کد خبر: ۴۱۷۵۵۲
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰

پیش بینی درباره بازیگرانی که در فجر رقابت می‌کنند +تصاویر

بازیگرانی که سال گذشته شانس به دست آوردن سیمرغ بلورین جشنواره‌ی فجر را داشتند امسال با حضور در ۲۹ فیلم و جان‌ بخشیدن به ۴۲ کاراکتر سینمایی دوباره بخت خود را برای بدست آوردن این سیمرغ می‌آزمایند.
آفتاب‌‌نیوز :  ایسنا در این گزارش فعالیت بازیگرانی که در دوره‌ی قبلی جشنواره، در چهار بخش بازیگری نقش اصلی و مکمل زن و مرد نامزد دریافت جایزه بوده‌اند را بررسی می‌کند؛ با  در نظر گرفتن آن فیلم‌هایی که تاکنون متقاضی شرکت در جشنواره بوده‌اند، می‌توان حدس زد کدامیک از این هنرمندان برای رسیدن به افتخاری دیگر بخت بیشتری دارد.

پریناز ایزدیار که عنوان بهترین بازیگر  زن سال گذشته را برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» از آن خود کرد، پس کسب این موفقیت سال نسبتاً پرکاری را پشت سر گذاشت و در سه فیلم «ویلایی‌ها»، «تابستان داغ» و «یک روز بخصوص» ایفای نقش کرد که هرسه اثر، متقاضی حضور در سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر هستند.

دو فیلم «ویلایی‌ها» به کارگردانی منیره قیدی با موضوع دفاع مقدس و «تابستان داغ» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد به عنوان فیلمی ملودرام، اولین ساخته‌های سینمایی این کارگردانان هستند و «یک روز بخصوص» نهمین ساخته‌ی همایون اسعدیان نیز یک ملودرام اجتماعی است که در صورت حضور هرسه فیلم در بخش سودای سیمرغ، شانس ایزدیار را برای به دست آوردن دومین سیمرغش بالا می‌برد.

پریناز ایزدیار و صابر ابر در پشت‌ صحنه‌ی «تابستان داغ».

ساره بیات نیز که در دوره‌ی قبل برای بازی در «آآآآدت نمی‌کنیم» نامزد دریافت سیمرغ بود، پس از آن در  سه فیلم «زرد» به عنوان اولین فیلم سینمایی مصطفی تقی‌زاده، «بیست‌ویک روز بعد» اولین فیلم سینمایی سیدمحمدرضا خردمندان و «لابی» دومین فیلم سینمایی محمد پرویزی بازی کرد که هرسه فیلم با مضمونی اجتماعی، ملودرام محسوب می‌شوند و سازندگان آنها نیز متقاضی حضور فیلمشان در جشنواره هستند. بنابراین این بازیگر برنده‌ی خرس نقره‌ای برلین (برای گروه بازیگران جدایی نادر از سیمین) که تاکنون فقط یک دیپلم افتخار از این جشنواره نصیبش شده، بخت خوبی برای دیده شدن در این دوره دارد.

ساره بیات در نمایی از فیلم «بیست‌ویک روز بعد».

مینا ساداتی دوره‌ی قبل برای بازی در «امکان مینا» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بود و پس از آن در دو فیلم «تابستان داغ» و «خرگیوش» به کارگردانی مانی باغبانی که فیلمی کمدی با مضمون اجتماعی است، بازی کرد که هردو فیلم اولین ساخته‌ی کارگردانان هستند و برای نمایش در جشنواره فیلم فجر آماده می‌شوند.

مینا ساداتی در نمایی از فیلم «تابستان داغ».

طناز طباطبایی نیز در فجر سی‌وچهارم برای بازی خوبش در «خشم و هیاهو» نامزد دریافت سیمرغ بود،  حالا با دو فیلم «بی‌حساب» که دومین ساخته‌ی مصطفی احمدی است و حال و هوایی کمدی دارد و  «ویلایی‌ها»، آماده‌ی حضور در جشنواره فجر است.
 

طناز طباطبایی در نمایی از فیلم دفاع‌مقدسی «ویلایی‌ها».

الهام کردا بازیگر باسابقه‌ی تئاتر که سال گذشته در «دنیا آمدن» خوب ظاهر شد و نامزد دریافت سیمرغ بود، برای جشنواره‌ی سی‌وپنجم تنها با فیلم «رگ خواب» می‌تواند در جشنواره حاضر باشد. «رگ‌خواب» چهارمین فیلم سینمایی حمید نعمت‌الله سال گذشته ساخته شد اما به جشنواره نرسید ولی امسال در کنار «شعله‌ور»، پنجمین ساخته‌ی این کارگردان، متقاضی حضور در جشنواره است.

الهام کردا در نمایی از فیلم «زگ خواب».

پرویز پرستویی که برای فیلم «بادیگارد»، برگزیده‌ی بهترین بازیگر نقش اصلی مرد دوره‌ی قبلی بود این‌بار با دو فیلم، «قاتل اهلی» مسعود کیمیایی و «خانه کاغذی» مهدی صباغ‌زاده که هرد و مضمونی اجتماعی دارند، امکان حضور در جشنواره را دارد. هرچند بعد از بروز اختلاف بین تهیه‌کننده و کارگردان، اماواگرهایی برای حضور بیست‌وهشتمین ساخته‌ی کیمیایی در جشنواره وجود دارد.

پرویز پرستویی با «قاتل اهلی» برای اولین بار مقابل دوربین مسعود کیمیایی قرار گرفته است.

فرهاد اصلانی نیز که برای بازی در «دختر» نامزد دریافت سیمرغ بود، گرچه این جایزه نصیبش نشد اما جشنواره‌های جهانی مسکو و باتومی برایش جبران کردند.

اصلانی در این دوره سه فیلم متقاضی حضور در جشنواره دارد: «یک روز بخصوص»، «زیر سقف دودی» به کارگردانی پوران درخشنده و «ماجان» که اولین ساخته‌ی رحمان سیفی‌ آزاد است.

رضا کیانیان دیگر نامزد کسب سیمرغ بهترین بازیگر مرد جشنواره سی‌وچهارم بود که با «کفشهایم کو؟» نظر هیئت داوران را جلب کرده بود؛ این بازیگر باسابقه هم برای جشنواره امسال با فیلم «تقصیر من نیست» به کارگردانی اسماعیل میهن‌دوست امکان حضور در جشنواره را دارد.

رضا کیانیان با حضور در دو نقش فرعی احتمال حضور در جشنواره فجر را دارد.

پیمان معادی تنها بازیگر از میان نامزدها و برگزیدگان دوره‌ی قبلی است که فیلمی برای حضور در جشنواره سی‌وپنجم فجر ندارد. معادی دوره قبل برای بازی در نقش اصلی «ابد و یک روز» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بود. او اخیراً مشغول بازی در سریال «ماه تی تی» داوود میرباقری بود. این بازیگر که کارگردانی فیلم سینمایی «برف روی کاجها» را نیز در کارنامه‌هنری خود دارد، پیش تولید فیلم دومش با نام «بمب»، با بازی خودش و لیلا حاتمی در نقش‌های اصلی را هم آغاز کرده بود که به هنوز خبری از ساخت آن رسمی نشده است. 

پیمان معادی در جشنواره امسال فیلمی نخواهد داشت.

شبنم مقدمی که برای فیلم‌های «نفس» و «زاپاس» سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن دوره‌ی سی‌وچهارم را از آن خود کرد، این بار با فیلم «آبا جان» به کارگردانی هاتف علیمردانی که بتازگی به دبیرخانه‌ی جشنواره ارسال شده است، شانس حضور در جشنواره سی‌وپنجم را دارد. مقدمی امسال در فیلم «شکلاتی» به کارگردانی سهیل موفق نیز بازی کرد اما سازندگان این فیلم که برای کودکان و نوجوانان ساخته شده، فرم حضور در جشنواره فجر را پر نکرده‌اند.

دو سیمرغ بلورین برای دو نقش مکمل دستاورد شبنم مقدمی از ادوار جشنواره فجر است.

مریلا زارعی در دوره‌ی قبل برای بازی در فیلم «دختر» نامزد دریافت سیمرغ نقش مکمل بود و امسال هم در دو فیلم  «زیر سقف دودی» ساخته‌ی پوران درخشنده و «اسرافیل»، دومین ساخته‌ی آیدا پناهنده ایفای نقش کرده که سازندگان هردو، فیلمشان را برای نمایش در جشنواره فجر آماده می‌کنند.

مریلا زارعی در نمایی از فیلم «اسرافیل».

شیرین یزدان‌بخش نیز برای بازی در نقش مادر خانواده در «ابد و یک روز» شانس دریافت سیمرغ بلورین فجر را داشت، امسال با «یک روز بخصوص» و فیلم جدید مازیار میری به نام «سارا و آیدا» که به عنوان دو ملودرام اجتماعی متقاضی شرکت در جشنواره‌ هستند، احتمالاً دوباره در این رویداد حاضر خواهد بود.

شیرین یزدان‌بخش در نمایی از فیلم «سارا و آیدا».

بهنوش بختیاری که در سال‌های اخیر در انتخاب‌های بازیگری‌اش تجدید نظر کرده، سال گذشته با «من» برای اولین‌بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین فجر شد و پس از آن در چهار فیلم سینمایی بازی کرد. «مرداد» به کارگردانی بهمن کامیار، «انزوا» نخستین ساخته‌ی مرتضی علی عباس میرزایی، «ماجان»، و «دزد و پری۲» چهار فیلم جدید این بازیگرند که جز «دزد و پری۲»، سه فیلم دیگر  فرم حضور در جشنواره را پر کرده‌اند و به این ترتیب بختیای در سه فیلم متقاضی فجر حضور دارد.

بهنوش بختیاری در نمایی از فیلم «ماجان»و.

ژاله صامتی هم که برای «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» نامزد دریافت سیمرغ نقش مکمل بود، پس از آن مشغول بازی در سریال تلویزیونی «نفس» شد و به این ترتیب فیلمی در جشنواره‌ی سی‌وپنجم نخواهد داشت.

ژاله صامتی امسال در سریال «نفس» بازی کرد و در جشنواره فجر فیلمی نخواهد داشت.

نوید محمدزاده که در جشنواره‌ی سی‌وچهارم فجر درخشید و برای بازی در نقش مکمل «ابد و یک‌روز» برنده‌ی سیمرغ و برای نقش اصلی «خشم و هیاهو» نامزد شد، در این دوره نیز با نقش‌آفرینی در دو فیلم، آماده‌ی حضور در جشنواره است. محمدزاده در «بدون تاریخ، بدون امضا» که دومین ساخته‌ی سینمایی وحید جلیلوند است و «خفه‌گی» که سیزدهمین فیلم فریدون جیرانی است حضور دارد و هردو فیلم هم خود را برای حضور در جشنواره آماده می‌کنند.

نوید محمدزاده در نمایی از فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا».

حمیدرضا آذرنگ پارسال برای «آآآآدت نمی‌کنیم» نامزد دریافت جایزه بود و امسال هشت فیلم آماده‌ی نمایش دارد که هفت‌تای آنها متقاضی حضور در جشنواره‌ی پیشِ رو هستند.

«رگ خواب»، «قاتل اهلی»، «بیست‌ویک روز بعد»، «آبا جان» در کنار «دعوتنامه» به کارگردانی مهرداد فرید، «سمفونی تولد» نخستین ساخته‌ی محمد پرویزی و «آذر» اولین فیلم سینمایی محمد حمزه‌ای هفت فیلم این بازیگرند که احتمال حضورشان در جشنواره‌ی سی‌وپنجم فجر وجود دارد. آذرنگ فیلم «آبجی» نخستین فیلم مرجان اشرفی‌زاده، را که در دور قبلی جشنواره جهانی فجر نمایش داده شد نیز آماده‌ی نمایش دارد.

حمیدرضا آذرنگ در نمایی از فیلم «بیست‌ویک روز بعد».

امیر جدیدی بازیگر فیلم «من» که دوره‌ی قبلی جشنواره تا یک قدمی به دست آوردن سیمرغ رفت، امسال با فیلم‌های «پدیده»، ساخته‌ی علی احمدزاده و «قاتل اهلی» شانس حضور در جشنواره را داشت اما احمدزاده به دلیل اکران نشدن دو فیلم قبلی خود از حضور سومین فیلمش در جشنواره فجر امتناع کرد و تکلیف حضور «قاتل اهلی» هم باتوجه به اختلاف نظر کیمیایی و تهیه‌کننده‌اش هنوز مشخص نیست و درصورت شرکت این فیلم در جشنواره، جدیدی تنها یک فیلم در بخش سودای سیمرغ خواهد داشت.

«قاتل اهلی» با بازی امیر جدیدی برای حضور در جشنواره فجر با چالش مواجه است.

سیامک صفری بازیگر «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» دوره‌ی قبل برای نقش مکمل مرد نامزد دریافت سیمرغ شد. این بازیگر تئاتر که در یکی دو سال اخیر حضور پررنگی در سینما نیز پیدا کرده، امسال با شش فیلم «سوفی و دیوانه» به کارگردانی مهدی کرم‌پور، «کارگر ساده نیازمندیم» ساخته‌ی منوچهر هادی، «پشت دیوار سکوت» ساخته‌ی مسعود جعفری‌جوزانی، «نرگس مست» نخستین ساخته‌ی سینمایی سیدجلال‌الدین دری و «انزوا» و «فِراری»، شانس حضور در جشنواره را دارد.
 

سیامک صفری جزو پرکارترین بازیگران جشنواره امسال است.

آذرخش فراهانی، دیگر عضو خانواده‌ی هنری فراهانی سال گذشته برای اولین بازی سینمایی‌اش در فیلم «مالاریا» نامزد دریافت سیمرغ نقش مکمل شد اما امسال فیلمی بازی نکرد و طبعاً در جشنواره نیز حضور نخواهد داشت.

آذرخش، فرزند بهزاد فراهانی که با «مالاریا» به سینما آمد در جشنواره امسال فیلم جدیدی ندارد. 

با این حساب از ۱۹ بازیگر این فهرست، سه نفر (معادی، صامتی و فراهانی) فیلمی در جشنواره‌ی سی‌و پنجم ندارند.

بازیگرانی که سال گذشته شانس به دست آوردن سیمرغ بلورین جشنواره‌ی فجر را داشتند امسال با حضور در ۲۹ فیلم و جان‌ بخشیدن به ۴۲ کاراکتر سینمایی دوباره بخت خود را برای به چنگ آوردن این پرنده‌ی کمیاب می‌آزمایند!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین