تهدید میکند و دنیا را به سوی جنگی میبرد که شروع آن با آمریکا و پایانم آن معلوم نخواهد بود
جالب اینجاست که دوباره آمریکا از جنگ دور هست و این کشورهای جهان هستند که نابود میشوند