کد خبر: ۴۰۳۸۹۵
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۴
ظریف: این جایزه متعلق به ملت ایران است

کری و ظریف برنده جایزه چتم‌هاوس شدند/واکنش ایران

وزیر امور خارجه کشورمان و همتای آمریکایی وی برنده جایزه چتم‌هاوس شدند.جایزه چتم‌هاوس هرساله به فرد، افراد یا سازمان‌هایی داده می‌شود که از دیدگاه این موسسه، مهم‌ترین تأثیر را در پیشبرد روابط بین‌المللی در یک سال گذشته داشته باشند.
آفتاب‌‌نیوز :
موسسه سلطنتی روابط بین‌الملل چتم‌هاوس جایزه امسال خود را به محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و جان کری، همتای آمریکایی وی اهدا کرد.

جایزه چتم‌هاوس هرساله به فرد، افراد یا سازمان‌هایی داده می‌شود که از دیدگاه این موسسه، مهم‌ترین تأثیر را در پیشبرد روابط بین‌المللی در یک سال گذشته داشته باشند.

بر اساس گزارشی که در پایگاه اینترنتی چتم‌هاوس منتشر شد، امسال این جایزه به کری و ظریف تعلق گرفته و علت این امر توفیق در مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۵ در سال ۲۰۱۵ اعلام شده است.

موسسه چتم‌هاوس این مذاکرات را یکی از دشوارترین رویدادهای دیپلماتیک در قرن ۲۱ قلمداد کرده است.

امسال علاوه بر کری و ظریف، لوران فابیوس، رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه، کریستیانا فیگورس، از مقام‌های سازمان ملل متحد و آتاهیرو جگا، رئیس کمیسیون انتخابات نیجریه از دیگر نامزدهای دریافت این جایزه بودند.

بعیدی نژاد: چتم هاوس ظریف و کری را موثرترین افراد در ارتقاء امنیت بین المللی امسال دانست

سفیر ایران در لندن گفت: چتم هاوس دکتر ظریف و جان کری را بعنوان موثرترین افرادی که به ارتقاء امنیت بین المللی در سال 2016کمک کرده اند معرفی کرد.

حمید بعیدی نژاد در پست اینستاگرامی خود در رابطه اینکه وزاری خارجه ایران و آمریکا جایزه چاتم هاس را بردند نوشت: موسسه معتبر چتم کری و ظریف برنده جایزه چتم‌هاوس شدند/واکنش ایرانهاوس امروز دکتر ظریف و جان کری را بعنوان موثرترین افرادی که به ارتقاء امنیت بین المللی در سال ۲۰۱۶ کمک کرده اند اعلام کردند.این موسسه این تصمیم را بر اساس نظر و رأی اعضای هیات مدیره خود اتخاذ کرده است.

موسسه چتم هاوس سالانه بیش از ۳۰۰ کنفرانس، میزگرد و کارگاه آموزشی با حضور شخصیت های سیاسی دولتی، علمی و تحقیقاتی جهانی برگزار می کند. تنوع موضوعات و پروژه های تحقیقاتی انجام شده، وجود بیش از سه هزار محقق و پژوهشگر در جدول همکاران موسسه، در اختیار داشتن آکادمی اختصاصی که به برگزاری دوره های دوازده ماهه برای محققین مبادرت دارد و کتابخانه تخصصی از جمله مزیت های این موسسه به شمار می آیند.

 فعالیتهای تحقیقاتی این موسسه با همکاری ۱۵۸ سازمان دولتی، آژانسها، بنیادهای خصوصی و شرکتهای اطراف دنیا انجام می شود. این موسسه در حال حاضر ۳۴۰۰ عضو فعال و ۳۶۰ عضو همکار دارد.

مجله این موسسه تحت عنوان جهان امروز، از جمله منابع معتبر برای تحلیل گران سیاست بینالملل به شماره می آید و همچنین کتابخانه آن از جمله مجموعه های غنی علمی محسوب می شود که به صورت دیجیتال قابل دسترسی و تحقیق برای عموم است.

چتم هاوس از جانب دانشگاه پنسیلوانیا برای هشت سال پیاپی به عنوان بهترین مرکز تحقیقاتی خارج از امریکا شناخته شد و در سال ۲۰۱۶ از سوی مجله سیاست خارجی به عنوان بهترین موسسه در زمینه مطالعات سیاست خارجی و روابط بین الملل در دنیا یاد شده است.

واکنش ایران به اهدای جایزه «چتم هاوس »/ ظریف: این جایزه متعلق به ملت ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه هم در واکنش به اهدای جایزه از سوی اندیشکده بین‌المللی «چتم‌هاوس» به وزیر خارجه ایران در ارتباط با فعالیت‌های وی جهت حل پرونده هسته‌ای کشور در سال 2015 تاکید کرد : اقای ظریف معتقد هستند که این جایزه متعلق به ملت ایران است.

بهرام قاسمی در پاسخ به ایسنا در مورد اهدای این جایزه از سوی این اندیشکده به وزیر خارجه ایران گفت: همان‌طور که مطلع هستید چتم‌هاوس یک اندیشکده شناخته‌شده اروپایی در سطح جهان است و امسال جایزه خود را به صورت مشترک به خاطر مذاکرات هسته‌ای و توافق برجام به آقایان ظریف و کری اهدا کرده است.

این دیپلمات ارشد ایران در پاسخ به این سوال که آیا وزیر امور خارجه برای دریافت این جایزه به لندن سفر خواهد کرد، تصریح کرد: آقای ظریف به دلیل برنامه های از پیش تعیین شده و مشغله های کاری، سفری در این ارتباط به لندن نخواهند داشت.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به این سوال که آیا این اولین بار است که چنین جوایزی به آقای ظریف اهدا می‌شود؛ توضیح داد: تاکنون موسسات مختلف شناخته شده‌ای در سطح جهان با توجه به سیستم کاری و مقرراتشان از آقای ظریف درخواست و سوال کردند که نامزد جایزه آن‌ها شود که برخی از این جوایز حتی جوایز مادی بالایی نیز بوده است ولی آقای ظریف این پیشنهادهای متعدد را تاکنون رد کرده‌اند و قبول نکرده‌اند که نامزد دریافت این جوایز شوند.

وی ادامه داد: البته چتم‌هاوس چنین فرآیند و قانونی ندارد که از افراد در این زمینه سوال کند و افراد را بدون سوال کاندیدا می‌کند که در مورد آقای ظریف نیز این اتفاق افتاده است.

وی در مورد نگاه شخص وزیر خارجه به این جایزه نیز گفت: از دیدگاه ایشان، این جایزه متعلق به ملت ایران به خاطر مقاومتهای جانانه‌شان  برابر فشارها و تحریم‌های چند سال اخیر است. ملت ایران با خردورزی در برابر این فشارها ایستادگی کردند و در نهایت با حمایتهای مردم، توانستیم با توافق برجام، قطعنامه‌های ظالمانه شورای امنیت علیه ایران و تحریم‌هایی که در این زمینه وجود داشت را لغو کنیم و این جایزه متعلق به ملت ایران است.

در طی ادوار گذشته مقامات مختلفی از جمهوری اسلامی ایران برای سخنرانی و ارائه دیدگاه‌هایشان پیرامون مسائل ایران و منطقه و... به این اندیشکده دعوت شده‌اند که علاوه بر محمد جواد ظریف، می توان به حضور و سخنرانی کمال خرازی در این اندیشکده زمانی که وزیر امور خارجه بود، اشاره کرد.

چتم‌هاوس بعد از جنگ جهانی اول در سال 1920 با توافق بین تعدادی از نخبگان انگلیسی و آمریکایی به وجود آمد. این اندیشکده یک موسسه خیریه است که دارای دو شاخه انگلیسی و آمریکایی است و در مورد مناطق مختلف جهان از جمله آسیا، خاورمیانه، آفریقا، آمریکا، فلسطین تحلیل‌هایی را ارائه می‌کند و جلساتی را در این زمینه برگزار می‌کند. برخی از شرکت‌های نفتی بزرگ در قاره اروپا و آسیا اسپانسر مالی این اندیشکده هستند و این اندیشکده تاکنون تحقیقات جدی در زمینه انرژی انجام داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱۴
علی رضا
|
Germany
|
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۳
0
1
خوبه یک صفحه تحلیل کیهان هم درست شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۳
0
5
مردی مرد اقای ظریف
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۳
0
1
آقای ظریف وقت ندارداجازه دهد مابرویم بگیریم مگرمیشود!!! آدمهابزای گرفتن جایزه هاسختی هاوریاضدهای زیادی می کشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
1
9
خاری باشد در چشم روزنامه کیهان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
قربون دهنت بهترین حرفی بود که شنیدم
محمد رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
12
1
وقتی با شیطان قدم بزنی از دست شیطان هم جایزه می گیری
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
دق مرگ نشی
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
0
8
يك افتخار بزرگ برأي دكتر ظريف وملت ايران.
وطن دوست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
0
11
جناب اقاى دکتر ضرىف ضمن تشکرو سپاس از جناب عالی از خداوندبزرگ ومهربان توفیق جناب عالی را ارزومندىم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
0
16
خداي بزرگ ان‌شاءالله آقاي دكتر ظريف را حفظ كند كه هميشه باعث سربلندي و افتخار ايران اسلامي عزيزمان هستند و درد و بلاي ايشان بخورد به كاسه سر آنهايي كه فقط باعث بروز مشكلات و دردسر براي ميهن عزيز اسلامي مان هستند (از جمله حمله كنندگان به سفارت عربستان كه باعث شدند امسال ملت شريف ايران اسلامي از انجام فريضه واجب حج الهي كه آرزوي بزرگ هر مومن و مسلماني است، وا بمانند).
پاسخ ها
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
کاش علاوه بر مثبت یه منفی هم میتونستم بهتون بدم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
0
3
مبارك باد دو قهرمان ملي
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
0
5
اقای دکتر لیاقت بهترین و بالاترین جایزهها را دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
0
0
اگر یک پژوهشگر نامحسوس از همکاران ظریف در دیگر کشورها مخصوصا منطقه سوال کند .

قابلیت های ارتباطی و درک مفاهیم سیاسی و ظاهر و رفتار اورا غیر رسانه ای قلبا تحسین می کند ،
در رسانه ها نشانه های تحسین فوق دیده شده .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین