کد خبر: ۴۰۴۵۹۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲
‌فرش ایرانی نماد و پیام صلح و دوستی ایرانیان با جهان است‌

خیز ایران برای تسخیر بازار فرش جهان در پسابرجام/ درآمد ۱۳۴ میلیون‌دلاری از صاردات فرش به ۸۰ کشور جهان

رویترز اشاره می‌کند که در فاصله مارس تا سپتامبر امسال ایران ۱۳۴ میلیون دلار فرش دستباف یا ۲.۳۳۰ تن فرش به ۸۰ کشور جهان صادر کرده است. این میزان افزایشی ۱۷.۷ درصدی در ارزش مادی و افزایشی ۱۰ درصدی در وزن در مقایسه با یک سال پیش از آن است.»
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس اقتصادی- تولید‌کنندگان فرش ایرانی خود را از دعوای بین دولت‌ها دور کرده‌اند و می‌خواهند از فرصت فراهم‌شده در دوران پسا‌تحریم برای استفاده از بازار ایالت متحده به‌منظور صادرات محصولات خود نهایت بهره را ببرند. 

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ «حمید کارگر» رییس مرکز ملی فرش ایران می‌گوید: «فرش ایران توسط بافندگان زن و مردی تولید می‌شود که واحدهایی که در آن کار می‌کنند توسط بخش خصوصی اداره می‌شود؛ در نتیجه دولت تاثیر بزرگی در این صنعت ندارد.» او در پاسخ به ایمیلی این پاسخ را داده است. 

خیز ایران برای تسخیر بازار فرش جهان در پسابرجام/ درآمد ۱۳۴ میلیون‌دلاری ایران از صاردات فرش به ۸۰ کشور جهان

رویترز اشاره می‌کند که در زمینه فرش دستباف هندوستان، پاکستان و ترکیه سه رقیب اصلی ایران در طول سال‌های تحریم آن کشور بوده‌اند. به خصوص آن‌که این کشورها صادرات اصلی فرش‌شان به امریکا بود که بزرگترین خریدار و وارد‌کننده فرش از ایران در سال ۲۰۱۰ میلادی به ارزش ۸۰ میلیون دلار بوده است؛ زمانی که هنوز تحریم‌ها علیه ایران تشدید نشده بودند. 

خبرگزاری رویترز اشاره می‌کند که پس از توافق هسته‌ای در ماه ژانویه، فعالان فرش خواستار گسترش روابط تجاری و فروش بیش‌تر محصولات شدند. 

کارگر که از اعضای کلیدی در حوزه کسب و کار و در ارتباط نزدیک با بدنه وزارت بازرگانی است می‌گوید که در حال تلاش است تا به جهان خارج نشان دهد که فرش ایرانی نماد و پیام صلح و دوستی ایرانیان با جهان است‌. او می‌گوید تلاش دارد نشان دهد که فرش ایران مستقل از دولت است. 

کارگر می‌گوید که از ژانویه گذشته فروش فرش ایرانی به امریکا از سرگرفته شده است و فرش‌هایی به ارزش ۴۹.۳ میلیون دلار به امریکا صادر شده‌اند. رویترز اشاره می‌کند که در فاصله مارس تا سپتامبر امسال ایران ۱۳۴ میلیون دلار فرش دستباف یا ۲.۳۳۰ تن فرش به ۸۰ کشور جهان صادر کرده است. این میزان افزایشی ۱۷.۷ درصدی در ارزش مادی و افزایشی ۱۰ درصدی در وزن در مقایسه با یک سال پیش از آن است». 

این خبرگزاری در ادامه اشاره می‌کند که عملکرد رو به گسترش صنعت فرش می‌تواند به حسن روحانی رییس‌جمهوری ایران نیز کمک کند چرا که نه تنها به رونق اقتصاد منجر می‌شود بلکه باعث اشتغال‌زایی نیز خواهد شد. کارگر می‌گوید که در حدود یک میلیون بافنده فرش در ایران وجود دارند که ۷۰۰ هزار نفر از آنان تمام وقت کار می‌کنند. 

این خبرگزاری در پایان اشاره می‌کند که در طول سال‌های تحریم ایران برای جبران بازار از دست‌رفته فرش خود در امریکا و اروپا مجبور به فروش به روسیه، چین و افریقای جنوبی و برخی از کشورهای امریکای لاتین شده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
0
0
این همه درآمد ارزی
، دولت امید با تدبیر بیمه اجباری قالیباف ها قابل تقدیر است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
0
0
قالیباف محور شدن فرش ، نشانه کرامت انسان است ، وکیفیت و رتبه جهانی بدنبال دارد .

اخلاقی و عقلانی است فرش فروش و تاجر صادرات در خدمت قالیباف باشند
برای حفظ این صنایع تنها راه است .

در رسانه برنامه ریزی شود ، قالیباف هنرمند ، نام وکارش محبوب تر از تاجران خدمات بازر گانی آن
شود .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین