آفتابنیوز : توکلی تصریح کرد: در سال 88 نیز رهبر انقلاب اسلامی از رای مردم دفاع کرد و در مقابل زیادهخواهی افراد ایستادگی کرد زیرا انتخاب رئیس جمهور در سال 88 با رای مردم انتخاب شده بود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: نامزدان ریاست جمهوری با شرکت در انتخابات مقبولیت قانون اساسی و ولایت فقیه را اعلام کردند اما اعمال و رفتار آنها مغایر با این مهم بود.
توکلی بیان کرد: یکی از آسیبهای موجود تنازع سیاسی است و این نزاع عامل بسیاری از آسیبها است و به طبع آن بسیاری از مفاسد اقتصادی نیز به وجود میآید و فتنه 88 نیز ضربه مهلکی به اقتصاد کشور وارد کرد.
وی ضمن اشاره به حماسه 9 دی تاکید کرد: مردم ایران زمانی که دین و مذهب خود را در خطر دیدند، با هر گرایش سیاسی نه دی ماه در راهپیمایی شرکت کردند و چنین حماسه عظیمی را خلق کردند.
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به مفاسد سیاسی افزود: در فساد سیاسی یک طرف صاحب قدرت است و در این فساد از قدرت عمومی در جهت منافع خصوصی استفاده میشود و شکل پیشرفتهتر آن فساد سیستمی است که دستگاههای مسئول مبارزه با فساد دچار فساد میشوند.
توکلی خاطرنشان کرد: مرحله بالاتر از فساد سیستمی، تسخیر حکومت است و در این فساد تمام تصمیمات بخش عمومی که باید به نفع مردم باشد به سمت منافع خصوصی منحرف میشود.
به گزارش تسنیم، نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب مخملی و کودتا در ایران به نتیجه نمیرسد اما فساد اقتصادی حکومت اسلامی را از پا در می آورد و به طبع مفاسد اقتصادی دین گریزی و دین ستیزی به وجود می آورد.