آفتابنیوز : محمدرضا عارف در دیدار با اعضای سازمان جوانان حزب اسلامی کار با تسلیت شهادت امام محمدباقر(ع) به سالگرد فاجعه غمانگیر منا اشاره کرد و گفت: عید قربان سال گذشته روز بسیار تلخی برای جهان اسلام بود که شیرینی اعیاد بزرگ اسلامی، قربان و غدیر را در ذائقه امت جهان اسلام تلخ و ناگوار کرد.
وی تأمین امنیت و پیشبینی تمهیدات و امکانات کافی برای برگزاری مناسب باشکوه حج ابراهیمی و پذیرایی از میهمانان خانه خدا را از وظایف اولیه تولیت آن مکان دانست و گفت: ابعاد تأسف بار فاجعه منا بسیار پیچیده و نشان از اشکالات زیادی در مدیریت رژیم سعودی نسبت به تأمین امنیت حجاج جهان اسلام است. متاسفانه با گذشت یکسال از آن حادثه غمبار هنوز زوایای پیدا و پنهان آن برای افکار عمومی مشخص نشده است.
به گزارش ایلنا، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت بازنگری در شیوه برگزاری حج و شکستن انحصاری اداره کردن توسط آن تاکید کرد و گفت: علما و رهبران کشورهای اسلامی باید در نحوه مدیریت حج ابراهیمی چارهاندیشی کنند و نگذارند اتفاقات مشابه حادثه منا تکرار شود.
وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 17 شهریور به سالگرد درگذشت آیتالله سید محمود طالقانی اشاره کرد و گفت: آیتالله طالقانی نگاه ویژهای به جوانان داشت و به قدرت و توان جوانان باور و اعتقاد راسخی داشتند. آیتالله طالقانی عالمی ظلمستیز و عدالتخواه بود.
مجمع تشخیص مصلحت نشام متذکر شد: تحولی که آیتالله طالقانی در مساجد ایجاد کرد، مثالزدنی است. ایشان درب مساجد را روی جوانان تحصیلکرده و دانشجو باز کرد. مسجد هدایت که آیتالله طالقانی در آن فعالیت میکرد، پایگاه جوانان و دانشجویان یکی از مراکز مهم هدایت جوانان و روشنفکران به حساب میآمد. امروز هم روحانیت باید با همین نگاه به جذب جوانان بپردازد.
وی به نقشآفرینی جوانان در دفاع مقدس و توسعه و پیشرفت علمی کشور اشاره کرد و گفت: در دهه چهارم انقلاب جوانان باید میداندار تحولات اساسی در کشور باشند و اگر مسئولان و نسلی اولیها به جوانان میدان ندهند کشور با مشکلات عدیدهای مواجه خواهد شد.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه جوانان در انتخابات ریاستجمهوری سال 92 منشاء خیر شدند، تاکید کرد: انتظار این بود بعد از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و نفش موثری که جوانان در پیروزی آقای روحانی ایفا کردند زمینه برای نقشآفرینی آنها بیش از گذشته فراهم شود که متاسفانه این اتفاق نیافتاد و باید در گامهای بعدی جبران شود.
وی درباره انتخابات اردیبهشت 96 به دستاوردهای به دست آمده از دو انتخابات ریاستجمهوری سال 92 و مجلسدهم در اسفند 94 اشاره کرد و گفت: اصلاحطلبان باید دقت کنند درگیر مسائلی که دهه 80 با آن مواجه بودند نشوند چون نمیخواهیم به انتخاباتی نظیر انتخابات سال 84 برگردیم.
وی با بیان اینکه باید به مطالبات مردم پاسخ جدی داد، یکی از اولویتهای فراکسیون امید را مقابله با فساد اعلام کرد و خاطرنشان کرد: اولویت فراکسیون امید کنار رونق اقتصادی طی ماههای آینده تلاش برای مقابله با فساد است؛ چراکه با کمال شرمندگی باید بگویم در مقطع فعلی فساد در کشور وضعیت نگران کنندهای پیدا کرده است. آیا این حجم از فساد زیبنده نظام ارزشی و اسلامی ما است؟
عارف با بیان اینکه فقرزدایی در کشور باید با جدیت دنبال شود، تاکید کرد: عدهای به جای حل ریشهای مشکلات کشور دائماً در حال متهمکردن رقیب سیاسی خود هستند. مردم چه گناهی کردند نظاره گر دعواهای حیدری و نعمتی آقایان باشند؟ مردم به مسئولان و نمایندگان رأی دادند تا به مشکلات اساسی آنها رسیدگی شود نه آنکه شاهد دعواهای بیحاصل سیاسی باشند.
وی با اظهار تأسف شدید از افرایش آسیبهای اجتماعی در کشور بر ضرورت چارهاندیشی نخبگان و علما برای حل ریشهای ناهنجاریهای اخلاقی و اجتماعی تاکید کرد و گفت: اگر برای آسیبهای اجتماعی که متاسفانه روز به روز آمار آن افزایش پیدا میکند چارهاندیشی نشود آینده خوبی برای جوانان ما در انتظار نخواهد بود و نظام اسلامی با چالش جدی در این حوزه مواجه خواهد شد.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبان بر حاکمیت قانون اصرار دارند، یادآور شد: اوایل انقلاب عدهای به بهانه اینکه قانون حاکم متعلق به رژیم گذشته بود از اجرای آن استنکاف میورزیدند در حالیکه نگاه رهبر فقید انقلاب بر اجرای قانون ولو آنکه قانون بدی باشد، بود به همین دلیل امام(ره) سال 58 را سال اجرای قانون نامگذاری کردند.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه عدهای خود را فراتر از قانون میدانند و بیقانونی برای آنها در عمل افتخار است، خاطرنشان کرد: باید اجرای قانون تعهد همگان در جامعه باشد و چنانچه اصلاحی در قانون لازم است فقط و فقط از طریق مرجع اصلی برای رفع مشکل اقدام شود.
وی با قدردانی از پیشتازی سازمان جوان حزب اسلامی کار در فعالیتهای حزبی به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده اشاره کرد و گفت: شوراها محلی برای توانمندسازی جوانان و زنان است و امیدوارم با همت جوانان و بانوان کشورمان شاهد حضورپررنگ این دو قشر تاثیرگذار در نهاد شوراها باشیم و اردیبهشت ماه 96 انتخاباتی پرشور با حضور حداکثری مردم را شاهد باشیم.
مشکل اینه
مشکلات کشور به دلیل نبود حتی یک بخش خصوصی و دولتی بودن اقتصاد ایران است و این است که این حجم از فساد وجود دارد .
مشکلاتی که در ایران وجود دارد در هیچ جای جهان نیست .... آقای عارف همچنان با تکرار حرفهای سطحی به ذکر مصیبت می پردازند .
یک نفر نمی رود در صحن علنی مجلس بگوید ما یک بخش خصوصی نداریم ....... اقتصاد نداریم
ازدواج نداریم مسکن نداریم ...... کار و اشتغال نیست سربازی اجباری است ......